34

Анонимен

преди 6 години

Мощна диктатура и безпощадна МАФИЯ.Това е бъдещето на България. След този МЕГА ХУБАВ КАПИТАЛИЗЪМ българите освирепяха.Глад и мизерия!

33

Анонимен

преди 6 години

Това да си горд е нещо което ти идва от вътре!Не може мрънкачи и ревлиовци да са велики!Аако искаме да сме богати и в правова държава то това зависи до най голяма степен от самите нас!Ще започна да вярвам на един политик няма да казвам името където каза че такъв ни е матреала и с това за сега разполагаме!Май ще се окаже много прав!Но все пак да кажа и че имаме истински българи все още,важно е как ще възпитаме децата си ,тези които утре ще ни водят!Ха честит празник сега!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Искаме ДИКТАТОР. СЕВЕРНО КОРЕЙСКИЯ ЛИДЕР - президент!!!Долу мизерията!

31

Анонимен

преди 6 години

На Ви КАПИТАЛИЗЪМ.СКАЧАЙТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!БЪРКАЙТЕ ПО КОФИТЕ С ***!

30

TPE3BEH

преди 6 години

Когато руските и турските *** ревът в коментарите, значи сме на правият път.Честит празник братя Българи!

29

Членска карта №7

преди 6 години

До ДаолаМи, веднага ти давам пример, че в тази фраза, няма грам истина. Афганци, йеменци....

28

Даола

преди 6 години

Народ от препитаващи се на границата на бедността никога няма да бъде горд !Той се превърна в сбирщина от слуги на продажни господари.

27

джо

преди 6 години

До Реставратор, разхождаме се, разхождаме се, ама на тебе май ти е за сефте

26

Марчето

преди 6 години

Какъв народ - *** сме!

25

Анонимен

преди 6 години

За какво да съм горд , че държавата ни не е изобщо независима сега нали се нагаждаме на Европата и Америката наще производители намаляват а ние ядем отпадъка и третото качество на запада

24

42

преди 6 години

Пък който не вярва, да се разходи из центъра и да чуе, българска и руска реч почти няма да се чуе, само всякаква друга чуждестранна реч из унизена България.

23

Реставратор

преди 6 години

"109-тата годишнина от обявяването на Независимостта"Всеки които погледне картата на столицата ни лесно ще открие, че Центъра на София е едно умалено подобие на московския Кремъл - ограден с булеварди, улици и площади само на руски царе, князе, графове, маршали, генерали, диктатори, а копие на "Троянския кон" стои заплашително пред главния ход на "Народното събрание" на България !за справка: които не вярва да се разходи из София

22

АНТИ

преди 6 години

Питат ли ме дей земята,на балкански кръстопът,общинари, депутати,де не спират да крадат.Тамо аз ще отговорятук корупция вирей.И с цени все по-високи,много тежко се живей.Българската политикае машина за пари.Всеки тарикат ти вика:Първо мене избери !!Българийо грабиха те поколения наред.Всичкото ще се оправис нов режим на Пиночет.

21

Анонимен

преди 6 години

Днес е ден да се отблагодарим на турците че са ни хранили и поили, вардили и множили в продължение на 500 години!

20

Георги

преди 6 години

Нашата нация загива в момента. Всичко друго е прах в очите

19

Гробокопач

преди 6 години

На 22 септември честваме независимостта на Третото българско царство. республиката няма общо с тази дата. Откакто е създадена, республиката не е независима, винаги е била под крилото на някой голям гевополитически съюз като СССР, а сега ЕС. Настая време: "Свобода или Смърт". Или извоюваме своята Независимост отново, или умираме като народ и държава.

18

Цацаров

преди 6 години

Прокуратурата поздравява всички българи по случай празника.Честита независимост

17

ууу

преди 6 години

политиците се самозадоволяват

16

Анонимен

преди 6 години

Честита независимост и от Чайка

15

Тато из Правец

преди 6 години

Как сте ,бе манипулатори от ,,ДНЕС,, ? Днес ще ме блокирате ли ,че ви критикувам глупостите ?