20

бор

преди 6 години

Абе скапаняци и 1000000 да я направите глобата и смъртно наказние да вкарате, като няма кой да следи и да ги налага е все тая. Сложили ми 10000 човека администрация и ефективност като за 2ма.

19

Анонимен

преди 6 години

Новина ще е ако някой реално събере глобите.

18

гойко

преди 6 години

До шматка, Нямаш право да спираш за пикаене в аварийната лента.

17

Генералът

преди 6 години

Не ни трябва нов закон, а нови катаджии.

16

ШибиРиби

преди 6 години

Малко е, трябва конфискация на колата и арест на място. Само така ще се отучат да фучат в аварийната, където някой хора имат нужда да спрат и линейки и полицаи да ползват.

15

Частника

преди 6 години

То пъък един съвременен начин на живот амаа ум да ти зайде . Разни келемета със тунинговани беНве тройки или изпреварват някогиш през аварийната лента или някой пишмян бизнесмен частник се шибне в аварийната кара бавно и говори по Гсм. И всички го заглеждат много интересен бил хубава кола имал пък бавно карал в аварийната лента бизнес правел по телефона частника му с частник прос' ! Искам си държавата искам си социализма аман от съвременни търгаши и частници тарикати далаверковци

14

РАН-ЪТ

преди 6 години

Може и ощеИ ощеИ още

13

Анонимен

преди 6 години

Скоро очакваме да въведат военно положение и да започнат да ни дерат кожите и изтънелите портфейли с кремък. Никъде в света няма държава в която се издържа с непоносими глоби и данъци. Върху Българския народ се извършва геноцид от собствените ни народни любимци. Въпреки всичко се надявам да оцелеем.

12

АНТИ

преди 6 години

Боже Бойко ни пази,кръвното му понижи.Всемогъщи правий Боже,направи така да може100 $уджука да изпапа,глобите да повиши !

11

BASI MAMATA

преди 6 години

Ако караш в аварийната лента на Магистрала Тракия - 1000 лева глоба ???Ако обереш , убиеш или отвлечеш дете - 250 лева гаранция ???Ако заболееш от РАК и Умреш заради храната от Кауфланд , Билла , Лидъл - *** ?

10

частен превозвач

преди 6 години

Държавата не може да се адаптира към съвремения начин на живот и по всякакъв начин пречи на хората. С глоби, административни наказания. Вместо да се учи от по малки държави , напреднали в пътната инфра структора. Държавната азминистрация пречи.

9

шматка

преди 6 години

Е ако ми се допикае как ще стане1000 за една вода.Много бе

8

МaйМyнaтa

преди 6 години

Светът спешно се нуждае от рестарт, и друг вариант няма...поне за сега

7

преди 6 години

Тези промени ми харесват ,но още може и трябва да има ,например ,да не може да се кара с довереност , само по първа линия родство ,иначе си купуват авто и не плащат данаци ... .Нашите пътища не позволяват голями скорости ,а има много които са купили книжката от "книжарницата" ,а не знаят и да четат .

6

***

преди 6 години

До alfНе , разбира се , спираш и звъниш на пътна помощ ...А карай бавно в аварийната в Германия д а видиш какво ще ти се случи - на право ще те арестуват

5

Анонимен

преди 6 години

Ами кой ще глобява?Трябва да има полиция през 10километра или камери по цялото трасе на магистралите! Или пък да се признават записи от други участници в движението! Надали ще стане и пичовете пак ще си карат както и където искат!

4

alf

преди 6 години

ако ми се развали колата мога ли да карам бавно в аварийната

3

?????

преди 6 години

Абе,някъв проблем ли има?То това е за плебса бе.Не е за тарикати,депутати,бандюги и тн.

2

Анонимен

преди 6 години

Глупост след глупост.Колко неадекватни управляващи имаме ,просто не е истина.

1

Бау

преди 6 години

Добре звучи. Ще видим колко ще се следи дали се спазва. Иначе тарикати ще има, това е ясно.