13

Стачкаджия

преди 6 години

Тарикат Д.Вълчев - Той,точно той и Орешарски провалиха едни добри идеи,по време на учителската стачка!!! Също и сегашната Я.Такева.,несменяемата! Всички те първо! След тях и онези от парламента които толкова години не искат да разберат че освен парите трябва да делегират ПРАВА на учителя! И след няколко години ще преквалифицират помощен персонал за учители! Все едно санитар да ви ликува!

12

Анонимен

преди 6 години

До ЕленаНавсякъде е така - даже трябва да дадеш "дарение"....

11

Анонимен

преди 6 години

2030 година ромите ще ни лекуват, управляват и учат, а ние ще сме на помощи за малцинство.

10

Българина

преди 6 години

Заради недостига на БЪЛГАРИ държавата си отива, а ги няма защото ни гонят с обидно ниските никарагуански заплати

9

Анонимен

преди 6 години

Е, а веднъж защо не напишат и сметнат колко безработни учители има???

8

Анонимен

преди 6 години

Сега назначете ромите за учители, защото никой друг няма да ви се хване на ***. Шведите не можаха да завършат средно образование, но за учители стават.

7

Елена

преди 6 години

Не мога да разбера каква е тая истерия след като от собствен опит знам,че не е вярно.Аз напуснах системата преди десет години,след двадесет и пет годишен стаж.Но нали вдигнаха стажа за ранно учителско пенсиониране,от миналата година търся и не мога да намеря място в Бургас и близките села.На интервютата гледам как за едно място се изсипват един куп млади хора.Същевременно във всяко бургаско училище има учители ,които са пенсионери и получават и заплати,а бюджета се точи двойно...

6

Анонимен

преди 6 години

Отдавна се говореше, че докато се подценява тази професия, кандидатите ще намаляват. И ще изчезнат. Така ще стане и с лекарите. Ще останат гепачите от ГРОБ и техните слуги. Но няма да има кой да ги лекува и учи. За ученето е ясно, не си падат и им личи. Ще останат само най-лакомите доктори но и те ще изпукат. И кой ще остане, ааааа, шведите. А тях кой ще храни и лекува, никой. И ще заминат при Танте Меркел. Изобщо бъдещето е светло и ясно но ....в някоя друга държава.

5

Неа

преди 6 години

Аха 15 000 нови ученици.. кандидати за помощи

4

Анонимен

преди 6 години

Да увеличат заплатите, защото един 25 годишен нормален човек с висшУ не би бачкал за 600лв. Тя чистачката с 10 години стаж сигурно взима 480лв. Не само че е смешно, а и жалко. Трбява да направиш огромен компромис със себе си и излиза по-добре да си на полето в Англия.

3

Анонимен

преди 6 години

Опа! Ще "разширяват размера на помощите при редовно посещение на учебните занятия"?! Пак за ромите, всичко за ромите, докога, бе???????? Абсолютна дискриминация към всички останали деца!

2

Смешник

преди 6 години

И аз да ви го сметна като цяло . ако един набор е средно 50 60 хил души то поне 15 хил ще избягат на вънка да живеят още 20 хил само ще бачкат навтнка 10 хил нормални да останат в бг и останалите от така наречено малцинство ще ядат и пият на аванта . незнам защо всеки ден сходни статии чета а такива проблеми се знае че ще има от 30 г. Кво се праят на изненадани всички

1

Косьо

преди 6 години

Еми ще има недостиг. Докато заплатата не един учител е 600-700 лв и той не влиза в стая с ученици където да ги научи на нещи, а с ДЗВЕРОВЕ и напушеняци които ги укротява по цял час така ще е. Учителите в днешно време са по скоро дзвероукротители, отколкото учители...