15

до Пловдивчанина

преди 6 години

Вън от ГРАДА, козарино, първо поколение с обувки, оставяш ли чипиците пред вратата, че да не вкараш кал в кирпичената съборетина?Ако София се отдели от прованса, нещата ще дръпнат главоломно напред, и без това провансаджиите нито създават продукт, нито извършват услуг, само висят в тежест на социалната система. Без тях ще дръпнеме напред!

14

Анонимен

преди 6 години

Призовавам м0дераторите да наложат забрана за псиане на психично болния евлоги.

13

Stara Zagora Rullzz

преди 6 години

До Stara Zagora RullzzПонеже не стъпвам в Стара Загора повече от 1 път в годината, няма какво друго да поствам освен линкове, а иначе изманиполирах едно момче, дето си няма работа и може да обикаля и да снима, да се регистрира в skyscraper, аз му лайквам нещата нон-стоп, да не вземе да се откаже, че ми изглежда несериозен.Това е от мен, ако имате други въпроси, заповядайте!!!

12

Stara Zagora Rullzz

преди 6 години

До Stara Zagora RullzzЗа това включвам в борбата и другите никове и затрупвам с линкове, които са за друго, но това няма значение, щом пише, че Стара Загора е преди Русе. Малко комплекси имам, но кой ли няма, аз съм малко по-упоритСега имам семейство, но това не ми пречи да продължавам, бачкам в чужбина и трупам кинти и си цъкам по форумите ;-).

11

Stara Zagora Rullzz

преди 6 години

До EvlogiМного се интересувам от икономика, всяко мнение за заплати, БВП, растеж, проценти и т.н са ми били интерес, винаги гледам да си доказвам гледната точка, а ако знам, че не съм прав, блафирам или изкривявам информацията. Примерно съм заплашвал форумци, или пък знам, че на преброяването Стара Загора е 6тият по-големина град, а Русе е 5тият и издивявам, когато някой го напише.

10

dдфсф

преди 6 години

Евлоги, пий си хапчетата брат и отиди да нареждаш кубчета, моля те!

9

Evlogi

преди 6 години

До EvlogiАми да, вижте примерно някои от по-старите теми в дир.бг. или алл.бг. Русе беше и все още е враг номер 1, след това са Пловдив и Бургас, като съседни и по-големи градове от Стара Загора.По принцип имам стара къща в едно село около Стара Загора, а в града нямам нищо, но...нека да споделя някои от никовете си. В skyscrapercity съм ВОДА, преди това съм бил slimarkov и CBH, имам и още няколко никчета, но там е по-сериозен режима и не мога да пиша с много никове, както правих в алл.бг

8

Пловдивчанин

преди 6 години

Ей го и тоя - панелен тaлaсъм от Люлин 30, обаче жителство въвежда и пъди "провинициалистите". Аз пък предлагам София като е толкова напред с материала направо да си се отдели, да си е сама столица на себе си. Да ви видим тогава къpлeжи, кой ще ви храни и само от услуги по между си как ще живеете.

7

Гиб Мелсън

преди 6 години

То черноморието ни е построено по софийски образец. Какъвто е реда и дисциплината в София, такава е и по черноморието. Матрицата е една и съща и приложена по цялата ни страна. Дори собствениците на хотелите по черноморието са предимно софиянци и пловдивчани. Защо правят бизнес в България а ходят на почивка в Гърция, пък после се връщат обратно в България??? Все едно да мразиш дома си, който сам си построил и да ходиш постоянно при съседа, щото неговия дом построен по-добре.

6

Пловдивчанин

преди 6 години

Пишете на Маказа как е? Или трафика само за Софиянци е важен, другите кучета ги яли. Големи сте егоцентрици.

5

Анонимен

преди 6 години

ВЪн от СОфия-град, козари! Днес трафикът е рай без вас, диваци провинционални! Въвеждане на софийско жителство и депортиране в конски вагони на провансаджиите!

4

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази граница със Гърция нали и двете страни сме в Ес, , има ли граница между Германия и Австрия - няма

3

Анонимен

преди 6 години

Голямата част от тези са държавните хрантутници на гербавите!Отрудените хора са принудени да работят дори на празниците...

2

Гиб Мелсън

преди 6 години

Да де, затуй отиват в Гърция защото там е много хубаво. Но големия въпрос е защо се връщат обратно в България. Защо не си останат там??? Кой ги бие по главите да се връщат? Да си стоят в Гърция. Ще ги кръстя Сетакис и Софракис и всичко ще е наред. За какво да се хабят да се връщат обратно в България? Да не би да цоцат парички от бедна България?

1

Гиб Мелсън

преди 6 години

Да има дават по един гръцки паспорт и да не се връщат, като толкова им харесва там. Да ги прексръстят на Сертакис и Софракис и остават там. За какво се влачат после обратно в България?