37

Щом са пениш

преди 6 години

значи всичко О.КЕЙ. Плана за детронирането на САЩ е в ход

36

ТРЪМП е в ЦАИТ НОТ

преди 6 години

Или както СТОИЧКОВ каза АЙН, ЦВАЙ та ДРЪН

35

ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИ

преди 6 години

ТИЯ БОМБИ И ОРЪЦИЯ ПРИ УН НЕ СА ОТ РУСИЯ НАЛИ ?!??И САМИЯТ ЧЕРВЕН ТЕРОРИСТ ШУТИН ИСКА ДА ПРЕГОВАРЯ ??? ХАХАХАХАХАХАА БЕ БОЛНИ ЧЕРВЕНИ *** ,АЙДЕ ИЗМИРАЙТЕ ВЕЧЕ .. ДО КОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИМ ГЛУПОСТИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ПРОПАГАНДА !???ТУКА ПОЛОВИНАТА ИМАТЕ ДЕТСКО МИСЛЕНЕ ОЩЕ !???? ОТИВАЙТЕ СИ ПО ЛОЗЯТА И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ БОЛНИ СЪЩЕСТВА!??

34

КАРАИБРАХИМ

преди 6 години

Много го харесвам Калекото, и оня с пяна на устата дето само за червените говори. Такива са най-страстни

33

Разумен

преди 6 години

До 25 и 29 и двамата сте еднакви

32

ЧЕРВЕНИ ГОЛТАЦИ

преди 6 години

До ПУТИНКАК ЩЕ ИМ СЕ ПЛАТИ СЪС СЪЩАТА МОНЕТА ,КАТО ПУСНЕ ДВЕ БОМБИ НАД СЕВЕРНА КОРЕЯ И ЗА ШУТИН И ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ И ТЕРОРИСТИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ЧУЕМ СКОРО , А ТАКИВА ЧЕРВЕНО ПРОДАЖНИЦИ КАТО ВАС КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ!????

31

Калеко

преди 6 години

Теб да не са те обрязвали като малък

30

до 31 червени измира

преди 6 години

Извинете, избягахте от някоя психоклиника или сте на двойна " доза"?

29

ПУТИН

преди 6 години

им го каза ДИРЕКТНО. Ако почнат САЩ да дават оръжие на УКРАЙНА, то ДНР и ЛНР ще почнат да дават оръжие там, където най-много ще ги заболи САЩ. Да се сещат краварите, че ще им бъде платено със същата монета

28

червени измирайте

преди 6 години

До до 25 умирайте червеЕЙ ББОКЛУК МАЗЕН И ПРОДАЖЕН , РУСИЯ Е БЕДНА И ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА ,А СЕ МИСЛИ КАТО ТЕБ ЗА ВЕЛИКА СИЛА!?????? ВСИЧКИ КАТО ТЕБ НА БЕСИЛОТО , ММАМИНЦИТО ВИ ПРОДАЖНО И БОЛНО!???

27

до 18 Баба Ванга

преди 6 години

Като чета коментарът ти е напълно възможно да легнеш преди него ....

26

браво на братушките

преди 6 години

Днес сутринта ракетната фрегата Адмирал Есен е нанесла ракетен удар по терористите в Сирия от Средиземно море с ракетите Калибър са унищожени жива сила и техника на терористите от ИД.

25

до 25 умирайте черве

преди 6 години

Къв си ти бе ? За кой са мислиш ти бе ? Кои сте ви е бе ? Една шепа жалки морално пропаднали наркозависими същества от София драскащи по вестникарските форуми срещу заплащане от антибългарски терористични организации на Сорос. Защо не дойдете в провинцията и да кажете това което си надраскал ? Примерно във Враца, да видиш какво ще ви са случи и ща помните докат сте живи ако изобщо оцелеете.

24

Калеко Алеко

преди 6 години

Като се има предвид името на товарищ путин и асоциациите които то навява, по-скоро той се гласеше да става годеница на Доналд, което се видя и от нескритите симпатии които двамата си отправяха, както и от подкрепата на путин за Тръмп на президентските избори в Щатите. За съжаление както често се случва в живота, след изборите действителността се оказа нерадостна за двамата влюбени и путин.ка се почувства прелъстена и изоставена .... !!!

23

Анонимен

преди 6 години

Знаем, ти си годеница на Ердоган, Тръмп си пада по по-стойните моделки

22

умирайте червени

преди 6 години

ЧЕРВЕНИ ПРОДАЖНИЦИ ОТ УТРЕ ВСИКЧИТЕ ВИ РОДНИНИ И СЕМЕЙСТВА НА БЕСИЛОТО ЗА ПРОДАЖНОСТ КЪМ ЧУЖДА ДЪРЖАВА !?? ?? ТО ЕДВА ЛИ ОСЪЗНАВАТЕ КАКВО ПРАВИТЕ С ПРАЗНИТЕ СИ ЧЕРВЕНИ ГЛАВИ !??? БЪЛГАРИ ЛИ , ТО НЯМА БЪЛГАРИЯ ИМА НЯКАКВИ ЧЕРВЕН НЕКАДЪРНИЦИ САМО И ТОВА Е !???

21

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 6 години

ЕМИГРАНТИТЕ В ЕВРОПА СА 3-5% ДО 2030 ЩЕЛИ ДА СТАНАТ 10 %, ТОВА Е ОБЩЕСТВО ОТ 350 МЛН.ДУШИ!??? НЕ Е ПРОБЛЕМ , ПРОБЛЕМ Е ОБАЧЕ ЗА ПАРАЛЕЛНАТА ВСЕЛЕНА НА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН СЕЛЯНИН !??? ББОЛЕН И БЕДЕН И НЯМАШ И ГРАМ ОБРАЗОВАНИЕ !??? НЯМА РУСКО ТУРСКА ВОЙНА ИМА РУСКО ОСМАНСКА !! В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ИМАЛО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10% ТУРЦИ !????ТАКА ЧЕ ТУРЦИТЕ ВИ СА ЗАГНЕЗДЕНИ В ББОЛНИТЕ ПО РУСИЯ ПРАЗНИ ГЛАВИ ОЩЕ ПРЕДИ 130 ГОДИНИ!????? ТУРЦИЯ Е ОСНОВАНА ОТ АТАТЮРК 1919 ГОДИНА !??ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИ

20

Анонимен

преди 6 години

Турците в този форум давате всичко от себе си, браво!

19

анонимен

преди 6 години

сащ са виновни за всички злини посвета от 1945 не оставят света на мирасев корея ще падне ама и сащ ще пострадат а атамната бомба ще ни ликвидирав япония още се раждат увредени

18

Баба Ванга

преди 6 години

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.