29

Пенсионер

преди 6 години

До (п)Резидентът е глупАми че съветниците на (п)Резидента Радев са или поставени от БСП, или негови приятелчета от генералската каста. Да, но след 9.IX.1944 ние нямаме нито един свестен генерал. С други думи под генералските шапки се крие само скудоумие, алчност и най-вече простотия. Радев го издигна на този пост невероятната простотия и безхаберие на огромната част от избирателите, същите, които се подлъгаха по неграмотния референдум на Слави, който отново разчита на тия ни качества.

28

Ха

преди 6 години

Той да гледа по-добре Близкият Изток да не се върне в България, че натам е тръгнала работата.

27

По-здрав за Радев

преди 6 години

Балонче хвърковато, червено като мак, приятелче крилато, защо побегна пак? Във моята ръчица не ти ли бе добре? Отскубна се и литна към синьото небе...

26

Анонимен

преди 6 години

ПолитическИ неук президент ! Точно , каквито са и избирателите му :)) Всеки втори *** , който не се интересува от политика или международно положение ...отива да пусне в урната с думите : тоя е от народа :) Ама не разбрахте ли че народа НЕ може да управлява ...Все едно всеки от народа да прави ядрени ракети .

25

(п)Резидентът е глуп

преди 6 години

(п)Резидентът пак е ръсил глупости пред чужденците ;-)Тоя човек съгласува ли си изказванията със съветниците си? в Президентството работят доста умни и кадърни хора, които този червен некадърник само излага.

24

Тато

преди 6 години

абсолютно пропиляно доверие - напълно изгубени дългове на Либия, Сирия и тн равносметка от икономическите и политическите отношения за десетилетия събиране на помощи за братските африкански и азиатски народи. освен краля на Йордания и президента на Иран с кои други петролни магнати се уговори за врата към Брюксел

23

Г-н Президент,

преди 6 години

Приемете един скромен съвет.Ако искате новоизлюпените демократи да Ви уважават,прочетете всички томчета на Винету, яжте суджуци,пийте чУшмЕна вода и наблегнете на парле ву франсе. С Вашето скромно образование не сте за никъде. Далеч по- престижно е да завършите пожарникарско школо. / Моите уважения към огнеборците./

22

Анонимен

преди 6 години

"Радев нарече катастрофа в политиката ни факта, че от близо милиард долара двустранен стокообмен с Иран през 80-те, през 2005-та, той е спаднал на 20 млн. долара, информира БНТ."Боже, какъв зле информиран президент си имаме! Не си спомня, че от 1990-те до преди 2-3 г върху търговията с Иран имаше наложено икономическо ембарго заради ядрената им програма. Какъв стокообмен, к'ви пет лева?!? Глyпaк!!!

21

Burzum

преди 6 години

Там и е мястото... хахахаха...

20

Анонимен

преди 6 години

добре че имаме свестен президент,най-после истински мъж намясто гледащ интересите на България

19

Анонимен

преди 6 години

Фатмакооо простт...прочети малко преди да говориш глупости....Стига повтаря като папагал думите на Решетников...

18

MAD

преди 6 години

ХАРЕСВАМ ТОЗИ ЧОВЕК ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНОТО РАЗВИТИЕ БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ-НИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА МИСЛИ ЗА ЧЕСТНИЯ И РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН ПРАВИТЕЛСТВО СЪЗДАДЕНО ОТ РАБОТНИЦИ ДА СЕ БОРИМ ЗА ЧИСТА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И БЕЗ МАФИЯТА МУ

17

Шоп

преди 6 години

Крал Абдула и той е пилот и офицер от ВВС, но не дрънка срещу САЩ, а има американски бази и ПРО в Йордания. Това полезните идьоти май не го знаехте?

16

Шоп

преди 6 години

Не знам как ще съчетава Йордания и Иран. Първите са от най-лоялните съюзници на САЩ в Близкия Изток, а с вторите американците не могат да се гледат. Не е лъжица за неговата уста дипломацията.

15

Анонимен

преди 6 години

Bravo Radev !!

14

Пустиняк

преди 6 години

Ние сме в близкия изток, а не в европа. А малко ли оръжие продаваме там дрогарю празидент, че не ни стига ли. Безсрамно е да продаваш оръжия, но да насъскваш озверялото си население, срещу бежанците от тва оръжие.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен

11

Анонимен

преди 6 години

Май не можем да предложим много неща на Изток!Сещам се за някои:комунизъм,простотия и свинско!А и льотчика да им прави "Кобра"!А от всичко това ,те бягатздраво!

10

Анонимен

преди 6 години

Парите не миришат, за съжаление тази истина движи света... Радев е прав.