115

Анадолски

преди 6 години

"Идва Кюрдска държава в Ирак, Сирия и Турция. Национално освобождение от турско робство за кюрдите."Друго е да искаш...ще видим!

114

Анонимен

преди 6 години

Идва Кюрдска държава в Ирак, Сирия и Турция. Национално освобождение от турско робство за кюрдите.

113

Анонимен

преди 6 години

"Сега влизам във форума и съм прочел само последния му пост "умнико". "Подледния му пост? Та той друг нема...той е пуснал само един коментар с тоя ник за да се гаври!

112

серсем

преди 6 години

Колкото и да се пинкяте нищо не зависи от вас,скъпи съфорумци. Какво,как и защо става не зависи от нас.Гледни точки"бол".Ние сме пионки,нужни на елита да богатее.Левски е в гроба ,а втори не се е родил.Та за това ,гледайте си живота.пийте ,яжте,любете се,радвайте : на децата и да не Ви пука.Много е кратък живота ,та да го пилеем за неща които не зависат от нас.Живи и здрави бъдете.Наздраве.

111

Горд Българин

преди 6 години

До Анонимен 115Сега влизам във форума и съм прочел само последния му пост "умнико". Не стоя като теб по цял ден на компютъра. За разлика от теб и такива като теб, аз имам социален живот, на който обичам да се наслаждавам и не съм пуснал корени на стола пред компютъра. Капиш? А тук влизам единствено да се забавлявам с разни смешковци като тебе. Така, че не прави прибързани изводи. ***.

110

Анадолски

преди 6 години

"Ердоган играеше с ИДИЛ. Купуваше нефт, въпреки ембаргото и им продаваше оръжия"Така ли ти казаха! Значи са успяли да заловят шаран медиите!

109

гг

преди 6 години

Съюза на народите ГОГ и Магог -РусияИран,Китай,Пакистан и по малките арабски страни ..

108

Анонимен

преди 6 години

113...Гордия Българин не е осъзнал, че Осман паша (чакма турчин) се гаври! Мале не се учудвам защо бг изчезва!

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен96Неща си в грешка. Ердоган играеше с ИДИЛ. Купуваше нефт, въпреки ембаргото и им продаваше оръжия

106

Горд Българин

преди 6 години

До Осман паша 107Това сънува ли го? Аз пък прогнозирам разпад на любимците ти на 3-4 части и с помоща на САЩ създаване на мощна държава на половината им територия на население живущо на югоизток от нас, Сирия и Ирак.

105

Анонимен

преди 6 години

абе той и бай Тошо ни обясняваше как до 2000 година ша построим комунизЪма, па после се оказа че същия бил недоносче :)

104

До Осман паша

преди 6 години

А шестата космическа нация, която няма бг ракета...какви им са плановете за бъдеше...Виж някои правят и имат цели до 2023 например...я да чуем и бг целите?:-) :-)

103

Анонимен

преди 6 години

Русия спечели войната, а сащ си присвояват победата.. сефте..

102

Анонимен

преди 6 години

Обичам Русия и силно ненавиждам САЩНато.

101

Ave

преди 6 години

Kakvo idva sled christianska darjava? Parvite dami pokazvaha kartinki s minaretata na balcik...

100

Осман паша

преди 6 години

План на Ерджолан. До 2023 се строят 500 самолетоносача, 1000 ядрени подводници, 2000 бомбандировача стелт, 20000 изстребители стелт. До 2024 още по 20000 бройки от всичко и 500 военни космически кораби. Сега засега всичко върви според планът!

99

Анонимен

преди 6 години

Какво идва след края на ислямска държава ли? Идва края на Европа. Хиляди обучени в терор, подривно дело и надъхани ислямисти ще се върнат в Европа. И какво смятате,че ще правят. Ще се радват на мултикултурността ли? Очаквайте много повече всякакви терористични актове и се молете да не стават у нас, защото нашите специални части са гола вода.

98

Анонимен

преди 6 години

След края на рожбата на ЦИОН-ислиямска държава идва края и на самата незаконна ционистката държава Исраел като за това богоугодно дело ще се погрижат руските ни братушки,арийски Иран и войните от Хизбула

97

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен102 То, и в България едновреме мъжете се пенсионираха на 52-57 години, воените полицайте на 40, и тук ако има един дсигурен, осигурен бе и другия, нно-демокрация, какво да се прави, евродирективи... По-веселото ще настане след 10-тина години.Когато ромите ще трябва да внасят пари, за да плащат пенсиите на останалите.или разчитат, че и тогава ще са на социални помощи, а на българите ще се вдиге възрастта за пенсиониране на 75 и 80 години, за да има кой да работи и плаща и за тях.

96

Анонимен

преди 6 години

2023 г Турците ще имат 6 ядрени реактора ,свой военен самолет и свой самолетоносач,всичко това въпреки тероризма дето се води от ,апада срещу Турция,и да не забравим много голям капитал това е младото турско население което е най младото редом с албанското в европа европа застарява трябва да приемат турски или арабски младежи да оправят демографската катастрофа