32

Един българин

преди 6 години

До: номер 55Ти си гледай твоята работа, аз моята си я гледам!Аз не рева за отричането на Холокоста, то си е исторически факт и отричането му няма ефект. Освен че води до затвор в някои държави, като Германия.А приликите между нацизма и комунизма са повече отколкото разликите. Понеже са много, не мога да ги изброя тук.А, да, освен това - ти бегай у лево, аз бегам само у десно!

31

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше русия сега тука щеше да се казва турция ама се правите на ударени. или може би англичаните са щели да ни помогнат - 500 са гледали и даже са дали оръжие на турците за да ни колят и убиват. руснака ни е освободил, може и с задна мисъл да е имало но факта е такъв. когато англия ни помогне за нещо тогава плямпайте

30

Заплахата Русия!

преди 6 години

"Заплахата" Русия с цената на милиони жертви спаси Европа от хитлеристката напаст.

29

Анонимен

преди 6 години

До Един българинГлей си работата, тая песен за нацистката пропаганда и приравнявана на Русия с нацистка Германия сме я слушали, остава сега да почнеш да ревеш за отричането на холокоста, аре бегай у лево...

28

База данни

преди 6 години

Хм, ми то излиза, че Станишев е роден в СССР!?!

27

Един българин

преди 6 години

До: номер 38Виждам, че и ти използваш същите аргументи, които е използвал Херман Гьоринг, когато се е защитавал сам на Нюрнбергския процес.Той така е казвал, че в концлагерите са затваряли врагове на държавата, и след като англичаните и американците са избивали мирното население в германските градове, защо съдят германците за това че са избивали врагове които са щели да унищожат иначе прекрасния им Трети Райх. Та и ти така, като нацистите.

26

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

И това Лята рускоговорящите туристи ОСВОБОДИХА отънелия ми джоб с достатъчно пари.Внимание !Те не са като останалите(повечето) европейци.С тях трябва да се действа ВНИМАТЕЛНО.

25

Анонимен

преди 6 години

Абе какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги, ЕС нали има договор за безвизов режим с ЕС, а България вече 10 години е пълноправен член на ЕС, или?

24

Евроатлантик

преди 6 години

Действията на Русия се явяват източник на регионална нестабилност и застрашават нашата основна цел - единна, свободна и мирна Европа. Затова предлагам да настояваме пред нашите партньори от САЩ да разположат противоракетен щит в България и армейски корпус с поне 150 хил американски войници и военна техника на територията на България с цел да ни защитят от руска агресия.

23

Анонимен

преди 6 години

царя на мишките се изказа :

22

Един българин

преди 6 години

За да сме ефективни и влиятелни, трябва да се стремим към Шенген и Еврозоната, дрън-дрън, бла-бла, татара-тата!Борете корупцията бе, другарю Станишев! Тогава и само тогава може да се стремите към тия неща! Нали сте опозиция на ГЕРБ? Каква опозиция си ти бе, другарю, като не ги критикуваш, а вместо тях критикуваш Германия че не ни искала?И ти си същия комунист като другаря ти Бойко Борисов. Само че в ГЕРБ са по-големите комунисти така че - учете се от тях как се взима власт!

21

do 34

преди 6 години

Въртоглав комунист, взе ми се образовай малко, че това ви е отличителната черта. Как Гърция на 30км от Пловдив, а Родопите на фесовете, въобще имаш ли някаква представа за глупоста, която си написал, все пак сме малка страна и не би трябвало географията да ви е проблем. За другите предмети са сложни за вас!

20

Анонимен

преди 6 години

Когато България като съюзник на Хитлер при монархо-фашисткия режим обяви война на съюзниците САЩ и Русия(СССР) кой бомбардира в София цивилно населени и изби 5 хиляди мирни български граждани?

19

Анонимен

преди 6 години

Като съюзник на Хитлериска германия през Втората световна война България е била планирана да бъде разделене между Турция, Сърбия и Румъния. Чъчил е имал уговорка с Турция България да бъде окпупирана и да започна процеса на разпределение. Само влизането на Червената армия в България предотвратява този процес, иначе днес Гърция щеше да е на 30 километра от Пловдив, Родопите щяха да са част от Турция.

18

Анонимен

преди 6 години

Хаха..то, биваше тази руска *** да вижда нещо друго.

17

Българин

преди 6 години

Че кой го интересува какво разглеждаш или не разглеждаш бе, нищоправц жалък! Гледай си соц. интернацинала и не се връщай изобщо в България!

16

Анонимен

преди 6 години

Да кажа първо,че съм безпристрастен по повод Русия,но определено мисля,че русофилството в БГ произтича и от комплексарщина.....Не можем да се гордеем с Родина,ще се гордеем с "големия брат"......ТъжноКолкото по-величаеш чуждите,толкова по-незначителен ставаш самия ти.......

15

Афуз Али

преди 6 години

Ти не си враг на Русия, а си враг номер 1 на България.Спри да се месиш в нашите дела!

14

Циник

преди 6 години

СърГей Стани-шеф...Рожба на съветЦкото беззаконие...ще дава мнение за Русия! Е няма такъв виц!

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Русия е заплаха за България само в болните евроатлантически мозъци.За нормалните българи Русия е най-близък приятел и спасител в тежки времена.