49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Те го правят това единствено в България, ако ги пребият тях мигранти в чужбина никой няма да си мрдне пръста за някакви българи

48

Анонимен

преди 6 години

В цивилизованите европейски страни, част от които са и Скандинавските набира скорост един много популярен спорт напоследък - РИТАНЕ НА ПРАЗНИ БАЛКАНСКИ ТИКВИ СРЕЩУ СКРОМНИ СУМИ.

47

Един българин

преди 6 години

В САЩ има закон например, ако си изведеш кучето на разходка и то не е вързано на каишка или синджиp, наказанието е 6 месеца затвор ефективно!Ама няма значение дали е ротвайлер (които май са забранени изобщо) или булонка.Трябва да е вързано. Ама не било ухапало никого. Всички пешеходци са здрави и не са наранени. Няма значение! Затворът си е затвор и ти се полага, защото си нарушил закона! А тук ми спорят, че жената е била още жива, тоест не е убита.Що за хора сте бе???

46

Саморазправа

преди 6 години

Извод след цялата случка: Искате ли справедливост в случая - вие трябва сами да натрошите шведа. Нарича се саморазпразва и противозаконно, но в нашия бъркоч е единственото решение на казуса. Там където няма държава и справедливост, има саморазправа. Аз ако съм ще го издебна и ще го преебия тоя, ако не мога сам ще платя на хората на Митьо Очите да го смачкат. Друг начин няма,

45

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тази присъда казва на другите западни туристи: "Елате, напивайте се като св.ине, друсайте се на воля и пребивайте българите ! Всичко това ще ви струва съвсем малко пари !"

44

Един българин

преди 6 години

До: номер 20Ти бил ли си някога в Швеция та да знаеш как постъпват там с такива "герои"?Бедна ти е фантазията!Швеция няма нищо общо с България!До: номер 41В Швеция със сигурност ако българин беше наритал шведска камериерка щеше да лежи в затвора.Там е криминализирано даже удрянето на шамар на дете, както намекна номер 42, камо ли ритник с крак в главата!Ама българинът не е човек. Защитава прокурорите. Нека го ритат, заслужава си съдбата.Както някой спомена, да ритнат някой прокурор!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Поне 2 години затвор при башовете от Афганистан и Сирия там

42

Анонимен

преди 6 години

От говорилня нищо не става. В тая държава само дървени философи и професори. Накрая - едно голямо нищо.

41

Анонимен

преди 6 години

Не оправдавам шведа, но съда е присъдел дори в повече. Ако българин беше ритнал някого и този случай не беше станал медийно достояние щеше да има глоба от 500 до 1000 лв. Извинявам се много но сумата от 4500лв е достатъчна, че и много. Зная че ще нацъкате минуси, но това е истината. За счупена ръка или крак дават по 5000 лв., а за един ритник 4500. В края на краищата става въпрос за лека телесна повреда. Ако боли толкова много къде е хукнала по телевизиите гримирана и издокарана

40

Анонимен

преди 6 години

От 42.А за по тежки престъпления, повече ! Хан Крум е вкарал тежките наказания и е стабилизирал държавата. Толкова ли ни е малко акъла, че да не последваме примера на дедите си !

39

Екстра

преди 6 години

Подредихте се екстра, чужденците и без това пишат и говорят навсякъде за псевдодържавата и псевдоправосъдието ни, каквото и да си пишете тук

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Поне 2 години затвор. За каквото и да е посегателство, трябва да се лежи в затвора, било то и шамар. Ние сме хора, не ивотни. Само някое стадо, може да прибягва до физическо насилие.

37

Анонимен

преди 6 години

Ако българин нарита шведска камериерка в Швеция, какво ще му е наказанието?

36

Анонимен

преди 6 години

Ония герои от БХК къде са или те само роми защитават?

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34,На теб може и убийство на манекенка да ти се струва.Повредата е лека - по закон има определение.Ама де ти тебе среден българин да чете, че и да мисли...Кауза пердута!

34

Анонимен

преди 6 години

връщайте се в България, че не останаха хора дето да ги ритат

33

Анонимен

преди 6 години

Кога и къде, ще бъде пуснат шведът от ареста ? Нека да ... отидем да гледаме ...

32

14,

преди 6 години

До Случаен Гражданин - И ти доказваш също, колко елементарно е нивото на масата у нас.Разлика между средна телесна повреда със счупен крак, както е при германката, и леката телесна повреда, причинена на българката е ясно, че не правиш.Ама пишеш, да избиваш комплекси. Като повечето от дребните човечета тук.

31

Елена

преди 6 години

Съгласна съм с жената!!!Но кой я е гримирал така?!?!

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКак ще е лека телесна повреда бе ... Тебе ритали ли са те в главата. Като се замисля, май ДА !