146

Анонимен

преди 6 години

наближава да дойде комунизма , и дано стане по скоро, бесплатно здраве , беспланто училище , качествена храна и работа за хората , омръзна на народа да гладува и боледува

145

Бау

преди 6 години

Хора .. карайте си такситата и стига сте лобирали за война. Ако си мислите, че ще седите с пуканки на топло пред телевизора докато се избиват САЩ и Северна Корея в ядрена война сте много далеч от истината. Целия сват ще страда много.. Разбирам, че сте бедни и нещастни и искате всички да са като вас, но ще стане по-зле и за вас. Човешката злоба ще ни затрие ...

144

Анонимен

преди 6 години

до 161При комунизма се изяждаше всичко, защото беше качествено и вкусно, а сега народа клъвне от една помия, клъвне от друга и половината го хвърля защото му става гадно от помията.

143

Кръчмаря

преди 6 години

КНДР е индикатора който показва смяната на световния лидер.

142

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159При социализма нямаше тоалетна хартия и банани, а при капитализма имаме тоалетна хартия и банани!..ами не е вярно ... ама даже и да е така .. е, и?що пък трябва да има банани, да не сме в африка? прасковата е много по сочен плод!

141

Анонимен

преди 6 години

Дебелото руско мммекере нещо се е разпищолило ама май ще яде бучака

140

Анонимен

преди 6 години

Тръмп, явно като генерал Пършинг ще постъпи. Само че ще използва това прасенце за разобеждаване на въртоглавите комунисти!

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 150При комунизма всичко се изяжда и нищо не се хвърля в кофите,..ами това е рационално и прагматично ... другото се казва с простичкото - разхищение и прахосничество!

138

Анонимен

преди 6 години

Понякога и малките камъчета обръщат голяма кола.

137

Анонимен

преди 6 години

При социализма нямаше тоалетна хартия и банани, а при капитализма имаме тоалетна хартия и банани!

136

Анонимен

преди 6 години

най-интересната деформация на капитализма е желанието на "управляващите",тяхното отношение към "масите" да е капиталистическо, обаче отношението на масите към тях да е социалистическо.ей това е много интересно явление! когато на някого му е изгодно - прибягва до "капитализъма" когато не му е изгодно - прибягва до социализъма!е нема такъв филм - или,... или...

135

Анонимен

преди 6 години

Kим,накажи ги тези янки.

134

Анонимен

преди 6 години

Да, но ядрената война ще се води на територията на САЩ, сега не е Първата или Втората световна, сега има балистични ракети които за часове могат да превърнат САЩ в димящ кратер.

133

чудомир

преди 6 години

САЩ само това чакат,да се появи някой диктатор с болни амбиции.Причина да се задвижи американската военна машина.Даже вече имат извинение и да започнат ядрена война.Да се чудиш за кой работи Ким всъщност.

132

Анонимен

преди 6 години

ДО 151Кой "тоя път"? От 70 години такива *** като теб мечтаят САЩ да победи Русия,но умряха и баба ти и дядо ти...и баща ти и *** също ще умрат с такава надежда и ти няма да дочакаш победата на твоя любим САЩ над Русия, поради една единствена причина- никога няма да има такава победа. Да не ти обяснявам защо, нали?

131

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин и Англела Меркел се съгласиха, че единсвеното решение на кризата в Северна Корея е чрез дипломатически преговори.

130

Анонимен

преди 6 години

При комунизма всичко се изяжда и нищо не се хвърля в кофите, а при демокрацията днес в евроатлантическа Бъглария има богати хора които печелят добри пари и хвърлят много храна в кофите и бедните и пенсионерите могат да ровят за огризки, българските евроатлатнически пенсионерите дори намират остатъци от френско синьо сирене в кофите които богатите са изсхвърлили а пенсионерите в севена корея не намират синьо сирене в кофите!

129

Анонимен

преди 6 години

146 Той 41-ва година и един друг откАЧЕН ФАШИСТ ТРЪГНА ДА ВКАРВА ДЕМОКРАЦИЯТА В МОСКВА, АМА НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ НЕЯ СИ ОСТАНА.

128

morelini

преди 6 години

И Доналд Тръмп и Ким Чен Ун трябва да бъдат свалени от власт и докато за първият това е възможно,то за втория е мисия невъзможна.Ще я започнат някаква двамата и може да стане световно мазало....

127

Герчо с тамбурата

преди 6 години

А пък българските прими още не са разбрали откъде изгрява слънцето и гледам ги все се затичват на Запат(както вчера направи президента ни Радев) да посрещат изгрева на слънцето, а то все взема че се покаже от изток-както направи и сега-пак изгря от Изток!