18

Анонимен

преди 6 години

До 13 наемаш апартамент. Готвите си сами. Много е изгодно

17

Анонимен

преди 6 години

До като Куба сме Догодина няма да има руски туристи.

16

Бабати

преди 6 години

Нормално във WC може ли да се почива.

15

Анонимен

преди 6 години

Ръст на туристи по морето ,а искат оставката на Ангелова защото лъжела за,, ръста,, на туристите ?

14

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам гърците и турците за да почивам и да си оставям парите там.

13

Анонимен

преди 6 години

Не знам за другите къде са ама аз тази година не можех да ида на море, преди година две хотела в БГ които ходим редовно , беше 400 лева ол инкллузив за пет нощувки сега е 750 .. не ми се мисли другото лято колко ще е.. Замислих се и аз за Гърция ама с 1000 лева/толкова мога да отделя за пет шест дни / двама възрастни идете на 5 колко и къде ад идем не знам!?

12

Анонимен

преди 6 години

До като Куба сме Каква Куба бе ,*** ? Куба 87, 130 милиарда БВП, България 43 млрд

11

pepe

преди 6 години

Абсолютно в десетката! Няколко години поред се налага да ходя на нашето море, и да ПОЧИВАМ на гръцкото. Разлика от земята до небето. При нас, ЦЕЛИЯ персонал не става за *** за зеле, но е научен да се мазни на чужденците. Вирусът на нашето море е 80% сигурен, в Гърция (и др.) НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ! Тея хотелиери не знам за какво се борят ако разчитат на някой да ги "оправя" а не на себе си! С две думи няма да ни върнете скоро, да не кажа НИКОГА, и децата си възпитаваме в този дух!! :

10

БЯХ НА МОРЕ

преди 6 години

Всички викачи пред заведенията много се учудваха, когато разбираха, че сме българи. Това беше много забавно/ЖАЛКО как пробваха всички езици, само не и българския

9

@

преди 6 години

Черноморието е безвъзвратно унищожено. Както и българската държава.Не познавам българин който да почива на Черно море. Всички ходят в Гърция и Турция. Който има повече пари отива и по надалеч.Да се къпеш ти ли децата ти в Черно море, е все едно да се къпеш с вода от мръсния канал. Да не говорим за абсурдно високи цени, мутри събиращи пари за паркинг, за преминаване, чадъри, шезлонги, слънце, празен стол... и т.н.Чужденци се хващат, но не повтарят.Алкохолния туризъм остава, те не ползват вода

8

като Куба сме

преди 6 години

Догодина Турция като отвори за руски туристи и Ангелкова сама си е тръгнала..

7

БЪЛГАРИТЕ СА ТАМ

преди 6 години

по нашето море, ама вече само като слуги на чужденците. Благодарим ти КОСТОФФ, благодарим СТАНИШЕВ, царю КРАДЛИВИ и ТИКВО ПРОСТА

6

Анонимен

преди 6 години

За 5 години семейно посещение с малки деца не сме имали здравословни проблеми, слава Богу! Госпожата журналистка се опитва да внуши че отиваш на Черно море и хоп- се разболяваш. За цената си е добро преживяване, навсякъде може да се получат проблеми, стига сме се обиждали сами!

5

стенканьеее

преди 6 години

Българските туристи са в Гърция.

4

Анонимен

преди 6 години

Българите са в Гърция. Пияните розови гейове и варягите са на ***

3

Анонимен

преди 6 години

Българите нямаме пари за море а тези които имат ходят на Гръцкото италианското карибското и тем подобни морета! 90 % от българите през последните 28 години нито веднъж не са ходили на море или каквато и да било друга почивка. Просто финансовите мъзможности не им го позволява. Едвам кърпят за храна и високите сметки за порното тока и водата. Като казах водата честито на Софиянците. 2.80 лв. за кубик вода. Погледнете си фактурите и вижте какви рендосва с докарване и пречистване на вода.

2

Анонимен

преди 6 години

Никой не се интересува от българските туристи на нашето черноморие. Защитават се корпоративните интереси, а не националните. Управляващите си затварят очите за мутренското управление на курортите, за разпространението на наркотици, неплащането на данъци (укриването на доходи), презастрояване, кражби и изнудване.

1

Анонимен

преди 6 години

Как къде, по морето, но не нашето.