58

Боби

преди 6 години

До Анонимен 55Крим Ано Умни ВИНАГИ е БИЛ АВТОНОМНА ОБЛАСТ а СЕВАСТОПОЛ СЕ ВОДИ ОТДЕЛЕН ГРАД ДОРИ И ОТ КРИМ - КАКТО в СССР така и след това.

57

Анонимен

преди 6 години

Защо всеки антируски коментар има десетки минуси и само три-четири плюса?

56

Анонимен

преди 6 години

бой по руската империя! Путин - при Ким!

55

Анонимен

преди 6 години

Санкции до дупка за руската ***.Русия е едно икономическо джудже което трябва да бъде изолирано от света.

54

ХАХА КОМЕНТАР

преди 6 години

Абе то пък все едно мнението на брюк селските зелки има някакво значение, та се обаждат. Вдигането на шум е единственото което могат да направят и е доказателство за яловото им безсилие.

53

Боби

преди 6 години

До Анонимен 53Да погледнем реално на нещата. Турция изпада в най-голямата си криза от Малотурската революция насам. ЕС и каза в прав текст - Остава само безмитната зона, На повече не разчитайте след като сте тръгнали натам на където сте тръгнали а това е почти на 180 градуса от това на където върви принципно Европа.Защо споменавам Малотурската Революция? Защото май с подобно нещо най-накрая ще бъде свалено сегашното управление(статукво)Всеки нормален който е в Европа няма да отиде там

52

Анонимен

преди 6 години

ЕС и САЩ трябва да благодарят на Путин за блестящия безплатен урок,който им даде с Крим.Този случай да си го закачат в рамка и да го турят в кабинетите над чутурите си.И дано осъзнаят какво се случва на всеки,който реши да се ебаба с руската мечка.

51

Не!

преди 6 години

В България има около 400 хиляди руснаци по черноморието. Ако им хрумне да направят референдум? От държава била на 3 морета ще останеме без нито едно. Мислете преди да се радвате на Путин и анексите му!

50

xy

преди 6 години

Великата държава на *** има още по велика валута рублата - 1 рубла е равна на наши 3 стотинки.Да ви се.а на валутата.

49

Брадвата

преди 6 години

До АнонименДа, милиарди от пропуснати ползи, както ние пропуснахме от Македония, Беломорието, Солунската митница.. Северна Добруджа, Западните покрайнини ***, искай си ги тия пропуснати ползи, кво чакаш още?

48

Анонимен

преди 6 години

Не му се връзвате на троби. Когато става дума за Крим дава едни "аргументи", но когато става дума за Косово или хипотетично Кърджали веднага започва да използва вашите които му провеждате срещу Крим. Типична ушшанка.

47

Брадвата

преди 6 години

тук ясно, а изборите в Косово, те законни ли ще са?

46

Анонимен

преди 6 години

Гърция ще се присъедини към кои да е санкции......Че ако Кърджали стане турски чрез референдум за какви санкции говорим? Нали ти горещо защитаваш тезата за легитимността на всякакъв род референдуми?

45

Умен

преди 6 години

Изобщо ЕС не обича демокрация различна от собствената му автокрация.

44

Пешо

преди 6 години

"Според Брюксел тези територии са украински..."Е как ще са украинкси, като са руски. Тез хора акъл имат ли? Бяха украински, но руснаците ги окупираха и си ги взеха - фактите как да отречеш. Ами те така могат да кажат, че българските територии са турски, щото турците са ги владели до 1878, а после ние с помощта на руснаците сме ги взели с бой.

43

Боби

преди 6 години

До Анонимен 45От Къде ще минат? През Гърция? Или с Фериботи до Италия? Гърците имат толкова голяма ОБЕЦА на носа даже от това което турците им направиха. Прекараха през остров Лесбос почти милион мигранти. Това съсипа сезона на Гърците. Да не говорим за териториалните спорове с Турция и провокациите на Турция. Направят ли нещо Турците в Европа и Гърция ще се присъедини към кои да е санкции.

42

Ха ха ха

преди 6 години

До Анонимен 43Русия ще върне Крим, когато САЩ върнат Тексас на Мексико.

41

ХАМСТЕР

преди 6 години

Европейски съюз не съществува!Има сбирщина от *** ***.Браво на Путин!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Освен това само си помисли около 2000 тира минимум минават всеки работен ден през България Към Европа. Направят ли нещо Турция този трафик спира....Викаш тировете ни пазят. Тировете няма да спрат. Просто ще минават от другаде. Ще спре паричният поток от таксите които хазната прибира.

39

Анонимен

преди 6 години

Кво стана? Нали джуджето се разбираше с татарите? Много лъжливо джудже!