16

Анонимен

преди 6 години

Сталинистите обичат да показват Сталин като някакъв аскет и бедняк, който след смъртта си освен ядрената тояга е оставил само своят мундир, шинел и чифт ботуши съгласно описа на личното му имущество. Истината приятели мои, е че Сталин е разполагал с милиарди долари в офшорни компании, яхти, лускозни имоти ...

15

Анонимен

преди 6 години

Имало е много преди, но скоро няма да я има.

14

Анонимен

преди 6 години

Дори и днес без Русия и без руските туристи много българи щяха да гладуват или да им се налага да проституират и да мият улиците на Запад.

13

що е комунизъм?

преди 6 години

До АнонименЛЪЖИ-КРАЖБИ И УБИЙСТВА- ПО-ЗЛЕ ОТ ОСМАНСКОТО КАКТО СЕ ПРЕДСТАВЯ

12

Анонимен

преди 6 години

един предател на родината си ,която го е създала , по добре че го няма

11

Анонимен

преди 6 години

Верно ли тая изплющяна с директната светкавица снимка се е харесала навремето?!

10

Анонимен

преди 6 години

когато една диктатура почва да губи почва под краката си винаги взема етническата или религиозната карта и почва да я развява, така стана и при бай Тошо, така стана и в Сърбия и днес в Сирия и Ердоганова Турция, тия неща като цяло не свършват добре, ние горе долу извадихме късмет, може би защото на повчето българи не им бяха пълни главите с бръмбари като на сърбите

9

Анонимен

преди 6 години

За радост русоробите измират все по-бързо. Без да се откъснем завинаги от кагебистката ***, няма да има бъдеще за България.Е верно, можеше да и ги избием зверски на стадиона още преди 28 години и да си спестим едно загубено поколение, но и така става.

8

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ НАПРАВИ ГОЛЯМА ГРЕШКА С НАСИЛСТВЕНАТА СМЯНА НА ИМЕНАТА ! ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ЕДИН ЗАКОН И КОЙТО ИСКА ПО ЖЕЛАНИЕ ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО ,А КОЙТО НЕ ИСКА ДА МУ СЕ ПОСОЧИ ПЪТЯ КЪМ ТУРЦИЯ ! ЩОМ КОМУНИСТИТЕ И БЪЛГАРИТЕ КАТО ЦЯЛО МРАЗЯТ ТУРЦИТЕ ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВАТ СЪС ЗАКОНИ ,А НЕ С НАСИЛИЕ КАТО ПРЕДИ 400 ИЛИ 500 Г. ! ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ЪЛГАРИТЕ ЗАБРАВИХА В КОЙ ВЕК ЖИВЕЯТ ,ПОЛЗВАХА СРЕДНОВЕКОВНИ МЕТОДИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ И АСИМИЛАЦИЯ !

7

Анонимен

преди 6 години

Без Русия днес нямаше да има България.

6

Анонимен

преди 6 години

По времето на бай Тошо нямаше тоалетна хартия и банани, а хората изяждаха всичко като нищо не хрърляха и пенсионерите гладуваха защото не можеха да ровят в кофите нямаше остатъци от храна, а днес при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани а богатите хора хвърлят храна за да могат песнионерите да ровят и да се нахранят с огризките.

5

Анонимен

преди 6 години

абе батето Славков със сигурност е знаел и се е облажил :) щото както официално са платени 1,25 млн долара сигурно още толкова са дадени на ръка на батето

4

Анонимен

преди 6 години

Никой не обича комунизма, но днес при евроатлантизма животът е отврат, много по-зле от комунизмз, впрочем не беше комунизъм а планов държавен капитализъм, сорошоидите от простотия казват, че тогава било комунизъм защото така се е наложило, комунизъм за проcтите хора е лоша дума.

3

Анонимен

преди 6 години

do 3То при любимия ти Тато по магазините немаше храна ти за кофите говориш, и да са ровили и да не са ровили, то в тех немаше нищо :)

2

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на комунистическата пропаганда навремето дори днес много българи си мислят, че Наим е българин и се казва Наум.Което е мако казано пълна лъжа. Той си е турчин и не е бягал и предавал Родината си, просто се е върнал в нея по единствения възможен тогава начин.

1

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Двамата трябва да се снимат един до друг, да се демонстрира как всички са щастливи и доволни от смяната на имената по време на Възродителния процес.АМИ МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ КВО ДА СЕ ПРАВИ ! ТАКА ДЪЛГИ КГОДИНИ ПРОМИВАХА МОЗЪЦИТЕ НА НОРОДА ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ БИЛИ ПОГОЛОВНИ ИЗБИВАНИ ЦЕЛИ 500 Г. , ПРОМИВАХА МОЗЪЦИТЕ КАК БРАТУШКИТЕ БИЛИ НАЙ-ВЕРНИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ И КАК БЕЗ НИКАКВИ ИНТЕРЕСИ ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ ! иМАШЕ МНОГО ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ ,А И СЕГА В ИЗВЕСТНА СТЕПЕН ПРОДЪЛЖАВА !