113

Анонимен

преди 6 години

Нагледохме се вече на калинки, на бири, на ало Ваньо, на соджуци, на въоръжени Влайковци, на ...........и сега на ДД. До кога?Граждани за европейско развитие на България - ако това ни е европейското развити - МЕРСИ.

112

Благодаря

преди 6 години

Много ми хареса ,, Продуктово Позиционирана Организация - партия ГЕРБ "

111

Анонимен

преди 6 години

С каква ли службичка ще го уредят?Примери много до момента!Най-скорошният Искров проспа/ затвори очите за грабеж на 4.5 милиарда, че и след това за заслуги му уредиха приятна службичка.

110

O_O

преди 6 години

Все едно да призовем дявола да се бори със злото..Герб, поне запазете мълчание и не се излагайте допълнително!

109

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименАнонимен, а тези дето слушат словата на Бойков Борисов с увиснали ченета на заседанията на ПП ГЕРБ в даден град, какви са? Грамотни ли са?;))) Тези заседания са най-жестокото НЛП, което се е прилагало някога. Един ден се насилих да слушам "словото" на Тиквата 1 час, на едно такова заседания и издивях какъв глъв и див екземпляр е начело на България и колко див и *** народ, може да го сложи на власт. така, че не словоблудствайте, г-да гербери, не словоблудствайте!

108

ИЛИЯ

преди 6 години

До АнонименТА ТИ ПРОСТО СИ ***.

107

gerbove

преди 6 години

този е най-малкият им проблем, дори е честен за политик щом напуска, на по-високо ниво герб успяха да привитизират държавата за 10 години и превърнаха народа в племе, с вожд, дори наименованиеото им прилича на племенен тотем, имат си и заклинания, с които могат да правят каквото си пожелаят или да имат пълна подкрепа на уж "демократичната" прослойка-твърдо са за ес, нато и против комунизма и всичко руско, това само трябва да се повтаря денонощно, което и правят по обсебените медии

106

Анонимен

преди 6 години

В България останаха много неграмотни хора, които четат свинските медии и от тях си вадят изводи за света. А именно малцината читави хора са обект на най-голям натиск и кръга КОЙ се освобождава от тях един по един. Делян Добрев беше поредният честен политик, който им е неудобен. Аз съм сигурен, че хората масово не разбират процесите. Заинтересувайте се кои са свинските медии, вижте по кого плюят седмици, месеци и години наред и ще разберете кои са малцината честни политици.

105

Гробокопач

преди 6 години

Да се бори срещу Злото? Г-да, гербери, в настоящият момент Злото с главно "З" е ПП ГЕРБ!

104

1

преди 6 години

До сс,та те са една и съща партия.

103

Анонимен

преди 6 години

Собственикът на ГЕРБ да намали темпото ! Още смърди в Добрич , вони в Септември , гадно е в Перник , ........., а вие удавихте Хасково !

102

криста

преди 6 години

да се чете - защитават

101

Анонимен

преди 6 години

Че ГЕРБ са мафия и паралелна държава аз го знаех още от самото начало. Те бяха създадени именно с такава цел от генералите в сянка. Истинските генерали, не клоуните като Тиквата.Дано сега най-после и заблудените българи да са прозряли истината.

100

криста

преди 6 години

Хайде сега роднините му и съучениците му да отиват във Фейсбук групата да го защитата. Дали вече им стиска ?

99

сс

преди 6 години

Герб задминаха и БКП от преди 1989 год.

98

марица

преди 6 години

То надминаха и цирк Дьо Солей ! Големи драми, големи лозунги за един корумпиран запартък......Да борел злото хахахах

97

Анонимен

преди 6 години

- дай ше те уредиме тебе... - пък ше почерпиш

96

Анонимен

преди 6 години

хахаха, "честен" и ще се бори срещу злото :D Светия

95

Анонимен

преди 6 години

та ние цялата държава сме като свински черва бе ... всеки е на някой човек

94

Ганчо

преди 6 години

Боже колко много близачи има в бедната България. Боже колко нагласени писма и молби има. Ало молещите Вие станахте подобие на комунистите. ЦК решава Вие вдигате лозунгите и молите. Само дето не се молите с думите Моля другарю не ни изоставай. Станахте за смях. Винаги във всяка структура има предварително монтирани бушони които горят при по-високо напрежение.