132

Манолски

преди 6 години

когато има битка между институциите това никога не е на ползу роду. Тази битка аз я усещах отдавна, глашатаите на ББ са осверипели и готови да доведат страната до пълна разруха. Президента ми е далеч по-симпатичен. Въпроса е как да се отървем от хватката на управляващата мафия, държаща юздите на ведомства, медии и задкулисния бизнес. Битката е за майка България, уважаеми сънародници

131

ODESSA

преди 6 години

За разлика от простата тиква, никога не съм членувал във бкп. Ти тикво си двоен предател.

130

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 140Бездарниците винаги слугуват на някой сатрап. Защото винаги дава отговори на въпросите им. Важното за такива същества е наличието на отговор, а не дали е правилен.

129

ПО смело РАдев

преди 6 години

НАгли престъпници менкащи на власт доказано престъпни групировки прокарват всякакви жестоко ограбващи идеи през контролирани с наркотици политици вкл Борисов и ЦВетанов..НАлгежите с е подиграват на АРМИЯТА НА ЦАрство БЪлгария с осем жалки тералясника/негодни самолетчета/ за които искат д а ограабят от народа на БЪлгария над 4 000 000 000 живи лева..ПОени снаркотици "ШИРОКИ ПРЪСТИ" като БОрисов ПОдкрепят всякакви ограбващи народа идеи

128

Анонимен

преди 6 години

"Радев подозира, че Бойко Борисов губи контрол над партията си"Радев губи контрол над нервите си - "Води се тази битка...щом като я търсят, ще я получат" !!!

127

Иванов

преди 6 години

тн финансова криза /немаше такава срещу много страни вкл Испания и БЪлгария бе направена с нагло престъпна полицейска техника.наглеци включиха на обемно следене всички фирми за продажби на недвижими имоти и други проспериращи компании..Колеги да видят снимки отдалече на обемно сканираните фирми..В резултат сринаха милиони предприемачи и блокираха банките инвестирали в много ДОХОДНИ бизнес идеи..

126

Анонимен

преди 6 години

прозападните *** изпълзяха от свърталищата и по заповед от "Отворено общество" и БХК започнаха дружно повръщане по президентаКато им чуя воплите знам, че краят им е близо! Много скоро ще увиснат на въжето на справедливостта!

125

K.Коцев

преди 6 години

Абе,г,син Радев много се напъваш,ама колкото и да се напрягаш никога не можеш стигна ни Бойко Борисов,ни предишните ни президенти и то по много показатели!И никога не забра вяй , че си президент предимно на комунистите,а не на целия народ! Така,че не е без зна чение срещу кого се застава...Ха,наслука!

124

Анонимен

преди 6 години

До ФактКакъв авторитет може да има това влечуго Радев? Изоставил децата и семейството, назначил любовницата си зна високо платен адлъжност в ръководеният от него отдел на МО, предал на Родината си за шепа рубли и накрая оженил се по заповед на червената комисарлко *** за Деса. Това ли е авторитет?

123

Факт

преди 6 години

Силата на президента е в неговия авторитет,но и тя е силно ограничена от конституцията.Много по-интересно обаче става,когато се наложи създаването на служебен кабинет.Тогава президентът има поле за изява и става важен!А като гледам,още поне две такива правителства ще има в следващите години с оглед на очертаващата се полит. нестабилност.

122

Анонимен

преди 6 години

Ей това вече е много глупав и недодялан президент - тръгнал той на битка, ***

121

Анонимен

преди 6 години

Само Ким, Мадуро, Путин, Ердоган, а сега и Генералпрезидента си позволяват директно да отправят заплахи към опонентите си !Радев никога няма да бъде Президент на всички българи, каквато всъщност е неговата най-висша задача.

120

AZ22

преди 6 години

Боко, оставка! И *** вече те разконспирираха, що за т.и.ква си!

119

Анонимен

преди 6 години

Иванов, Роската не беше ли във война с правителството и парламента? Даже подкрепи явно платените протести. Къса ти е паметта.

118

Анонимен

преди 6 години

128Тодоров ще види комисията по досиетата през крив макарон. Авторът на книгата Шайка, сега го играе морален стожер. Смях в залата.

117

Анонимен

преди 6 години

"Той обясни, че днес младите българи са малко."Тава е една много "дълбока, философска мисъл"...достойна за всеки ротен ***.

116

Анонимен

преди 6 години

Петата колона на Кремаъл май е минала в настъпление. Змията когато умира най-много хапе!

115

Тиквалан Бокванапутр

преди 6 години

На Бойко първото му правителство трая три години, второто две, значи третото - една

114

Зoзo

преди 6 години

Само А. Тодоров ще им изкара кирливите ризи на проф. Ивчо и Комбайнера. Нещо много се активизираха като усетиха дебелия край. Ще им лъснат публично решетниковите дупета!

113

реалист

преди 6 години

Най - добрия президент, който сме имали до сега. Бойко и крадливата му шуробаджанашка шайка си намериха майстора.