91

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Мyнчо знаеш ли че целият български народ береше задължително домати с безплатен робски труд на Цъpвyл Живков I и то принудително, а не доброволно както в случая който така глуповато коментираш.

90

Анонимен

преди 6 години

ДО 99Така е Плонди, няма да има газ през Украйна, а хохолите ще се греят с американски въглища, които американците купуват от Донбас и им продават на двойна цена.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен1 самолет с САЩ се разработва за 400 милиарда и в БВП се пишат 400 милиарда. Аналогичен самоле в Русия се разработва за 400 милиона - пишат се 400 мил-----------------Кога *** е разработвала самолет, аналогичен на американските?

88

Анонимен

преди 6 години

Крим няма да бъде руски, каквито и финтове да правят престъпниците от Кремъл. Руснаците ще бъдат принудени да напуснат Крим ако искат да си запазят бранда русия за в бъдеще. Това че някакъв подкупен от Путин шваба говори врели некипели не означава нищо. Ако *** продължават да държат на Крим това ще разруши окончателно и за винаги така нареречената Руска Федерация в действителност агресивна федерация на злото.

87

Анонимен

преди 6 години

ДО рублата=кенефТи, драги, имаш производствен дефект в главата.

86

Анонимен

преди 6 години

До 96 Още фантазии имаш ли ?:) ***.

85

Анонимен

преди 6 години

Русия вече е на равнище, на което може да даде отговор на всякакви действия на САЩ - военни, икономически, административни. Докато не беше готова, печелеше време и трупаше мускули. Сега вече е готова и картите са на масата.

84

до Николаев

преди 6 години

Па ние си живееме добре, доста по-добре отколкото Вие в Масква,

83

Анонимен

преди 6 години

Той газът няма да спре, бе, Плонди. Само ще минава през турски поток, не през американска Украйна.

82

Анонимен

преди 6 години

ДО 86МИНАЛИЯ ДЕН ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОКАЗВАХА КАК БЪЛГАРИ (НЕ РОМИ) берат домати в цимилизована Италия.и в коментара се казваше "РОБСКИ ТРУД", "СЪВРЕМЕННИ РОБИ"Това е тя, така наречената европейска цивилизация.

81

Анонимен

преди 6 години

До 88Още по смешен ставаш :) Чакаме да видим , как ще спре газа ? Спре ли газа... Русия.е фалирала. То , ако беше така да бяха го спрели отдавна мойто момче.

80

111

преди 6 години

До 84 И как се срина тоя план ? Всички държави които имат излаз на Черно Море са членки или кандидат членки на НАТО ,освен Русия.Общо взето руснаците в момента са обградени от всякъде.САЩ и НАТО могат да се чувстват много повече у дома си в източна Европа и Черно Море от колкото руснаците.

79

Николаев

преди 6 години

Уважаеми, бълхарета да коментирате русия си е ваше право но да ни учите как да живеем е малко смешно огледайте се в историята си за да разберете каква нация сте какво сте постигнали преди и сега когато сте вече европейци как живеете и с колко на месец кколко се съкрати населението ви след 90-те след като станахте пишман европейци работейки за мин.ставка виште как живеят пенсионерите ви каква е раждаемоста и тогава голтаци коментирайте русия

78

Анонимен

преди 6 години

Каква цивилизация в Русия бре, вие акъл имате ли в главите?

77

Анонимен

преди 6 години

Шамара беше за Русия. САЩ взеха важна стратегическа държава и то с газопровод на нейна територия....................Газопровод, по който скоро няма да тече газ.Пък и за Украйна не е много сигурно, хохолите вече омръзнаха и на американците.Само за Крим е сигурно - той си е руски. Ето, една партия, която утре ще управлява, вече иска Германия да признае този неоспорим ФАКТ.

76

ТHE Патриот

преди 6 години

Който отрича волята на кримският народ е скапан атлтантически фашунгер!

75

Анонимен

преди 6 години

До luckyman"Заради произхода на руската цивилизация'...................ЪЪЪ????? КОООООООООО???"Руска цивилизация"?????????"Цивилазиция" на едни роби ????? "цивилозвани" оскотели мужици??? "цивилизовани " гладници алкохолизирани, радващи се на бутафорни паради?????? Не, мерси!! Тази "цивилазиция" си я дръжте!!

74

Анонимен

преди 6 години

Три години след "революцията на достойнството" Украйна продължава да се намира в процес на деградация, от който не се вижда никакъв изход. Същевременно ЕС се разпада а САЩ са в тежка политическа и икономическа криза.

73

Анонимен

преди 6 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ И НИГЕРИЯ НЕ Е.

72

luckyman

преди 6 години

В полза на справедливостта и света е Крим да си остане руски, какъвто де факто е бил и де факто е! Кучето е заровено преди десетилетия, когато някоя друсана масонска глава е решила да предприеме стратегия за превръщането му в плацдарм за завоюване на Русия! Заради това, че тя е основен глобален противник! Заради религията и идеологията там! Заради произхода на руската цивилизация, антагонистична на римокатолическата! И най-вече заради ресурсите на Сибир!