56

zeus

преди 6 години

Новината за деня е, че Прасчо има водородна бомба, при това мощна и чиста. Японците са ясни, при токова американски бази и окупационна войска не могат да не пригласят на САЩ. Явно единствените независими държави в момента са тези с ядрено оръжие, не броя пуделите на САЩ Франция и Англия.

55

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече са само една второстепенна регионална сила която може да бъде игнорирана.

54

Демократ

преди 6 години

Предлагам ЕС и САЩ да обявят война на Северна Корея и да започнем да ги бомбардираме както Либия и Ирак и да освободим Севрна Корея от диктатора Ким Чен Ун за да може севернокорейския народ да живее свободно и щастливо в демокрация както днес живеят либийския и иракския народ.

53

факт

преди 6 години

Заради този натиск стигнаха до тук,трябват равнопоставени разговори и взаимно уважение..

52

Анонимен

преди 6 години

До ILEV1940Пич ,нещо не си наред.Ако не искаш да подписваш договор ,който е подписан от целия свят,значи ще си понесеш последствията,според международните закони.Така че по хубаво спри да пишеш ,че само се излагаш.Смешно е ,че се хвалиш с тъпотата си и колко си необразован.

51

Анонимен

преди 6 години

До 51Няма такъв филм като свят без САЩ. Не можеш за изтриеш страна заемаща половин континент с размерите на Северна Америка. Ако си мислите, че с ядрено оръжие ще стане значи имате проблеми с главата.

50

Анонимен

преди 6 години

Кво стана бе! Преди година след всяка новина за тест на ракета по черно-бялата телевизия на КНДР от Вашингтон веднага оповестяваха, че опита е неуспешен! Защо се плашат тогава?!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Юкей трябва да поиска удар, без юкей да поиска удар янките не могат да удействат.

48

Анонимен

преди 6 години

Мозъците ви са толкова ограничени. Тук някой си мислят, че това ще е конфликт само между Северна Корея и САЩ... докато реално ще е началото на трета световна война в кяото ще първо ще бъдат замесени Южна Корея, Япония, Китай, САЩ, Русия и сигурно и НАТО. Ако си мислите, че от това ще излезе победител и ще ви се размине понеже сте в Европа много се лъжете. Дори да не се използва ядрено оръжие ние сме в НАТО, което ни прави лесна цел за Русия. Така, че стягайте гащите.

47

Анонимен

преди 6 години

По скоро се чудя на свят без САЩ. Като гледам останалите "големи" играчи - Русия ,Китай, Германия и Япония ...какви са влажни от долу...Не знам как ще оправят проблемите.

46

Анонимен

преди 6 години

Разпадаща се Русия дава лош сигнал към Вашингтон, че ако не спрат санкциите, ще въоръжи не само Ким, но и още 100 диктатори по цял свят! ПРО финиш!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40СМЕШНИК, САЩ (Тръмп) може да направи за броени минути от СКорея, най-големия обществен паркинг в Света.Стах го било Тръмп от дебелото Кимче? Ха-ха-ха.Нещата там са по сложни, ама акъл ти трябва

44

ПОДСТРЕКАТОР

преди 6 години

ТРЪМП Е СТРАХЛИВЕЦ!!!!ТРЪМП Е СТРАХЛИВЕЦ!!!ТРЪМП Е СТРАХЛИВЕЦ!!!

43

Голеееем Страх

преди 6 години

И като прочел таз чутовна новина Ким го преместил в другия крачол.

42

Анонимен

преди 6 години

Ким е агент на САЩ! Идеална ситуация да кажат на Япония и Сеул ,,Дайте по 500 милиарда за отбрана да ви пазим от Ким, иначе ще ви изтрепе! И те като мощни икономики чинно ще си платят!

41

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ ПОДИГРАВА СЪС САЩ КАКТО СИ ИСКА!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите много се радвам, че референдумите в България не са нещо често... политическата ви култура е под всякаква критика.

39

Анонимен

преди 6 години

Тръмп Не е страхливец. Докато ЮК и Япония не поискат Удар ...Това няма да е случи. Защото евенруално те могат да пострадат или да влязат в пряка война. САЩ просто спазва законите и те са НЕ на създаването на ядрено оръжие. Какво не е ясно ?

38

Анонимен

преди 6 години

САЩ СА ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ , ЧЕ СИ ГО ИЗБРАХА ТОЯ ЛЪЖЛИВ ПОЗЬОР!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

До ГАДОРЯН - 31Никой няма интерес от обединението на двете Кореи. Китай и другите съседи знаят каква огромна регионална сила ще е обединена Корея и военно и технологично , и никога няма да го допуснат.Да не говорим какъв ужас ще е първите години с емигранти и престъпност в района, ако СК бъде разбита и разградена