74

Пенсионер

преди 6 години

Надявахме се че с годините комунистите ще намалеят. Указа се че чер..ата чума се предава и по полов път. Тежко ни...И не мислете че всички пенсионери са от БСП. Не ни обиждайте.

73

Анонимен

преди 6 години

Аааа, спонсора пак е изтръскал кесията и форумните мишки изпълзяха! Има сиренце в капана!

72

Анонимен

преди 6 години

Задкулисната намеса на Решетников, аферата Грипен, изцепката в Полша... Това са все неща, които правят впечатление на нашите партньори. Утре ще искаме членство в Шенген и добра оферта за Ф16, не се чудете ако не получим нито едното, нито другото.

71

кажи си,

преди 6 години

Йотова как от една жена четяща написаните и новини по телевизията става "политик",евродепутат и вицепрезидент.Не че народа не знае....Първанов,Р.Овч.

70

ми

преди 6 години

Вие що не свикнете първо с ББ.....

69

Анонимен

преди 6 години

След стотици скандала за 200 дни на това правителство , има ,, чугунени " глави , които го защитават дори при последните изцепки ! За смях станахме пред света !

68

Калеко Алеко

преди 6 години

До :):) .... Точно така товарищ, аргументите Ви както винаги са "железни", "железни" са и опорните ви точки за Евроатлантизма, Колониалното робство, Загниващия американски империализъм и так далее .... Странното е че хора като власт обикновено гласуват за БСП, а от там твърдят че са Европейска партия и дори имат председател на "ПЕС" в европейския парламент ..... ?!

67

naco

преди 6 години

Да,свикнахме,но НЕ можем да свикнем с "вицето" му!?

66

Анонимен

преди 6 години

До :):)а що не ми кацнеш на IP -то?

65

Анонимен

преди 6 години

Организация Министерски Съвет на България ръководена от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , Б.Б., издаде ултиматум на българската журналистика ,, 24 часа и край " ! Следват уволнения , закриване , репресии ! Вече сме Турция или Северна Корея , ей матрял избери ! Прочети побликуваното от ВИЦЕПРЕМИЕРА !

64

До 63

преди 6 години

Днес новият посланик на САЩ в Русия, казва, че идва да сложи край на противопоставянето и санкциите. Така че думите на нашият президент са си намясто. А той е много по-умен и информиран от теб.

63

Анонимен

преди 6 години

Кандидатурата на Цецка Цачева беше ужасна грешка на Бойко Борисов, за която плащаме с имиджа на страната днес. Изказванията на Радев в Полша са признак на много ниска политическа култура и такт.

62

:):)

преди 6 години

давай Калеко...касичката се пълни, ето още едно клише дето капят стотинки за него каза, опорни точки, след мслко дай за хибридбата война, а до вечерта кажи и за евроатлантизма и неговите ценности. То май тез неща на опорни точки замязаха...

61

Анонимен

преди 6 години

Това, че България има за президент човек на Москва съвсем не ни прави добра услуга. Ние сме член на ЕС и НАТО и една такава креатура не се посреща с добро око. Не случайно на България се гледа като на троянския кон на Русия в Европа и това много вреди на страната ни.

60

:):)

преди 6 години

тук разни анонимници дето лаете по президента поне имайте доблестта под някакво име да пишете.....не че през ip не се вижда кои сте....

59

Джон Ленин

преди 6 години

ЛУСТРАЦИЯ И ИМПИЙЧМЪНТ ...

58

Калеко Алеко

преди 6 години

До :):) ..... Просто се опитвам да говоря аргументирано, за разлика от Вашите опорни точки, спуснати Ви от писанията на кремълския Коран .... !!!

57

Анонимен

преди 6 години

Няма как нормалните българи да харесват президент, който обслужва интересите на една враждебна на България, ЕС и НАТО страна.

56

До 54

преди 6 години

Говореше без да каже нищо, единствено предното обитателче на Президентството. Което четеше каквото са му написали батковците. Иначе един ред не можеше да каже, с изключение на хибридна война, руснаците, Крим, и приоритети. Всичките тези думи по всякакъв повод

55

:):)

преди 6 години

до Калеко.....евала на Ивчо ,успя да те разпени ..хахаха....