30

Циник

преди 6 години

И щете, нещете - децата ви ще станат жертва на тази ПАРОДИЯ наречена образователна система! Ако има чалъм...българското правителство ще абдикира и от здравна...и от образователна система - толкова са досадни и двете...пари за нищо....трябват повече средства за гостите ни в Харманли...и за интегриране на неинтегрируемите!

29

Христо Батинков

преди 6 години

До АнонименОколо половината ученици са далтонисти. (Последни данни на Статистическия институт). Този факт допуска половината учебници да са черно-бели.

28

Циник

преди 6 години

Трошат се милиони за ромското малцинство...а пестим от учебници...хвала!Драстичен пример - колко е сбъркана българската държава!

27

cxbfffd

преди 6 години

"по-евтин (с 30% бел. р.) и по-лек." Представяте ли по-лек, пак ще вленем в световния новинарски обзор с поредната глупост. Що за търговски мозък е измислил тази идиотщина. Колко са по-тежки цветните учебници?

26

123

преди 6 години

А не може ли всички учебници да са черно-бели? Тогава няма да има дискриминация и ще бъдат с 30 % по-евтини.

25

Георгиев

преди 6 години

Не са страшни черно белите снимки, а безумните текстове в учебниците.

24

Анонимен

преди 6 години

До До ханонимния долеАхаха, не си познал и не всички деца са такива. Има деца, които имат други представи за успех.В нашия случай имаме други върхове, които катерим- в света на геймърите.Никой от класа му не е в час с неговите интереси и не го разбират.Аз по друг начин се "харча" PS4, знаеш ли колко струва една игра или геймърски аксесоари? Него го вълнува повече да има последната игра или некое "събитие" отколкото какво ще каже някой за учебника му.Има такива деца.

23

777

преди 6 години

До АнонименТя ще е в 3D

22

777

преди 6 години

Made in МОН!

21

Анонимен

преди 6 години

отдавна съм казал, че ще е най-добре над тази територия само веднъж да мине ту-150 - веднъж от изто-на запад, да завие и обратно от запад на изток - и да се приключва с тая шахматна държавица ...долни шахматни *** - ограбихте хората, за да има за вас 9 поколения напред!

20

Явор до 19

преди 6 години

Ако си успял - супер. Ама знам, че повечето не са успели :). Всичко в училище се драматизира до безумие. Има деца които са с незавиден социален статус и без това. Защо не се учим как се прави от страни с добро образование, а всеки път измисляме колелото на ново и то е все по-квадратно...

19

До ханонимния доле

преди 6 години

ханонимен, предполагам си бил в училище и знаеш каква злоба имат децата и как принизяват по бедните от тях.Купи си по евтини, за да превърнеш детето в мъченик още от ранна детска вързраст та вовеки.......да разберат разликата между бедни и богати още от рано....

18

Анонимен

преди 6 години

До ЯворДо 11Дреме ли ти? На мен не и така съм възпитал синовете. Малкият сега ще е осми клас и знаеш ли че ходи с телефон с капаче .Не му е проблем и никой нищо не сме е да му каже, знаеш ли защо? Защото от него преписват половината клас на контролните и им е важно да има учебници, от които да учи и после да им подсказва, така че няма значение колко струватКапиш?

17

Анонимен

преди 6 години

Ами какво искате капитализъм е - много богати и всякакви бедни!При комунизмът нямаше цветна телевизия, но учебниците бяха безплатни! Тогава развивахме космически технологии, сега CALL центрове!

16

Анонимен

преди 6 години

Не важно с какъв цвят е илюстративният материал в учебник, натпкан с безумия.Черно-белите снимки не го правят по-малко безумен, ако този учебник си е такъв.Та, важно е какво пише в учебниците а не как са нарисувани нещатата, това не екнижка за оцветяване за деца в детските градини, където предметно-образното мислене им е водещо.Лично аз определно ще купя по-евтините учебници и с разликата ще взема и нещо друго пак за ученика.Това не ме прави беден, а практичен и не ми дреме кой какво ще каже

15

бинюз

преди 6 години

Хвала на тая скапана държавица,дето си дели децата на цветни и чернобели.

14

ЯворДо 11

преди 6 години

Да, ама сега се раздуха от медиите, че бедните са с черно-белите учебници и ще стане критерии много бързо.

13

Видно е

преди 6 години

Когато всичко е пари другото няма значение!

12

Анонимен

преди 6 години

"Винету" ще бъде ли издадена цветна и чернобяла?

11

Анонимен

преди 6 години

До ЯворНа тийновете не им е критерии за елитарност учебника. Масово се купуват учебници втора употреба и няма наранени самочувствия задари това, все пак не е телефон или маратонки.