4

Пешо Секса

преди 6 години

Ясно е, че е от ТЪМНО ***! Не е необходимо да се дава снимка към статията. Крайно време е тия *** да се вкарат в ТВУ-та и там да се превъзпитават. Хрантутим ги за да посягат и бият ръката, която ги храни. ДОЛНИ ***!

3

Анонимен

преди 6 години

Към 1: ***. За такива като теб трябва 2-3 пъти на ден бой по тъпата кратуна с кол, но и от това няма да ти дойде нищо в кухата лейка. На времето нашите баби и дядовци ставаха прави, когато по улицата минеше учител. Пристана сега завидял на заплатите на учителите. Заради такива като теб тази държава ще се затрие. Как не ви дойде има в *** кратуни...

2

Анонимен

преди 6 години

Нито е първия нито ще е последния бит учител.Тези новини много не ни впечетляват вече защото са ежедневие.Днес бият учители утре лекари.Не забравяйте ,това е България.

1

Анонимен

преди 6 години

Този е представител на една раса паразитираща върху България от дълги години. Време е да намерим лекарство за тези *** и да ги спрем. Повече не трябва да ги оставяме да пият кръвчицата на народа. Ако искат да живеят в тази страна да работят и да си плащат данъците като всички останали. След като родят второ дете кастрация като са неграмотни и не знаят как да се е.ът.