12

До 11

преди 6 години

Какво общо има КАТ с това, та им казваш браво? Те ли са купили тези уреди, за да ги бравосваш?

11

Анонимен

преди 6 години

А къде ги има тези "допустими норми", с които ни плашат?

10

Анонимен

преди 6 години

Браво на КАТ най-после нещо смислено!

9

Анонимен

преди 6 години

Е,то беше ясно отдавна,че управляващите си правят пътищата само за тях! Вярно,че с нашите данъци,но това са подробности!

8

Анонимен

преди 6 години

Влизам в един сервиз и гледам една ес класа дръта *** дръта,но изглежда бандитска. Била е с десен волан,но обърнали дирекцията в последствие. Номерът му като на черна нинджа. Сложил и лампи, като на ония гламари пазещи сикаджията от Банкя. Цялата кола олепена по стъклата, с всевъзможни стикери, на рушветчиите,на барбарети, на някакво министерство. Поглеждам отдолу и изненада, и двата катализатора,заменени с тръби.Тоест да очакваме този *** с карта,скоро да ходи пеша,защото ще му спрат сергията

7

еди кой си

преди 6 години

Трябва да спират и глобяват всички шофери, чийто коли пушат като трактори от зад

6

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !За сметка на все по-лошите пътища постоянно увеличават изискванията към нас водачите и автомобилите ни.ами време е бракмите по на 20г да се предадат за вторични суровини.Разбирам, че ти е мъчно за ладата ти и СССР, но това е положението.

5

Анонимен

преди 6 години

които са с наднормени газове ще бъдат спирани от движения и няма да бъдат допускани изобщо до регистрация самите автомобили.абе направо ги карайте за скрап бе :)

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Откакто направиха винетките по 100 лева спряха дори да кърпят пътищата. За нов асфалт и дума не може да става. В Северна България положението е трагично направо.За сметка на все по-лошите пътища постоянно увеличават изискванията към нас водачите и автомобилите ни.Дупка до дупка и патрулка до патрулка ...Такъв кошмар не е имало дори в онова уж лошо и уж мракобесно комунистическо време. Факт !

3

Анонимен

преди 6 години

Близо два пъти по-ниски са стойностите на замърсяване на въздуха днес в сравнение с дните с интензивно автомобилно движение.Tова е всичко, което ви трябва да знаете от тази статия. Край на споровете от какъв произход е замърсяването. Шоферите губят.

2

Xaxax

преди 6 години

Първо да забранят вноса на такива автомобили,кмиони,автобуси и др. Не нон стоп автовозите да докарват всички трошки от Ес тук. Да направят заплатите прилични, за да може хората да си позволят нова или по-нова кола. Кола с махнат катализатор да се спира от движение.А иначе коли, автобуси , камиони и разни други машини ,които замърсяват да ги спрат така или иначе едва ли има оправия. Също така да отнемат лиценза на пункта за техн.преглед през който са минали последно, че и предпоследно.

1

От Перник

преди 6 години

Да не спрем накрая Столична община.