13

До 11

преди 6 години

Грешиш! В толерастка Европа скоро обект на подигравки ще бъдат децата на хетеросексуалните! А най - добре ще са цветнокожите хомосексуалисти с ***!

12

Анонимен

преди 6 години

Господи Иисусе Христе, сине Божий, помилуй нам грешните!

11

Анонимен

преди 6 години

Да не са осиновили Цеко Суджука той имаше неотложна среща.

10

ivailo 1403

преди 6 години

Ужас , горкото дете. Бог да му е на помощ.

9

Анонимен

преди 6 години

AZ PYK SPQ SYS SVINQTA SI PIGI I ISKAM DA SE OJENQ ZA NEQ

8

Анонимен

преди 6 години

Представете си това дете като порастне като тръгне на училище в какво "завидно" състояние щее сред съучениците си! Всеки ще го подиграва ще му се смее в лицето и ще го пита коя е *** от тези двамката? Това което се случва граничи с лудост. То ако трябваше да е така господ нямаше да създаде жената а щеше да има само мъже. Нещо не е наред в този свят. Ние ли грешно се молехме господ криво ли ни разбра? Нямам напредстава накъде ни водят триполовите? Към рая или към ада? По скоро ще е към АДА!

7

BILL

преди 6 години

Господ забавя, но не забравя!

6

Анонимен

преди 6 години

Това ми идва в повече. Заради егото на 2-*** индивида, цял живот едно невинно дете ще страда. Прекалено егоистично е от страна на ЛГБТ и се надявам да го осъзнават.

5

козое бец

преди 6 години

Аз настоявам да се разрешат браковете и с кози!Иначе това е дискриминация!

4

AZ22

преди 6 години

Питам се: Защо пък брака трябва да е доживотен съюз между двама души? Защо не разрешат бракове между много хора?!

3

Толераст

преди 6 години

Чудя се коя ше е първата държава, в която педофилията ще стане легална?Защото именно тя ограничава Свободите на хората - мъж да обича малко момиченце например, а то да го обича също така!Доказано е , че съвременните деца се развиват много по - бързо, така че е редно границата от 18 години да бъде намалена до 14 годишна възраст например.

2

ANATEMA

преди 6 години

SODOM OGOMOR

1

Анонимен

преди 6 години

И някой дава ли си сметка това дете като порастне какво ще стане?Няма ли да съжалява един ден че е раснало в ненормални условия когато вече ще е късно?Откъде накъде някой ще определя и предрешава съдбата на невръстно дете!