21

Анонимен

преди 6 години

Много от българките които казват, че се занимават с гледане на стари хора в Гърция всъщност вършат най-древната професия. Срамно, но е факт

20

Анонимен

преди 6 години

Тез яките крачища ако те стисне с тях ще те изцеди като лимон!Сега пъцулая убиец ще гние в гръцки затвор а тази ........ще си хване друг будала

19

Анонимен

преди 6 години

ай, затвор на остров Крит... лелее, пиле шарено...

18

Ан те така

преди 6 години

Дешка се кърти без грешка.

17

Kreti

преди 6 години

За това не бих се оженил за българка която ми е била чистачка , виж да го полапа бих и го дал , забелязал съм при българските жени като си легнеш с тях и почват да наглеят и да искат да командват. Д.. и простият ку...р..во...ляк.

16

123

преди 6 години

"Чифт очи останалото г*з..." Ама жените на маляките са още по отвратителни. Така че смятайте...

15

Анонимен

преди 6 години

Пощальонът винаги звъни два пъти.Страхотен филм с младият Джак Никълсън,но естествено книгата е по-добра.Впрочем и там убитият от жена му и любовника съпруг беше грък.

14

bolbov

преди 6 години

Точно така. .С *** напред и ченгетата отзад.Ще стигнем.и до заветния Цариград.Там ще изберем император .на който любовник на жена му ще му тегли ножа.

13

Анонимен

преди 6 години

Типични български ***...тук в Бг 98% са такива...само парите ги интересуват

12

Абре, алаааанкооолу,

преди 6 години

Няма как да си нисък, черен, уродлив, грозен, дърт, космат, нагъл, проост, нискоинтелигентен, слабокултурен, нечистоплътен абориген с балкански манталитет и да искаш да притежаваш неприлично по-млада жена с визия на модел, безупречна домакиня и майка и т.н. Не става така, баце. Требвало е да му светне лампата на византиеца още на момента, ама нали мисленето не им се отдава на горките и..ей го сега резултата. Пълна липса на самопреценка и представа за реалността. Сори, ама никой не му е виновен

11

Анонимен

преди 6 години

До Да им е за урокОоооо колко си проСССР, има ли смисъл с теб да говоря

10

Анонимен

преди 6 години

"хубава работа "АМА .......

9

Анонимен

преди 6 години

Невероятна комбинация, *** и гламаво потомствено ченге. Другото ми любимо е даскалица и ***. Фани единия, а за другия е ясно.

8

До 9

преди 6 години

Треceш ли д3урлата от злоба бе жаагалче

7

Анонимен

преди 6 години

Какво ни занимавате с някакви к.ви. Сега онзи *** полицайчето и селянката Дешка ще си търкат нара в гръцките затвори.

6

Да им е за урок

преди 6 години

На другаря Чобанакис, 40-то поколение *** благодарение на еврофинансиранията му се отворил алчния ромейски гъззз за домашни прислужници, помощници, а ако може и сексратайчета по съвместителство. Е сега като гризна оловото господарското мислене и имперския манталитет мигом напуснаха кратуната му барабар с част от микроскопичния мозък. Долен ***, да си беше гледал домакинството сам като всеки нормален човек. По-*** и нагъл от гръка е само турчина. Може би. Не е на 100% сигурно.

5

Българин в чужбина

преди 6 години

Аз българка не искам и да видя. Може германка, французойка, испанка, дори румънка или даже рускиня. Ама от българките бягам далече.

4

Анонимен

преди 6 години

Без съмнение ,повечето бг жени са подли,алчни ,лицемерни търсещи преди всичко материалното състояние на мъжа,за да си живеят леко и охолно.Не са ,като българките едно време ,раждали по 5-6 деца и в тях търсеха радоста и смисъла на живота си.Но и този ,не му ли светна,че тази е с него ,само от материални облаги и може да го изпарзаля по един или друг начин.

3

Циник

преди 6 години

Мазна тр ътка! На мама момичето .... да и беше казала мама, че трябва и търпение... да и беше казала мама, че има и по-субтилни начини да се оттървеш от съпруга, от бренеке за глигани..е ...сега ще полежи в гръцките затвори....може да стане "приятелка" с една или повече властни личности там....жалко за детето и!

2

Makedon

преди 6 години

Abe .. Bolgarska rabota... Grk bud.la zemal zena od BG i cel svet ke mu gleda SEIROT. Abe od BG mace ne ze zema a ne zena Bolgarka ...