77

/./

преди 6 години

Сирийци убили баща му и той несретника хърбав с вид на клошар търсел възмездие и щял да убива. Ми да отиде в Сирия да ги убива, там е война и може да си ги гърми спокойно. Хайде да го видим.Ама не му стиска на пикльoто, само се прави на велик тука и чака някой да му обърне внимание. И егaти снимката, взел детска пушка, снимал се с камуфлажи 3 размера по големи и вече голям биткаджия. Пикльo, ето това е тоя. Ако му излезе група насреща, от бежанци, ще напълни размера на гащите до краен предел.

76

Анонимен

преди 6 години

Сега изведнъж се оказа колко много всички обичат бежанците..Дори и супер Динко ги заобича.Не бежанци а магьосници.Като се има в предвид ,че 90% от бежанците приличатна доста тъмнокожи клошари е показателно народът какви хора го омайват.Не народ а хомоселсуалисти.

75

Бау

преди 6 години

Е той е 21 годишен пикльо какво очаквате? Динко ме кефи как се почувства застрашен да не му отнемат славата :) Плашещо прости хора има ей ...

74

Киро шарнира

преди 6 години

Още при първата среща с бежанци ще се върне в Плевен и вече няма да е Марио а ще му казват Мариана!

73

д-р.Делиев

преди 6 години

Такива що не ги лекувате,тоя 100% трепе животни за удоволствие.Просто болест....

72

Анонимен

преди 6 години

Държавата където такива *** и разни чалга повлекaни са звездите на народа и техен пример за подражание... Балканска трагедия. Само като отидеш в фейсбука на тоя Динковец и прочетеш коментарите ти става ясно какви неграмотни човечета са им фенове. Жалка картинка. Тези ли ще спасяват държавата? И от какво? И как?

71

Анонимен

преди 6 години

До 79И такива като тия Динковци ще ни спасят така ли? Май на акъл сте колкото тях.

70

Анонимен

преди 6 години

Много, много заспали хора и се хилят като п..ки . Нямало терористи . юЧетете бре т..нари 50 000 джихадисти са влезли през границите като бежанци . Чакат само удобния момент на такива хилещи се да им резнат гърлото .Ама вие си се хилете овце заспали

69

Анонимен

преди 6 години

Поредния анимационен герой... я динко 1 2 3 4 и 5 да се хващат под ръка и да върят на майната си.

68

Анонимен

преди 6 години

Абей *** пишещ по долу . Нима 3 милиона българи живеещи на запад са газили границите без паспорти . Отишли са със самолет или кола, автобус със документи Тези които влизат през границата са наистина терористи главо т..па

67

Анонимен

преди 6 години

Това не динко 2 , това е Супер Марио .Давай Мари -утепай ги ги терористите

66

Анонимен

преди 6 години

Те така се праат новини Браво на журмалятаВижте му добре пушката на тоя!Абе да земат да ви осъдат за гавра над душевноболни

65

Анонимен

преди 6 години

Динко ще размаже кофата на Супер Марио!

64

Ха ха ха

преди 6 години

Аз също не искам мигранти тук, но това нещо на снимката е абсурдът в целия си блясък! Този "левент" е от първата реколта "видими резултати" от ГЕРБ! Защо обаче ми се струва, че който и да опали дори един по- сериозен шамар на това недоносче, ще се размирише горкото отзад много яко? То като гледам има нужда с нещо да напълни гащите, че камуфлажа му виси като дреха напростор!

63

избирател

преди 6 години

Прекалено корав си бе чичовото за тая роля!!!

62

Анонимен

преди 6 години

Феновете на Динкича продължавата да чупят тъпoмeра.

61

Анонимен

преди 6 години

Това някаква шега ли е.Скрийте това подобие на човек.Вижда се че има и психически отклонения.

60

до 62

преди 6 години

Един хилав и комплексиран фукльо се хвали ,че е готов да убива......1. Този лигльо дали е виждал смърт причинена от куршум---мозъка лети, кръв шурти---много есмел--да се запише в мисия...да, ама не!

59

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ДОСЕГА БИЛ ХВАЩАЛ САМО *** И ТО ЗА ДА ИМ ДАДЕ УРОК !И БЪДЕТЕ СИГУРНИ ,ЧЕ *** СА БИЛИ МАЛОЛЕТНИ И ПО-ХИЛАВИ И МЪР.ШАВИ ОТ НЕГО , ПОДБИРАЛ Е ТАКИВА ,КОИТО НЯМА ДА МОГАТ ДА МУ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ,ТОЕСТ Е ПРАВИЛ СЕЛЕКЦИЯ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ !

58

до 57 и 54

преди 6 години

Ница над 70 убити...жени, деца , Берлин - 13 на пихтияАнис Амри - бежанец с 14 паспорта!Ница - мароканец с френски паспорт!Скоро в Европа и България ще се разхождат много такива с нови паспорти!Бивши и настоящи бежанци....Та пак питам - с коя част от това което е казал не сте съгласни?