57

Край

преди 6 години

Тая не става за детска учителка ама и какви "деца" има - не истина просто. Па и родители какви има - маани бегай. Демек екстра сме си.

56

Morwel

преди 6 години

До Do 49Че лелката трябва да си ходи съм напълно съгласен - въпросът е да не очакваме тази система да генерира друг резултат, защото няма да го направи. Тази лелка изобщо не е трябвало да бъде там. А защо е била там? Защото или има някакви познанства/връзки или няма кой друг да бъде на това място. Защо няма кой да бъде на това място - защото много малко хора искат да се занимават с тази професия.

55

до хмм

преди 6 години

Чиновниците са прекалено заети с прикриването на бакиите си и поставянето на "правилните" хора за целта. Преди господарите е имало оплакване за тази, но директорката е отказала да предприеме мерки, защото и е приятелка.

54

Анонимен

преди 6 години

"Родителите обаче все още не са спокойни и смятат да се борят за камери в детската градина."Това е единственият начин да се започне решаването на проблема. И трябва да се направи. Иначе луди, невъзпитани и откровено прости женици ще продължат да вършат ненаказано престъпления с беззащитните деца.

53

Хмм

преди 6 години

Проблемът не е само в детската градина. Големият проблем е че Господари на Ефира са взели държавни функции! Къде са всичките чиновници, одитури и т.н. че трябва хората да се обръщат към телевизията за да им реши проблема

52

Русенец - Светилник

преди 6 години

50, така е. Но в Червената шапчица са пълна мафия и директорката е любвоница на някакъв общински съветник. Много пъти сме подавали сигнали срещу нея и винаги всичко е наред. А ако тръгна да разправям какви нередности има, няма да ми стигне деня. И това не е от вчера и от онзи ден.

51

Анонимен

преди 6 години

Тази кой знае колко бой и обиди отнася вкъщи, за да си го изкарва на децата.

50

Do 49

преди 6 години

До MorwelСъгласен съм с теб напълно, НО...мислиш ли, че с отношение като "***, ще те пребия" и т.н. нещата ще се оправят?И къде видя грешка на родителите в отношението на лелката в градината??Иначе, думите ти са верни, но много общи и клиширани, на фона на конкретната ситуация.

49

Анонимен

преди 6 години

Защо само учителката?И директорката трябва да си замине. И това трябва да послужи и за пример пред другите директорки.Нейна е отговорността, че не е приложила контрол и е допуснала подобно отношение?Как искате да се оправят нещата, когато и наказанията са неадекватни?Ако аз съм директор на градина и зная, че при проблем, само лелката си заминава, каква ми е мотивацията да си върша работата съвестно и да следя всичко да е наред?

48

Morwel

преди 6 години

До ЦиникГледате си от вашата камбанария, което е нормално. Да няма перфектни деца, но възпитанието на едно дете е преди всичко отговорност на родителите. Една "възпитателка" може да възпита едно дете ако има индивидуален подход към него, а това няма как да се случи при 30 деца в група.

47

Анонимен

преди 6 години

Маменцето и, само да я докопам за 5 мин.

46

Анонимен

преди 6 години

За да паднем под турско робство пак комунизма ли ни беше виновен ?!

45

Русенец - Светилник

преди 6 години

Щерката е в тази детска градина и мога да ви кажа, че тази на снимката си е уредила всички приятелки да с аучителки там и изгони свестните възпитателки. Изобщо да не се прави на ощипана, че не знае за какво става въпрос.Отделно има един милиционер в нашата група, който редовно си праща детето болно да заразява другите деца, макар че жена му по цял ден е вкъщи. Естествено ит ой е приятелче на тази на снимката и му е позволено. Обадих се уж анонимно в ХЕИ и после познайте кой излезе крив.

44

Re 40

преди 6 години

Забрави и 30 г. Демокрация. Щот през демокрацията пуснаха Биг Брадър, агресията прокламирана в медиите отново започна през демокрацията. А пък да ти кажа недостойното заплащане и експлоатацията на труд - демокрацията. Закриване на болници и лимити за направления - демокрацията.Айде моляте, бъди обективен, никой не бяга от доброто - 2 мил. емигранти.Така че, шъ каиш 5 века турско, 2 византиийско, 45 социалисти, 30 г. "демократи".Нал знаиш, две неща са безкрайни, според Айнщайн, Вселената и още

43

Теньо

преди 6 години

Боят изгражда, нас в детската градина ни биеха с гумеми палки по бай Тошово време и станахме хора, а сега даже и не ги и бият и врява голяма! Тея "дечица" утре ще станат престъпници.

42

Анонимен

преди 6 години

Не знам за какво е този вой! В градините масово има такива изпълнения.Преди години моите децата не ходиха на детска градина. Гледахме си ги с жената и бабата помагаше от време на време. Така си разпределяхме работата и задачите, че децата да не остават сами. И това, че не ходиха в подобен тип заведение им се отрази добре и това пролича при постъпването в училище.Гледайте си децата, а не ги пращайте в домове, при учителки и лелки. Тогава няма да виете толкова!

41

Анонимен

преди 6 години

демокрация и бой до припадък!

40

Анонимен

преди 6 години

за 300 лв толкова

39

Анонимен

преди 6 години

Обществото ни е болно. Пускаш BigBrother слушаш как някакви се карат и викат, пускаш сериал - 7 часа разлика - гледаш как бият някой, как ще убиват някой. Излизаш навън - всеки е или забил нос в земята или гледа на криво всички. До лафките се ходи за да се купи билетче, вестници и книги вече никой не чете - във фейсбука има всичко. И така.. Просто сме селски народ - глупав и злобен. За това сме и най-бедни в цяла европа. 500год. робство и 50 год. комунизъм до това водят - пълна нищета

38

Койчо

преди 6 години

Другарки и другари, всички сутрин ставаме и се трудим като пчелички и мравчици, за благото на страната ни и целия свят. Работим, плащаме данъци и осигуровки, най-честно и почтено, бих казал. Но, ето, в училищата и детските градини и то само там, има хора, които не са като нас. Не работят с цялото си сърце и душа. Да ги порицаем и заклеймим. От друга страна, децата са спокойни и възпитани. На нас приличат.