145

Анонимен

преди 6 години

"... заяви премиерът Бойко Борисов в Девид."---Какво е това ДевиД? Абе, нямате ли редактори, коректори да четат преди "постване" !

144

В следващата серия

преди 6 години

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

143

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Прав е...премиерът;ако не са от ГЕРБ,ги...отпиши.

142

Анонимен

преди 6 години

Това което иска "Жигулото" на ПЕС`овете, Доган го прави вече години наред, но без "шоу".

141

dk

преди 6 години

да действа,ще го подкрепимно не той да застава начело на държавата ,че не е дипломатза там се иска опит и качествада търси кадърни хораима ги,но не тпарадират като нарцисите по телевизиите и най важното да се сменят на всеки 4 годинидаже и администрациитебързо ще се изучат няма незаменими хора но сраснали с властта има много и недосегаеминапред слави

140

Анонимен

преди 6 години

Може да му е дъщеря.

139

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам. Прекалено е *** за да му е син.

138

Анонимен

преди 6 години

Цецо натисни с минусите! Всичкото младежко Гроб! Спите!

137

Анонимен

преди 6 години

Тоя Суджук като пукне ми е много интересно къде ще го заровят и как точно ще му опазят гроба? За един приятел питам...

136

Анонимен

преди 6 години

От държава на тиквите, сега ни канят да станем държава на циркаджиите! Остава Славчо да дъбере жонгльорите!

135

Анонимен

преди 6 години

политиката - не е шоу , цирк е ...

134

Анонимен

преди 6 години

Да се приравни Герб на партия, изповядваща фашистка идеология и пълна забрана! Специализиран съд за престъпленията на гербавите!

133

Анонимен

преди 6 години

Не ми е симпатичен шоуменът Слави, но подкрепям референдума и резултатите му. А политиците се опитват да заметат под килима мнението на 2,5 милиона българи, които са много повече от избирателите на всяка една партия в България. Това е просто гад.но. Така че е добре Слави поне да се опита да прокара идеите на референдума докрай. Поне за партийните субсидии, които по същество са безнаказано ограбване на обществени пари от политическите партии.

132

до 142

преди 6 години

Аз пък помня как едно момиче пред магазина подписваше цяло село за референдума.

131

Анонимен

преди 6 години

Представям си политическата риторика когато Слави влезе в политиката. Слави ще вика "народа гладува, няма хляб". Борисов ще отговаря "като няма хляб да ядат суджуци". А народа ще гледа цирка.

130

Първолет - веролетов

преди 6 години

Не вярвам, че слави ще е по - различен от тиквата, но мисля, че е редно, ако направи партия, да не допусне нито един гербераст до редиците и. Защото герберастите са способни и децата си да продадат само да са във властта, справка Виноградец, или да присвоят детска градина - кметицата на Плевен и др. Гербавите са вредни за България!

129

Анонимен

преди 6 години

Лесно се обещава, трудното идва когато обещанията трябва да се реализират. Вижте патриотите какви щедри обещания раздаваха преди изборите - бяха едни високи заплати и едни огромни пенсии. Сега обаче са по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Подвиха опашки и се въртят около Борисов да им подхвърли някой кокал повече.

128

НА СОБСТВЕНА ПОЛЗА

преди 6 години

ТОЯ *** /ЦИТИРАМ ЕДИН ВИДЕН ФИЛОСОФ/НАИСТИНА Е ЛУД - УМОРА НЯМА ДА СЕ ПРАВИ НА ЦАР, НО ЦАР ТИКВА. БРЪМЧИ ИЗ СТРАНАТА, ОТКРИВА, ОБЕЩАВА, ИНСПЕКТИРА И ВСЯКАКВИ ЧУДЕСИИ - НАИСТИНА Е ЛУД. И НИЩО НЕ ДОВЕЖДА ДО КРАЙ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИ КАКТО ТРЯБВА. НЕ САМО Е ***, ПО НЕГОВИТЕ СОБСТВЕНИ ДУМИ, НО И ОТКРОВЕН ПСИХОПАТ. БОРИСОВ СТРАДА ОТ СИНДРОМА НА СВРЪХ-АЗ, КОЙТО ИМА САМО ДЕСТРУКТИВНИ ФУНКЦИИ -ЕТО ТОВА ЛУДО НЕЩО НИ УПРАВЛЯВА И ЖАЛНА НИ МАЙКА.ЛЪЖЕ, МАЖЕ И КРАДЕ, КРАДЕ, КРАДЕ - ЗАТОВА Е ТОЛКОВА АКТИВЕН

127

:) Въпросче?

преди 6 години

Все едно гледам Тодор Живков на снимката...същия,даже и ръцете си така държи! Абе...тоя Борисофф ,да не би да му е син??? И тембъра на гласа му същия,много прилики има. ДС знае, а дали пък с това не го държат за ташаците? С доказателствата! А...само питам, те другите когато дойде времето на есен, сами ще си кажат!

126

Анонимен

преди 6 години

Слави е добър шоумен, но не е особено интелигентен откъм компетентности, а хората около него са масово неграмотни. Все пак бих се радвал да има партия, думите му ще имат някакво влияние върху останалите, пък и тези в Парламента не са по-свестни от него като цяло. Не бих гласувал за Слави, нито за тези в Парламента в момента, но винаги гласувам на избори. Ако всички разбираха това нямаше да стигнем дотук.