36

ДДД

преди 6 години

До Рок енд ролДа има истина в това....само че до сега са изтеглени по малко от 300 тона....а и господарите отвъд океана не са много радостни от това....но поне са доволни че долара не е вързан за златото.

35

шматка

преди 6 години

Вашингтон към Берлин:Абе я у лево

34

европа

преди 6 години

Всички вият среу Германия,но никой не е преживял това което преживяха германците.Заради един луд милиони германци измряха,а след това 50 години страната беше окупирана и все още има американски войски на територията си.Лесно е да започнеш война,,но като почнат да падат бомбите не е гот.Германия се стреми към един нов свят,без бомби,кой каквото изработи това ще яде.Но другите велики сили нямат маниера на германеца,дисциплина,труд и изобретателност.Китайците се доближават до тях,там много се множа

33

Анонимен

преди 6 години

Два са проблемите на Европа: 1. Зависимостта от свръхсилите САЩ или Русия. 2. Мигрантите. Германия е най-голямата сила в Европа. Без нея обединена Европа няма бъдеще. Затова нека аплодираме всеки ход на Германия срещу тези два проблема. Не им лесно, доста дълго са ги мачкали, а и още ги мачкат. Но в Германия всички помнят плана "Моргентау". Планът за тоталното унищожение на германския народ, разработен от евреина Моргентау. Това е от голямо значение и за бъдещето ни като държава и народ.

32

Рок енд рол

преди 6 години

"Съвсем скоро, Германия си изтегли златото съхранявано дълги години в САЩ" ...Това вярно ли е? Някой друг го писа в коментар преди няколко дена, но ако е имало официална новина съм я изтървал, затова питам.

31

Анонимен

преди 6 години

Как пък докато беше обамата на власт тогава никой не надаваше такъв вой до небето

30

Анонимен

преди 6 години

След ВСВ Западна Европа приема американското присъствие, защото се страхува от СССР. Германия е срината от войната и разделена на две. Но това време мина. Сега Германия е обединена отново и тотално е изместила Франция от лидерската й позиция в Европа. Икономиката на ЕС е втора в света след тази на САЩ. Явно затова британците излизат от ЕС. Защото усещат, че Германия почва да се надига. Франция няма избор, ще й се наложи да се надигне с тях. Най-големия кошмар на Русия и САЩ се пробужда.

29

Анонимен

преди 6 години

Национализация на американските ракети и пренасочване на Запад. На Запад има опасни страни като Юкей, Мехико, Колумбия.

28

нн

преди 6 години

Нищо ново. Когато си смазан си зависим, когато се въздигнеш имаш самочувствие. Германия го прави по перфектен начин, САЩ марш от Германия. Те затова американците намразиха германците и искат Полша да стане лидер в Европа на мястото на Германия, че са послушковци.

27

жж

преди 6 години

другарката меркел такива поразии направи на европа че не може да се съвземе близките 100г.

26

:):)

преди 6 години

няма фейк тук друже.Така ти изнася да е фейк ама не е. Германия така е оплетена с Русия икономически че това и е по сигурната защита от коя да е ядрена бурия от преди 30 г.

25

Анонимен

преди 6 години

"Това си е фейк нюз дет му викат"За твое огромно съжаление, изказването е официално, а новината е отразена от световните медии. :))

24

Анонимен

преди 6 години

Мухахахха браво на Зигмар!

23

666

преди 6 години

глупци *** и оризовите зърна никога няма да се откажат от ядреното оръжие.и ще стане нещо както казаха в исраел :ако палестинците свялпт оръжие ще има мир.ако ние свалим оръжието ще изчезнем от лицето на земята.та туй ще стане и с европа

22

Хи хи

преди 6 години

Това си е фейк нюз дет му викатМа рублопитеците кълват и на гола въдица :))Викат си само да се разоръжат продтите немци и пак ще стигнем Берлин :)Ще стигнете ама ще ви трябват пари и визи :))

21

Анонимен

преди 6 години

"Викаш цели 25 живяха свободно преди Алкашите да ги нападнат..."Друго викам аз- Студената война свърши, време е ракетите да се прибират у дома си. САЩ ако ще води ядрена война с някого, ще си поема ударите на своя територия, вместо да използва Европа като жив щит.

20

За 25

преди 6 години

Викаш цели 25 живяха свободно преди Алкашите да ги нападнат... Ми Що се чудите че всички мразят наследниците на Чингиз хан?

19

Без разлика

преди 6 години

Европа ще бъде защитена от френското и английско ядрено лръжйе в случай че Кремлинския *** реши да се прави на корейския Прасчо

18

Анонимен

преди 6 години

"Украйна си предаде ядрените оръжия и *** мигом я нападна"Украйна си предаде ядрените оръжия по времето на Елцин, а това беше преди 23 години, а не "мигом".

17

Мдаа

преди 6 години

Украйна си предаде ядрените оръжия и *** мигом я нападнаНе само и нас но и в Германия министри стават ***...