19

Анонимен

преди 6 години

До 5ВЕРНО ЛИ СРАВНИ МОЦАРТ СЪС СУЗАНИТА, плачааааа

18

Анонимен

преди 6 години

До БауМилиони клипове изглеждат така и невиждам проблем.Аз съм либерален и мисля че едно момиче или момче само трябва да реши какво да прави и като имам деца небих им се месил в живота.

17

Анонимен

преди 6 години

Тя не е продукт на нищо друго освен на некадърното си тати и простото си ***. Тоя не знам колко пъти ще се опита да повтори, че не е негов продукт, *** някакви...не е от мойте топки или пък от тия на медиите излязъл тоя провал, от неговите е. :(И много ме кефи как са й смалили челцето на фотошоп. Много стилно.

16

Гошу

преди 6 години

Аз така като я гледам и виждам един път пред нея след около 2-3 години. И понеже е прекалено млада и сочна, може даже да взима по тоя път около 200 лева на час, щото тия около четиридесетака падат до 40-50 :)))

15

Бау

преди 6 години

До 12Или си познат на семейството или си луд фен на Орхан. Всеки нормален човек ще види проблема. Клиповете са силно сексуални, момичето е малолетно. Ако си съгласен дъщеря ти да пуши и да се държи сексуално на тази възраст си в малцинство.

14

Анонимен

преди 6 години

Орхан да съди журналистите.Много от новините за Сузанита са фалшиви.Всеки иска да изкара пари от нея и почва и пише.

13

Анонимен

преди 6 години

Аууу как изведнъж всички станаха моралисти ! Хикимянчо ,къде ти е морала ,когато от всички медии от сутрин до вечер давате за плеймейтки- "вип" персони известни само с всеизвестния си талант....... ?Каквото повикало такова се обадило - Не е виновна Сузанита - Вие Вие Вие медиите сте виновни ,Вие насаждате пропадъка в обществото !

12

Анонимен

преди 6 години

До БауПо времето на Моцарт е нямоло бодита. И какво му толкова скандалното на това момиче да се снима по боди.

11

СОРИ

преди 6 години

АЕ ТОЯ ЧАЛГАР НМОГО ЛИ Е ИЗВЕСТЕН, ЧЕ НЕ ГО ЗНАМ?

10

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГАААААА!!!Тази тъпня е като биг брадъра - край нямааааа!!!И като някои други. Май тъпотиите не се свършват. Да се продължава с писането по тази тема - ето това е ПиАр.

9

Анонимен

преди 6 години

Чудесна е да слага печати с челото си! Да блъскаш, да блъскаш!

8

Бау

преди 6 години

До 5 къде са снимките на Моцарт по боди да ги видя ? Дай линк :) Не е проблема възраста, а начина и на поведение за тази възраст. Другите 14 годишни ще копирата и какво правим ? Явно нямаш дъщеря.

7

Анонимен

преди 6 години

Родителите са за бой! Не е нормално да подкрепят к.рвенското държане на дъщеря им, още повече, че е непълнолетна... Направо си плачат за отнемане на правата!Достатъчно *** има на екрана, айде стига вече к.рволък в тази държава, ами дайте нещо смислено!

6

Бау

преди 6 години

Предполагам парите, които носи Сузанита вкъщи са добри така, че ще продължава. Орхан няма много право да говори за клиповете при положение, че не ги е виждал. Това, че пуши на 14 и никой не я е спрял говори достатъчно за семейството.

5

Анонимен

преди 6 години

Журналистите прекалиха.Вместо да я поздравят за успеха те я нападнаха че била на 14.И Моцарт е нямал 18 като е почнал да се занимава с музика.

4

ееее

преди 6 години

айде бе закъсняхте.откога чакам да се появи статия за поредното бездарно моме.и на майката и на дъщерята в амджиката

3

?

преди 6 години

Родителите да си приберат недоразумението и да не занимават обществото с простотии.

2

Джурналист

преди 6 години

На 14 години едно дете, да дете, трябва да си прекара добре последните години на детството, а не да имитира възрастните в сексуални пози, ще има много време за това после. После, интересно е, че дете на мюсюлмани демонстрира на показ тялото си и провокира, което идва да покаже, че българското общество е доста либерално и толерантно. В Турция, Пакистан и Индия много семейства биха убили дъщеря си за посрамване в т.нар. убийства на четта. Нейсе, Сузанита е продукт на нашето общество. истина е.

1

Анонимен

преди 6 години

В чужбина това дете досега сто пъти да са го отнели от мало.умните му родители а те самите да са пратени на топло. А относно снимката, има ли още тъ.пунгери които да мислят, че като видят някоя публична личност с очила, следователно тя е интелиентна... и в никакъв случай не си ги е сложила с цел ПиАр.