8

Анонимен

преди 6 години

Турците не са имали комунизъм, тка че нямат проблем с ходенето по Света, не само в Европа. Ако имаш турски паспорт много по-лесно можеш да отидеш в САЩ.

7

до 8

преди 6 години

"Ердоган поне прави нещо за родината си,..."Прави...кауши и зандани....лишава бизнеса от сделки с "неверниците"....и я връща в средновековието!

6

Locust

преди 6 години

За Германия не знам, но Ротердам се обезлюдява от към холандци. Само турци и мароканци. Жалко за иначе уникално красивия и подреден град. На мен ми се върти в главата кой им дава визи на турчилята да се разхождат още из Европа?

5

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми писна да гледам по турската тв Ердоган непрекъснато.И всички тв денонощно продължават да говорят само за "преврата". Мина повече от година,но това е темата.Само от опозицията (републиканците) от време на време разнообразяват климата и нападат Ердоган с основателни обвинения.Иначе всеки го хвали,или поне не го критикува. Никой не смее да говори против него. Но републиканците са смели все пак зад тях са около 50 % от хората в Турция,както се видя и на референдума,въпреки манипулациите

4

Циник

преди 6 години

И кьорава какошка - понякога намира зърно!Немска поговорка - да Меркел е автократичен диктатор...не е "нацистка", а интернационалистка....не е фашистка - а е Сталинистка...присмял се хърбел на щърбел...тези и двамата (Мурксул-ханъм...и Ерсдухан паша ги хапят главите...много!)

3

7+

преди 6 години

A за днешния празник, статия?

2

1

преди 6 години

Просто си "ДИКТАТОР" , който не търпи критика!

1

Анонимен

преди 6 години

абе всяка новина ви ьавършва с въпросс ??? ние ли да огтоваряме на вестника ви ?