86

Хронология

преди 6 години

2005 - Сидеров и Симеонов създават партия "Атака" и влизат в парламента. Биват опозиция на БСП, ДПС и НДСВ, а в същото време нападат лансираните от всички медии у нас ГЕРБ и Бойко Борисов. 2009 - След местните избори 07' Сидеров усети накъде духа вятъра и пръв подкрепи ГЕРБ, когато спечелиха властта в Парламента. Симеонов напусна АТАКА под претекст, че не е съгласен с това. 2012 - След кошмарно ниския резултат на президентските избори 11', Сидеров мина в опозиция, за да си върне избирателите.

85

Това са мафиоти

преди 6 години

Преди време бях върл симпатизант на АТАКА и Сидеров, признавам си. Дори когато подкрепиха ГЕРБ през 2009, продължих да гласувам за тях. Когато излязоха в опозиция през 2012г., бях сигурен, че това е партията. После дойде Златния пръст и отказа му да напусне парламента на "Орешарски". Върна ми доверието обратно, когато позна, че НФСБ(които предизборно плюеха по ГЕРб и Атака), ще се окажат патерица на Борисов. А сега, след толкова взаимни обвинения, обиди и клетви, взеха, че се събраха-"патриоти"

84

Анонимен

преди 6 години

смрад

83

Samo minavam

преди 6 години

Мишок,много си малък,за да цитираш Конфуций

82

Анонимен

преди 6 години

Кадрите решават всичко. Соцвъзход с нова партия. БКП ряпа да яде

81

Бургас

преди 6 години

Един от най-противните......безочлив, нагъл, арогантен....милионер покрай стената.....

80

Анонимен

преди 6 години

Вицекралят на Бургас: "Важно е котаракът да има повече кумове и роднини, за да ловят заедно мишки."

79

Анонимен

преди 6 години

Не е важно!? Сякаш незнаем за печеленето на обществени поръчки на фирми близки до правителството и поставянето на хора на различни постове, които от своя страна слагат свои хора надолу по веригата до най-обикновенния работник?! Може и да не се говори за това, но факта, че знаещи и можещи хора немогат да си намерят работа тук заминавайки за чужбина е показателен за Шуробаджанария!!!!!

78

офффтопик

преди 6 години

Едно е ясно, а именно, че всичките тези мазмантии наречени патриоти, оня Волен и срама за името на Каракачанското ни куче загубиха много, ама адски много от това, че влязоха с ГрОБ в правителство. Тихички са сега, гледат да бръкнат и те в кацата, но ще дойдат нови избори. Макар, че то българинът явно бавно се учи от грешките си...

77

граничар

преди 6 години

Ало, граничната мрежа, ти от лисиците ли си ?

76

ДО 69

преди 6 години

Ало елтехника-родоотстъпник като чатиш през работно гледай да не те удари тока или хване началника, че язък ти за хвалбите тогава.

75

123

преди 6 години

К'ъв котарак като там сте само мишоци бе. Аре стига глупости.

74

62

преди 6 години

наредили сте се всичките един до друг роднини.Персонала с който работя ,не са от партия Герб но от години се назначават по роднински връзки.Преди много години един мъдър човек ми каза- Най -голямата глупост е да работиш на държавна работа с роднини.

73

Кратун

преди 6 години

Много гнусен тип. Само тяхната рода е квалифицирана. В нормалния свят се срамуват от такива неща и си подават оставките. У нас се гордеят с мръсотиите си, щото у нас да си по-тарикат е ценност.

72

Анонимен

преди 6 години

а в бсп няма с телето и прасето не се ли назначаваше или в кръчмата само искам да попитам те са чисти все що ли щото ония другите са на власт и понеже техните не са изгладняха за това е така бедняците по цяло лято на море и къде ли не а засрамете се бре и тия ядат техниси аз кандидаствам за програма от евросъюза дамата я изкрала е какво е това и другия и сега си свиркат на тях се дее контрола бре спи спете и крадете нее държава това няма такава няма ред нищо няма закриваи

71

Тато из Правец

преди 6 години

Валери Симеонов Балевски - племеник на Ангел Балевски,висш комунистически функционер и рекрор на ВМИ ,,Ленин,, ,където племеникът получава диплом за висше образование ...

70

Анонимен

преди 6 години

Много котараци и всичките си имат един кум,а когато всите ловят мишки значи кума добре си живее,по 10 мишки от всеки как начало на плоско да пляска и да мляска с облизване за вкусотия.

69

Анонимен

преди 6 години

Това копче на снимката се видя във власт и много започна да дразни.

68

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа е стани да седна. Социалистическата измеет ще умрее от яд, че 10 години за натикани в ъгъла....гаврата с кутевската сбирщинаа продължава :)

67

Анонимен

преди 6 години

в България детските ще се вдигнат с 2 лв и ще станат 37 лева.в DE детските ще се вдигнат с 25 ойро и ще станат 225 ойро .