13

Един българин

преди 6 години

"Най-висок е делът на имигрантите от Турция (22.5%), Русия (15.3%) и Украйна (7.4%)."Брех, да му се не види! Да не сте се объркали? Да не е обратното? Броят на Емигрантите да е такъв, тоест, на тези които бягат в Турция, Русия и Украйна?Поне така трябва да бъде според русофилите. Като гледам, тук по форумите бъка от русофили, които се опитват да ни убеждават колко хубаво било в Русия.Еми, тогава как така - всички бягат от хубавото към лошото? Как е възможно това...

12

Турчин

преди 6 години

Намалява , ама на умнокрасивия етнос, нормалните хора си правят деца

11

Анонимен

преди 6 години

Няма Условия за Нормален Живот.Дайте го на Парламента да видят колко са Заблудени че сме ДОБРЕ.

10

Анонимен

преди 6 години

Споко, за сметка на това малцинствата компенсират. По 4-5 чавета правят. Щото за тях децата са източник на доходи от държавата. А за обикновенния данъкоплатец сериозен разход.

9

Анонимен

преди 6 години

До 2023Секс още не значи деца!

8

Анонимен

преди 6 години

На тази територия няма хора, вие раждаемост искате. Тук са останали само пенсионери и в предпенсионна възраст. Каква раждаемост очаквате моля?

7

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Това е резултата от "успешното" 10-годишно управление на шайката СУДЖУЦИТЕ 1,2 и 3 ина министъра по демографските въпроси Варели!!!!! Сега ще видите спада през 2017 г. е още по-голям, като ПОВЕЧЕ от половината бебета са от едно *** малцинство ( няма да казвам кое). Всяка година управление на СУДЖУЦИТЕ повече от 200 000 млади и образовани българи напускат Родината ОТВРАТЕНИ от ГРОБарските КРАДЦИ и мутри!!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

6

Народе

преди 6 години

Хайде стигате с тия "политиците". Политиците са една шепа хора, насреща им седи един глуповат народ от няколко милиона, от които 1/4 да излезнат по площадите и ще се случат нещата. Последният пример от Каталуния е очеваден пример как се воюва, когато цялата власт дори е срещу вас. Не е само до политиците, народът ни е станал като политиците.

5

родител

преди 6 години

И всичко това се случва под вещото ръководство на политиците ,защото окрадоха и продадоха страната ни ,и прогониха младите !!

4

Обратни

преди 6 години

Тази тенденция на ниска раждаемост е някакъв световен феномен. Обикновено в слабо развитите държави раждаемостта е висока, а у нас дори и това е наопаки.

3

Печал

преди 6 години

Що ми се струва, че тази статистика е още по-печална днес, отколкото през 97ма. Делът на българчетата сред тия 60 хил бебетата е в пъти по-малък от 97ма.

2

Анонимен

преди 6 години

но да не са българки, че ми се гади от тях

1

Анонимен

преди 6 години

Хората няма да правят деца за да робуват на новоизлюпенИте олигарси. Никой няма да осъди детето си на робство за да може един безкнижник да се бие в гърдите всичко е построено с труда на хората срещу нищожно заплащане. Тиквите казаха, че те строят а другите са лентяи и плюскат суджук.