61

да

преди 6 години

ама какво само заплашваш, бе транзистор смешента ще ги унищожава, та щял да ги изравни със земята, то не бяха разхождани самолетоносачи, то не беше чудо...ама чудото за 3 дни.. като в Черно море..както влязоха аслани краварските лодки, така избягаха ***..а между другото още чакаме десант на НАТО по бреговете на Крим..айде, че чувалите са поръчани, а от Китай дойде контейнер щатски флагчета (нали с тях почетно ги копаят:)))))

60

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд рол Предполагам, че ПРО-то изчислява траекторията на ракетите....Хммм, наясно ли си колко СЛУЧАЙНИ фактори трябва да се включат в изчислението, за да има някаква практическа стойност? Примерно - моментната скорост на различните въздушни течения, на различните височини, теглото на ракетата и скоростта на изразходването на горивото (респективно олекването на изчислявания обект) и прочие и прочие...

59

Рок енд рол

преди 6 години

Предполагам, че ПРО-то изчислява траекторията на ракетите, летящи по балистична такава. Ако Ким има ( в което се съмнявам) ракети, които си променят посоката по време на полета - това е друга бира.

58

Рок енд рол

преди 6 години

До ссдд. Иначе в написаното от теб в точка 1 и 3 има логика. Обичам когато споря с някой, той да ми излезе с аргументи, както си направил във въпросните две точки, а не със някакви заклинания.

57

ссдд

преди 6 години

До Анонимен 41 :Не коментирай ,че се излагаш.

56

Правилно!

преди 6 години

Единствения начин, да се подобри нещо в света е : ... МАСИРАН И ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ЯДРЕН УДАР ПО КРАВАРИТЕ.

55

111

преди 6 години

До КимОтиди и ги разоражи тогава..САЩ са най-силната ,влиятелна и елитна страна ,зад която седят всички останали развити държави по света.Изключение прави една 3-то степенна държава наречена Русия.Така ,че не виждам кой може да ги разоражи ?

54

Анонимен

преди 6 години

Америка е толкова жалка че чак ми става тъжно как всеки я мачка както си иска.

53

Анонимен

преди 6 години

До 41Боже господи ,каква глупост си написал,не е истина.

52

Анонимен

преди 6 години

Ким е луд ти се ненормален

51

Анонимен

преди 6 години

Това май сме го чували поне пет пъти . Кога ще екшъна

50

Анонимен

преди 6 години

"един очевидно луд човек, който няма нищо против да мъчи с глад или да убива народа си" - това всичкото е определение за въртоглав комунист!

49

Анонимен

преди 6 години

До ПлювналиефтТо ако ставаше с плюене храчене и сpане по авторитета, отдавна комунизма щеше да е победил в световен мащаб. Но вместо това се помина най-големият сеpач по авторитета на САЩ нещастният СССР.

48

СК

преди 6 години

Тръмпарата му треперат гащите от жълтите, страх лозе пази.

47

Рок енд рол

преди 6 години

До ссдд. Нещата от техническа гледна точка наистина не са ми ясни - затова попитах. Колкото до това, че ако САЩ свалят ракета на Ким, това ще се сметне за провокация - това е абсолютно невярно твърдение.

46

Ким

преди 6 години

САЩ са заплаха за световния ред и трябва да бъдат разоръжени.

45

Плювналиефт

преди 6 години

Само аз все още не съм отишъл да се изплюя на авторитета и фасона на САЩ. Гледам вече всички го правят безнаказано.

44

Анонимен

преди 6 години

Краят на Ким Чен Ун е близък, въпреки огромното нежелание на Русия и Китай от военна развръзка на севернокорейския проблем. Китай поради факта че една от последните 5 комунистически държави в света ще премине към Южна Корея и с това ще заплаши от ефекта на доминото комунизма като идеология в Китай, Виетнам и Лаос, а Русия поради факта че САЩ ще се осмели да нападне една ядрена държава като СК което ще означава че ядреното оръжие не гарантира сигурност на режима в Русия.

43

Анонимен

преди 6 години

КИМ ПОДЛАГА ТРЪМП НА НЕЧУВАНО УНИЖЕНИЕ.И ПРИЯТЕЛИТЕ И ВРАГОВЕТЕ НА САЩ ТАЙНО СЕ КИКОТЯТ.

42

Анонимен

преди 6 години

Последната ракета отиде на 550 км в Космоса и падна на 3500 км от Сев.Корея.