187

Уха

преди 6 години

Делян Добрев обяви: Напускам парламента и политиката! Че кой ще реве за теб? Те дори и роднините ще те забравят.

186

Анонимен

преди 6 години

ПОТРЕСАВАЩО !!Единият признава,че го е уредил да стане кмет, другият признава,че е уредил приятелите и роднините на Добрев да станат шефове в общината !!Всички замесени на съд !!!

185

Анонимен

преди 6 години

Кръстника отстранява провалили се мафиоти.

184

Активист на БКП

преди 6 години

Напуска ! Просто прочистват ШАЙКАТА от компроментирани !!!

183

Анонимен

преди 6 години

Сутринта го гледах завалията, жалка и долна картинка, не отрече нито едно обвинение!

182

Анонимен

преди 6 години

До xuxТеб щъркела ли те е донесъл? За това става въпрос,а не за починалата ти майка!Замисляш ли се,когато ръсиш безсмислици?Май не,но удобно се криеш зад гърба на починалите!

181

Анонимен

преди 6 години

Винету къде се попиля из прерията ?!?!?Никакъв го няма .Залегнал е във високата трева докато утихне вятъра .

180

xux

преди 6 години

До Анонимен моята майка е от тези които са били работили на полето за къче хляб защото дядо ми е имал 10 декъра земя и тя е мъртва

179

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже повече такива политици,като Елена Йончева,без значение от коя партия!Дай Боже и повече журналисти като нея!Дай Боже и повече граждани,като нея!

178

Анонимен

преди 6 години

Боко ще каже : на фона на случващото се в Каталуния ме занимавате с некви измишльотини на Йончева

177

zaz

преди 6 години

До Анонимен г-жа Йончева кои я постави нея а в Благоевград кои постави тази пенсия за народен представител кои

176

Анонимен

преди 6 години

Герберасти назначавайте хора с по-малки фамилии, че едвам смогваме

175

мнение

преди 6 години

Някой изпълняват заръките на вожда и си подават оставките. Тази седмица ще бъдат изритани и министрите на МВР и здравеопазването

174

Анонимен

преди 6 години

Йончева е известна журналистка и нейни филми заснети в много рискови части на планетата са гледани в много страни по света. Твоите делянчовци и цветановци са известни само с кражбите си.

173

xux

преди 6 години

никои нямаше да познава г-жа Йончева ако не се мъкнеше с лидера на бсп то Станишев къде отиде око Първанов не го издигна Самата г-жа Йончева не посмя да застане лицето си а като мишка се крие .Добрев е достоен млад мъж

172

Анонимен

преди 6 години

Бойко още ли се спотайва след като стана ясно, че е искал 50млн от голяма турска компания?

171

Анонимен

преди 6 години

Абе, ист, ти у ред ли си???Депутатът от Бсп, който купувал гласове бил лош.Ами Борисов и Цветанов си пазаруват целите избори! Срещу заплащане се подменят протоколите на хиляди секции. Само и само предателите от Герб да са пак на власт и да продължават на крадат. И това се знае и от Сащ и от Брюксел. Но си траят, защото им е изгоден тоя продажник.

170

До ИСТ

преди 6 години

А как ще наречем назначаването на Антон Тодоров за председател на Комисията по досиетата. Човек който избирателно вади части от документи, който пише на база на документи Шайка, после пристава на ББ за дребни бари. Физиономия която излъчва болестно състояние, Къде отива държавата!!! А не говорете за чест в Делянчо, много добре занаете, че в ГЕРБ , каквото каже вожда. Достатъчно пари са отишли в централата от Хасково.

169

Анонимен

преди 6 години

"Делян Добрев обяви: Напускам парламента и политиката" И какво следва? Отиваш на село да копаеш или да пасеш крави? Направо ми се къса сърцето от такива думи!?

168

ист

преди 6 години

Делян може би е направил грешка, но постъпи достойно.Депутатът от БСП който купуваше гласове на изборите за БСП, и според законите в държавата е престъпник, продължава да е в парламента до Нинова.Това е разликата между ГЕРБ и БСП. Морал ви липсва другари рублофили.Ако ходатайството за зам. кметска позиция е голяма грешка, как да наречем назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС от БСП, и ДПС. Т ова е престъпление против народа.