13

Циник

преди 6 години

Напротив - какво четем..."Подтикване към самоубийство..."Кой ? И как...са логични въпроси?Не познавам случая отблизо...но в Германия зачестиха случаите на самоубийства на деца тормозени от съучениците си чрез профилите им във Фейсбук...и това са ФАКТИ!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

До *** Аз писах за фейсбука, че пишете глупости. Фейсбука за нищо не е виновен. В този случай са виновни родителите на това дете очевидно не са го възпитали добре. Стана ясно също така, че са нямали и напрестава за света на своето дете. Ако постоянно са му вменявали вина обикновено това е крайният резултат. Някой родители имат безумни изисквания за децата си. И когато се стигне до най-лошото почват, да се вайкат, но вече е късно.

11

Така си и знаех

преди 6 години

Намериха му писмото в задния джоб...

10

Циник до 9

преди 6 години

Майката на 14-годишно момче от Килис, Северна Гърция, е съобщила в полицията, че синът й е станал жертва на опасната игра. Тя е разказала, че той получил съобщение във Facebook от неизвестен потребител, който се представял като "Син кит" и склонявал момчето да се нарани. Случаят завършил благополучно, тъй като тийнейджърът признал на майка си за съобщението. ФЕЙСБУК!!!! Но синия кит не е единствения проблем..

9

Циник до 9

преди 6 години

Абсолютна истина говоря! Може да се провери!От "сеирджиите" ли сте?

8

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникАбсолютни глупости говорите. Не се излагай те!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Вие не сте журналисти, Вие сте лешояди !

6

Анонимен

преди 6 години

Трагедия. Да се замислим всички като родители, колко добре познаваме децата си и какво се случва с тях, колко си говорим изобщо с тях. Дори действително да е самоубийство, страшно е да си помисли човек, какво е тревожело и плашело едно 11-годишно дете, за да се окаже в такава безизходица.

5

Циник

преди 6 години

В Германия "сеирджиите" попадат под ударите на закона!У нас "сеирджиите" пишат безнаказано по форуми!Лека му пръст на детето...еврейската машина за пари Фейсбус е тази - виномна за вече стотици самоубийства на деца...станали жертва на "мобинг" от връстниците си!Подтикване към самоубийство...

4

МакКонар

преди 6 години

13 reasons why е сериалът който обяснява случилото се.

3

Анонимен

преди 6 години

И АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ КЛИПЧЕТО , ЧЕ НА ТИЯ ОТ МВР И ПРОКУРАТУРАТА ИМ ИМАМ ДОВЕРИЕ ТОЧНО 0%!

2

Циник

преди 6 години

До АнонимникаОпитай във Фейсбук!!Отвратителен си!

1

Анонимен

преди 6 години

Къде е клипчето?