15

Анонимен

преди 6 години

До 16Ставаха, да, ти в кое село си спал?

14

Шопо

преди 6 години

Крайно време беше след всичко,което краварите причиниха с атентатите на Европа ! Господ ги наказа за всички злини !

13

Мунчо

преди 6 години

Къде е ХАмериканския ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ да емне властите в Лас Вегас ? Как така ? Та Стивън Падок има ..... ПРАВА ?!?!

12

Циник до 11

преди 6 години

Напротив! Тръмп многократно се е изказвал в подкрепа на оръжейното лоби!

11

Анонимен

преди 6 години

Проиграл е всичко и е започнал да стреля?Бил е психично нестабилен.На тая възраст може и други неща да не са му работели вече.Сменят се сезоните и има слънчеви изригвания.По-лабилните не им издържат нервите и стават агресивни.Ако е бил зависим от алкохол и хазарт картинката се допълва. Другият вариант е да са го вербували ония от "Ислямска държава" Възможно ,но малко вероятно.

10

Анонимен

преди 6 години

Прказки от 1001 нoщ. Това не е убиеца, нитратите в колата му са подхвърлени от правилния човек Брата на Падок ще изчезне по програма за укриване на свидетелите, а може да изчезне и напълно физически Няма как да кажат на населението, че ИД е пуснала корени в САЩ, защото реднецети ще убият всеки мюсюлманин който видят и ще избухне гражданска война

9

Го то невърланд

преди 6 години

Бог да ги прости хората, но защо и колко още трябва да убият за да спрат да продават оръжието като фафли, интересно че и Тръмп май няма още мнение по темата.

8

ДО АНОНИМЕН НОМЕР 4

преди 6 години

И да ги "отстреля" тия 240 шопара , пич ... Няма да има никакво значение ... защото на тяхно място веднага ще се "намерят" 240 други също толкова алчни , нагли и крадливи ..... Дори ще бъдат по - зле от тия сега , защото още няма да са се "НАКРАЛИ" на воля .......

7

What happens in ....

преди 6 години

Всичко което става във Вегас си остава във Вегас.Уж Града на греха бил пък не може да се справи с още един грях.

6

Случайно минаващ

преди 6 години

... КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ ИЗ ЦЯЛ СВЯТ ..... ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРИ - В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА ....... ГОРЧИВАТА ИСТИНА ЗА АМЕРИКАНО - ЕВРЕЙСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ..................

5

Анонимен

преди 6 години

Е нали само мюслюта извършваха убийства ?

4

Анонимен

преди 6 години

Да беше дошъл тук, да отстреля едни 240 шопара. Паметник щяхме да му вдигнем!!!

3

Ангел

преди 6 години

След като стана ясно че това не е терористичен акт е силно вероятно човека да е проиграл всичките си пари във Вегас и да се е върнал с мисълта да унищожи този град.Имайте на предвид че след това клане туристите във Вегас рязко ще намалеят което ще се отрази негативно върху казината.

2

Циник

преди 6 години

Ислямска Държава!Джихади Джон не беше ли конвертирал британец? Колко глави отряза!Нека и САЩ да опитат на хляба мекото!Заради тях Европа стана коптор!

1

Момо

преди 6 години

Търсил е адреналин и го е намерил в това или е бил неизлечимо болен от нещо и е отмъстил за това на всички, на които е можал.