46

това е престъпление

преди 6 години

Това което прави Боко в момента е престъпление срещу правата на човека. От всички конвенции които сме подписали. Но хитрият \Боко- не се подписва под връщането на нещастниците. Срам за нас е преклонената глава пред ятагана на сатрапа.

45

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво още трябва да изтърпим и кое дъно да ударим с Банкянския злодей и ***? Рано или късно ще бъде премахнат, и колко време ще ни трябва за да изчистим това което ще ни завещае? Ние не боксуваме, ние се разпадаме като държава и народ заради този ***.

44

Су 34

преди 6 години

Съвсем нормално е турците да се натискат за България - ние сме по-развити икономически, по-спокойна и по-уредена държава!

43

Анонимен

преди 6 години

Турците трябва да разберат, че българската власт не е приятел на техния народ. Апропо, тя и на нашия народ не е приятел, както и на никой друг народ, само на парите.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако Б.Б. беше ходил на училище и беше учил история, щеше да се замисля за думите и постъпките си, ...но знаем, че той, слугата на чужди интетеси, не може да мисли...

41

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ = турци

40

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб ОсманлиятаМного си заблуден ефенди.Освен заблуден държиш очите си силно стиснати и не желаеш да видиш реалният свят.Бежанците в България са 95% мъже.Ако въобще има някакви жени те са ниски дебели кривокраки на възраст и с по няколко деца.Имат си там кой да ги "плоди"От много време.В България свободни млади жени има доста малко.Всяка малко по-хубавка да е има поне двуцифрено число кочове желаещи да и правят деца.Жените са дефицит.И като дойдат мъжки бежанци по селата теб ли ще плодят

39

Анонимен

преди 6 години

Да се молят на Путин да ги приеме.Нали баба му е наполовина туркиня. На нейно име кръсти най-голямата джамия, която построи в православна Русия.

38

Иванов

преди 6 години

Бойко е доказан страхливец и за де не влезе в очите на Ердоган, нашия е готов и гащите да си свали, камо ли да не върне бежанците от тираничния режим в Турция

37

Анонимен

преди 6 години

"България продължава да играе по свирката на режима в Турция и да пренебрегва политиката на Европейския съюз, който осъжда остро масовите гонения след опита за преврат на 15 юли 2016 г."И ако ЕС ни наложи санкции, Тиквата с кого ще се оправдава?

36

Анонимен

преди 6 години

Да отиват другаде, да не се крият при нас!Нали иначе ни наричат гяурри ?!

35

Анонимен

преди 6 години

Ибpик Паша (Бойко) е слуга на Ердоган, факт!

34

Анонимен

преди 6 години

Да отиват в Русия, нали там е най-хубаво?Защо ще се крият тук?Руската демокрация е велика- изобретила е концлагерите.

33

До ХА ХО ХАААААААААА

преди 6 години

Болно си!!!ХАХАХАААААААА

32

шашко

преди 6 години

Когато не се спазват човешките права, както е в Турция,то в тази държава няма демокрация и прогрес.Връщайки потърпевши от терор обратно означава,че и в България не се спазват човешките праеа, т. е ставаме бледо подобие на Турция.У нас има теми табу в пресата, няма свобода в прекия смисъл, има дискриминация на работа,а за съдебната "правда" да не говорим.Бойкп стига угодничи на Ердоган, българинът все още има гордост и достойнство.

31

Анонимен

преди 6 години

Борисов и Ердоган са приятели... По -късно Борисов ще съжалява, че е това е така... Нека да се канят взаимно на гости в Банкя и по сараите, но да не правят такава политика, която е пагубна за България. Размириците, които предизвиква диктатора Ердоган, са негов проблем. Да не се опитва да ги прехвърля на България.

30

Анонимен

преди 6 години

Гербаджиите са турски слуги и това не е изненада за никого.

29

снайпера

преди 6 години

Така бягаха хора и от България, но преди 50 години! Направете си сметка това дивaшкo плeмe колко е изостаналост във времето

28

Анонимен

преди 6 години

кой ще отрече сега, че боко е фес и ***, който дори не спазва международното законодателство само и само да служи на султана.

27

Анонимен

преди 6 години

"България продължава да играе по свирката на режима в Турция и да пренебрегва политиката на Европейския съюз, който осъжда остро масовите гонения след опита за преврат на 15 юли 2016 г."Не България, а Тиквата.