19

Анонимен

преди 6 години

Бойчо твоя комунизъм не харесват и в Северна Корея .

18

Анонимен

преди 6 години

Турският газ е руски. С надценката на Ердоган. А можеше да е обратното.

17

Анонимен

преди 6 години

Моли се Тикво, моли се ! Белене , Цанков камък, Южен поток .... Срамувам се от теб, некадърник !

16

Анонимен

преди 6 години

Турция не е готова на нищо! Турция ще прави това, което Путин и каже, защото турците са патриоти, а не са предатели като нас!

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя "умен" човек от много ум първо ни направи най-бедната държава в Европа. После пак от много ум се отказа от енергийните ни проекти и подари Южен поток на Турция. И сега черешката на тортата е - вместо ние да им продаваме газ от Южен поток и да печелим, те искат да ни продават газ от Турски поток.Ум робува, ум царува ум патки пасе.

14

Професор

преди 6 години

На кого ще продаваме и за колко ще решат умни хора които разбират от търговия а не червени комунисти.Хайде сега отивай да се кланящ пред портрета на cифилиcтикa Улянов.

13

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорКажи каква ще е цената на газа от тоя хъб и кой ще го продаваме?

12

Анонимен

преди 6 години

Вождът ви е толкова плешив, че може да му видите мислите за енергийното сътрудничество.

11

Професор

преди 6 години

Бойко е гений. Той измисли газовия хъб. Умен човек. Още хъба не е готов и клиентите идват готови да го напълнят с газ.

10

Анонимен

преди 6 години

Турция може да иска всичко, включително и цяла България. В което сме сигурни. АМА ние не ги искаме!Как трябва да им се каже това, че да го разберат?Големи лиги точат. Помним Дост, помним цирковете на Гьокче.

9

Футболен коментатор

преди 6 години

К'ва Турция бе? Турция я бихме на квалификациите за европейското през 1992-ра с 3:0!

8

Членска карта №7

преди 6 години

Е, сбъдна се казаното от Стамболов! По-добре фес да сложим, на да не стане каквото Русия иска! :-) И ден подходящ са избрали :-)

7

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорИ кой ще им плаща газа на новите европейци?

6

Професор

преди 6 години

Газовия Хъб Балкан ще бъде най важния център за продажба на природен газ в Европа. Потреблението на газ в Европа ще расте и заради новите "европейци" които прииждат от пустините с температури над 50. Ще пускат парното на макс.

5

Истинските имена

преди 6 години

Турция готова за енергийно сътрудничество с България======Турция е готова да ни продава електроенергия когато затворим напълно АЕЦ Козлодуй. Те затова турците строят множество нови руски атомни централи, за да ни продават ток, а ние защото сме умни да вземаме външни заеми за да си плащаме тока.Турция също е готова да ни продава руска газ, защото ние се отказахме от потока.Тиквата се похвали, че провалил големи руски енергийни проекта, затова ще купуваме сега всичко руско от турците.

4

Българина

преди 6 години

Нека по младите да знаят, до 89 г България продаваше ток на турция, а този предател на снимката постави България на колене пред турция! Ще внасяме и това к и газ и сме готов виалет . днес празнуваме отърваването от турция, а тоя ни бута пак там!!!! Хубаво вижте какво прави и знайте че НЕ БЕШЕ ТАКА!

3

Професор

преди 6 години

От турска страна е бил проявен интерес и за проучване на възможностите за изграждане на допълнителни електропреносни линии, които да осигурят увеличаване на капацитета на износ на електроенергия от България към Турция.Аз пък мисля, че след някоя друга година ние ще внасяме ток от тях както стана тази зима като закъсахме за ток и румънците ни отказаха. А температурите в продължение на седмици бяха под нулата.

2

Анонимен

преди 6 години

Ще им плащаме транзитни такси, вместо те на нас, ако бяхме реализирали южен поток.

1

Анонимен

преди 6 години

А! Как така?!