33

Членска карта №7

преди 6 години

до 30Освен двете световни, останалите са ги печелили, поне повечето!!!

32

Членска карта №7

преди 6 години

Един смешен, дребен (и на ръст) човечец! Те, самите французи, скоро ще го пуснат в улея, то с Путин се захванал!

31

Анонимен

преди 6 години

Макарона се мисли за велик ама да не си играе с големите че ще яде бой.

30

Снимката

преди 6 години

Че то Жужи по - нисък и от Макарона!

29

Анонимен

преди 6 години

Гледал си ти дръжки. Гледа ли когато Макрон прекъсна джуджака и му напомни, че никой няма да позволи нарушаването на международното право и как късия замълча като нааакан? Или не го даваха по руските телевизии?

28

Анонимен

преди 6 години

Ти си никой, че да имаш различия с държавник като Путин! Гледай си миришещата на гроб. Кофа импотентен френски ***.Държавата ти e буквално превърната в арабски халифат пълен с *** и ти си последният микрон с който Путин ще се съобразява г-н френско ,увехнало миушкато!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Мдаааааа, явно ти си гледал някаква друга пресконференция от Париж.....аз гледах ИСТИНСКАТА и за някакво "унижение" даже И НАМЕК НЯМА! Напротив - царско посрещане в двореца, което РАДКО СЕ ПРАВИ! Ха-ха-ха......усетих те, ти си от нашенските "фейк-нюз"!!!! Фърлиш нещо, па истина ли е, не е ли.....ЕТО ТАКА СЕ НОСЯТ ЛЪЖИТЕ........

26

до 26

преди 6 години

Много слабо представяне ! Така няма да заработиш доларите от " Америка за бг" , понапъни се повече.

25

до 19

преди 6 години

Извинете, май сте голяма работа, по голям сте от Путин във всички сфери но интересно защо никой не ви знае ? Имаше някога един виц : Абе добро момче , възпитано, умно, ученолюбиво , трудолюбиво, няма кусури , само дето в неговото село го наричат " гов.ю ".

24

Анонимен

преди 6 години

до 17: "Нито Макрон, нито Франция илипък ЕС е в състояние да не позволина Путин да прави история...."Путин е само един пладнешки кокошкар, който краде от беззащитните си съседи и затова народа му бяга по цял свят, включително и в България

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Тоя па, тоя па.....абе, ти от коя землянка изпълзя??? Баз държа, че ВЪОБЩЕ НЕ ОСЪЗНАВАШ какво си написал!!! Ей, това клавишите на клавиатурата са за букви, ама безразборното им натискане не означава, че пишеш НЕЩО СМИСЛЕНО! Първо се ходи на училище, чете се история, логика, философия и т.н....и ПОСЛЕ се дърдори! А така.... много букви ......нищо СМИСЛЕНО И ПРАВДИВО! А пък да даваш акъл или да съдиш народите....нали знаеш ЧИЕ ПРАВО Е ТОВА? Ако не знаеш - на Бога и на историята!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Спомням си как в Елисейския дворец унижи жужето. Много е лош Макрона!

21

Анонимен

преди 6 години

До колкото помним всички са бягали от Немски войник :)) А след това от Американски войник :) От руски не знам кой е бягаЛ. Сигурно банда жени в блоковете на Донбас .

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Ооооооо, че то затова и тия, "обучаваните" дотам я докараха......сега Асад ще ги спука от бой! И въобще, всички тия "обучавани", само като видят руски войници и го объщат на бяг! Справка - 08.08.08 - нападение на "обучавани" от краварите грузински "войници" на руските миротворци! Е, в Сирия е ясно, сега и укропията е наред! Докато не дойде руснак, няма ред!

19

Анонимен

преди 6 години

Попитан да даде пример, той каза: "Аз съм този, който трябва да разговаря с Ердоган на всеки 10 дни."Макрон обаче не даде повече пояснения....Трябва да дава отчет на султана

18

Анонимен

преди 6 години

Френското жуже имитира дейност. Иска да е значимо.

17

Анонимен

преди 6 години

Путин прави КРАДЛИВА история. Аз не съм възпитаван да крада и този човек , няма как за мен да е голяма личност. Действията му са ниски , като на нашите опушени братя. Русия не падна на Добър политик отново. Жалко за народа. Срам след срам.

16

Анонимен

преди 6 години

Тоз Микрон нещо си е повярвал, пък и има наглостта да държи сметка, след намесата им в Либия и не само там.

15

Анонимен

преди 6 години

Нито Макрон, нито Франция илипък ЕС е в състояние да не позволина Путин да прави история.Това самонадеяно изказване есамо комично.

14

Тато из Правец

преди 6 години

Той ,Путин , има различия и с младата си жена ! Ти ,слава богу, нямаш с бабишкерата...