20

бедна Българио

преди 6 години

До ***... СТРАНА НА ПРЕДАТЕЛИ И УБИЙЦИ ПОД ЕГИДАТА НА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!

19

Циник

преди 6 години

Няма Левски...няма Ботев...останаха правнуците на тези, които първия го предадоха...а втория - застреляха в гръб!

18

Анонимен

преди 6 години

Българите не сме никакъв народ, а купчина човешки отпадъци.Само ни вижте държавата и всичкото.По-долни сме и от най-долните.Срам ме е, че съм българин.

17

Циник

преди 6 години

И преди да ме баннат...пак ще кажа - вижте в какво се превърнахте!Хъшовете в Браила щяха да извадят наганите и да ви застрелят като бесни кучета...ако ги бяхте нарекли изменници....и щяха да са прави!

16

А. Т. - Балан

преди 6 години

82-ри Вилает"Скоро ще честваме присъединяването ни към Турция за съжеление, в най добрия случей само на родопите !"Поредно доказателство какви *** сурогати се подвизават във форума на този сайт. За "съжеление" това не е изолиран "случей".

15

Анонимен

преди 6 години

Честит празник братя българи! Русофилите да се пукат!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Руските *** никога няма да честват Съединението, защотото е извършено без благословията на Русия и на практика слага началото на еманципацията на младата българска държава. А самостоятелна България изобщо не е влизала в плановете на империята.

13

Антисоросоид®

преди 6 години

А забравих да кажа:КЮРДИСТАН НАД ВСИЧКО!!!

12

Антисоросоид®

преди 6 години

До 82-ри вилаетВсъщност скоро ще празнуваме създаването на Кюрдистан и и годишнината от подписването на Севърския мирен договор. Според договора от турция остава само Анадола, всичко друго - на Гърция, Армения, Кюрдистан или под международна окупация.

11

Gogo

преди 6 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички БЪЛГАРИ

10

82-ри Вилает

преди 6 години

Скоро ще честваме присъединяването ни към Турция за съжеление, в най добрия случей само на родопите !

9

Циник

преди 6 години

Честит празник...132 години от Съединението ( има няма колкото цялата история на ФАЩ )С прискърбие трябва да кажа, че дедите ни са били по-българи от нас!В дни като този...винаги се старая да мисля, за нас като за НАРОД! Над 70години социализъм ни превърнаха в злобни...егоистични мижитурки! За които по-важно е да са русофили...или американофили! В такива дни се старая да ви обичам...цялата отрудена шепичка народ!

8

до Василев

преди 6 години

Не е чак толкова кофти, както си го представяш. То за некадърните хора навсякъде ще е кофти ;)

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.....По принцип българите сме жалък и пртивен народ, по-долен и от най-долните, но Съединението до някъде ни умиват очите.....По принцип русофилите не пропускате възможността да оплюете България и българите, така, че говорете само за себе си!

6

Анонимен

преди 6 години

Хайде вече, разединете се на градове-държави, срутете парламента в София и изберете Бойко за селски кмет на Банкя. Просто не ви бива за единна нация, съобразявайте се с фактите.

5

Анонимен

преди 6 години

По принцип българите сме жалък и пртивен народ, по-долен и от най-долните,но Съединението до някъде ни умиват очите.

4

анонимен

преди 6 години

Честит празник на всички българи!Да обичаме България,тъй,както са я обичали дедите ни и са жертвали живота си за нея.Поклон пред паметта на загиналите и признателност към всички,които допринесоха за съединението на северна и южна България!

3

Анонимен

преди 6 години

Никакви национал-патриотарски "подхранки" не могат да ме накарат да обичам този пркажен народ и смешната му пишман държава.

2

Анонимен

преди 6 години

Честит празник!Да почетем героите на Съединението! Те го осъществиха защото преди всичко обичаха България и искаха да я видят обединена. Този велик акт трябва да ни дава самочувствие!Да живее България!

1

БАЧКАТОР

преди 6 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !----------Пустите клисурци станали московциа панагюрци - донски казаци ...