76

Анонимен

преди 6 години

Че какво има да работи като икономика в Южна България? може би само Пловдив - ами Хасково, Кърджали, Смолян , Харманли, Свиленград - населението е намалело и какво в тези градчета сега работи? магазинчета, гаражчета, тук там некой хипермаркет на голема верига, казина за чужденците.

75

Анонимен

преди 6 години

Борисов да си гледа задълженията и да престане да се бута между шамапите ,с искане за сваляне на санкциите срещу руските оригарси.Защото,освен интересите си и тези на шепа червени глигани у нас,е длъжен да брани интересите на държавата и повечето българи,които са избрали евроатлангическата позиция.А тя е че,санкциите срещу Русия ще се увиличат,заради Украйна.

74

Анонимен

преди 6 години

А Южна България, кога като Зарадна Европа?

73

Pepe

преди 6 години

БОКЛOК!

72

БАБА КУНА

преди 6 години

ЛОКУМИТЕ НА БОКО СА БЕЗКРАЙНО ПЛОСКИ И ЛИШЕНИ ОТ РЕАЛИЗАМ! ПО-БЪРЗО ОСТАВКА И РАЗСЛЕДВАНЕ НА МАФИОТСКИТЕ МУ ПРИЙОМИ!

71

Анонимен

преди 6 години

Преди близо 30 години ни обещаваха, че с ще станем като западняците, ще ни приемат в клуба на богатите, ще взимаме заплати като на запад. Е приеха ни, но на втора скорост да им слугуваме и да им чистим улиците а България стана 10 пъти по бедна.

70

Анонимен

преди 6 години

Американските войници в България и Румъния възпират руската агресия и подсигуряват съюзниците.

69

проктолог

преди 6 години

Другарят Борисов обещава: Северна България като Южна Южна като Северна, Източна като Западна, Западна като Северна .... Ще ме дават ли по кабеларките?

68

от юга

преди 6 години

Не си мислете че в южна България всичко е цветя и рози-напротив глад, тръни, беднотия ,безработица.живея в общински град в централна България и при нас е пълна мизерияПо живково време общината беше около 25 хил население,а сега сме едва 15 хил и продължава да намалява,защото от 15 големи предприятия сега има само 2-3 и те дават не по-голяма заплата от 400лв Града ни няма младо население ,защото няма работа за тях,но си имаме 4 кмета!караме го на песни и панаири ,надлъгване с кмет и администраци

67

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Срещу километричните опашки на Русе нов мост...........и кражбичка за нас!

66

WTF

преди 6 години

Северна България приключи. С такива далновидни политици. Направо да в заселваме с бежанци.

65

Анонимен

преди 6 години

Борисов лъже на едро. Русе от 130 000 човека днес е под 90 000. Предвиждаха се в града 5 мола. Изградиха се три. Единият не бе открит дори и стои празен над 10г. втория фалира преди 4г. и работи един ,пълен на 30%.Има и един МОЛ, който доста години стои на плоча 1-ви етаж и един трап за мол с дървета в него вече над 10м. Бизнесмени ми казват,че директно им се казва- ако не си фирма на ГЕРБ не кандисатствай за обществена поръчка.

64

Анонимен

преди 6 години

Няма север, няма юг, дорде царува тоз кютук!

63

Анонимен

преди 6 години

Този ска още няколко години или какво?

62

Анонимен

преди 6 години

Тази година за полу проводници догодина за цели ! Мутро дай пари да оправим околовръстното в Пловдив че става страшно ( м.тракия - асеновградско ) то и Ягодовско е за разширяване вече ако не се оправи скоро ще има асеновградско 2 ! Стига само твоя рейтинг си крепил.

61

Анонимен

преди 6 години

Миличкия, за кой ли път обещава? А у нас е обещавано, обещавано и поради късата памет на българина, не се помни и не се прави нищо. Държавата е в трагично състояние! Приказките на Боцко и Цецо за стабилност и растеж са за големи наивници.Едва ли има вече у нас. Не може да има развитие при тази випиюща корупция, необразованост и неинтелигентност на МС, начело с Монокнижника.Икономика няма и не се мисли. Стъкмяват се данни за пред хората а цените растат бързо.Колко време се говори за Севера и нищо

60

ББ

преди 6 години

С асвалт, суджук и вазелин - живота нов ще построим!

59

РАДЕВ

преди 6 години

Я ВЕРВАМ У ЛУНАТИЦИ А ВИЕ

58

Анонимен

преди 6 години

Външният му вид е отделно. Но като отвори уста почваш да се чудиш какво е искал да каже. Ужас и безумие. То не са хоризонтали, то не са вертикали. Майка плаче грамофон свири.

57

отново лъжи

преди 6 години

приказките на бойко ги слушаме вече десет години,а резултатите са тотално обезлюдване на севрозапада,пълно безхаберие на управляващата върхушка!!!!!