43

Анонимен

преди 6 години

До 42 Анонимензащото такава им е поръчката.идеята е измислена още преди времето на третия райх.в европа трябва да има само една раса, кастата на работниците, по модел на древна индия/египет. това трябва да е смесица от бели, черни, ориенталци. нужно било да се премахне расизма. тази раса трябва да е полуинтелигента (затова в микса не се предвиждат жълти) за да може да работи, но не и да мисли.ще се измисли и нова обща религия и всички щели да заживеят в мир.четете теорията за евгениката.

42

Анонимен

преди 6 години

Te тия на снимката дори родните роми нямаше да ги искат у тях

41

На снимката:

преди 6 години

Съюзът на Астрофизиците на Меркел пристигат на кораба.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Редно е да ги изпратим в Чад,Судан,Еритрея,Сомалия и т.н. щом толкова им се радват .

39

Анонимен

преди 6 години

Хора, този Ким Чен да почва войната че не се търпи вече това набълбукване със всякакви твари . Май има план за унищожението на християнска бяла Европа . Ето сега нямат мира че източноевропейците искат да си пазят християнсвото и нациите чисти -без н.гри и без мюсюлмани . Нямат мира и им извиват ръцете задкулисните кукловоди .

38

Анонимен

преди 6 години

В Брюксел живеят и работят извратени самоубийци.Защо единственото което ги интересува е как да задоволяват млади мъже мюсюлмани от най-дивите талибански държави.Защо го правят? Единственото рационално и разумно обяснение е че желаят халифат и тероризъм.Защо не им пука за каквито и да е други хора освен мъже мюсюлмани?Тва,че са загорели хомосексуалисти е друг въпрос.Евроценност голяма.Но защо искат да ги колят и гърмят талибани?Това не е евроценност.

37

Анонимен

преди 6 години

ако меркел беше направила експеримент и беше приела 20 от най пропадналите пустиняци в двореца си само за седмица, сама щеше да се убеди, че те нямат място в европа.

36

Анонимен

преди 6 години

Браво на съда. Това ще ускори разпадането на ЕС и ше настрои още повече гражданите срещу брюксел.

35

Анонимен

преди 6 години

Унгария и Словакия да им отговорят : Искате не искате няма да приемем нито един нелегален .

34

Циник

преди 6 години

160 000....умножени минимум х4 със закона за "разделени семейства"....а Франция, Италия, и Германия постигнаха консенсус...от тази година ще събират желаещите да живеят на наш гръб африканци.."по места" - директен внос от Африка...да не се бъхтат през джунгли, и пустини!

33

Анонимен

преди 6 години

Източно европейците сме лоши да си гледат на запад, като онова сирийското семейство в Германия от 4г. е там ни език знаят нито работят само смучат социални.

32

как ще ги накарат

преди 6 години

Много просто...товарят ги "под оръжие" по влаковете и им ги карат!Че иначе - как ще ги изкарат от Германия...Швеция...Франция!По-сложен е въпроса - как Словения, и Унгария ще ги удържат...у тях!

31

Анонимен

преди 6 години

"Съдът постанови, че ЕС има право да налага на националните правителства да приемат на квотен принцип бежанци, главно от Сирия, приютени в Италия и Гърция."Какви сирийци в Италия бре брюкселски ид..оти . От Конго , Мароко и Етиопия ???Кой си ги е спасявал в морето-сега той да си ги гледа . Италия да си ги гледа .

30

Анонимен

преди 6 години

Съм крайно любопитна като как точно ще ги принудят да изпълнят това решение?!Видя се вече, че дори Италия отсвири европейските лицемерна "солидарност", дето я напълни с просеща, крадяща и насилваща неандерталска *** и ще си решава проблема самостоятелно!

29

Анонимен

преди 6 години

Ами да правят референдума и да излизат от ЕС. Рано или късно, всички нормално мислещи хора ще свалят оковите. Но дори и след това, приемът на бежанци в страните от ЕС ще си остане общ проблем, защото безразсъдният риск ще продължи да създава опасност за всички.

28

Анонимен

преди 6 години

Брюкселската хунта си каза тежката дума. Само не разбрах защо най-нагло лъжат, че ония които идват в Европа са "сирийци". Аз такъв "сириец" като на снимката не съм срещнал.

27

Циник

преди 6 години

Не бъркайте ЕС и Демокрацията с Меркел, и Брюксел!Това са 4 различни неща!

26

Анонимен

преди 6 години

Kaква Сирия, какви пет дойчмарки? Ако бяха няколко хиляда сирийци (от истинските бежанци) нямаше да има проблем. Те са работливи хора и донякъде най-малко "араби" от всичките арабски народи. Имат и доста голяма християнска общност. Посетил съм Дамаск преди 12 години и вярвайте ако щете, но повечето европейци живеят като скотове в сравнение с тях (преди да им унищожат държавата). То и в България десетилетия наред има сирийска общност. Да сте чували някога за проблеми с тях?

25

Анонимен

преди 6 години

Това е някаква идиотия ...Този ЕС решава да задължи суверенни държави да заселват араби и африканци . Това е чудовищно . На ви ес , на ви демокрация

24

Анонимен

преди 6 години

Tия ненормалници от Брюксел ще накарат и най-толернатния човек да стане привърженик на Мусолини и прочие.