43

Не анонимен.Човек.

преди 6 години

Значи пак война,кръв,моите и твоите деца загинали. А те си правят парите.СПРЕТЕ да гласувате.ВСИЧКИ.НАВСЯКЪДЕ. Така ще им дадем шах. Ако не е мат.

42

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости... Израеците само това чакат. Иран да ги нападне и да ги наритат в миши дупки. Ще се отърват на куп и от палестинците и ще увеличат пак територията си няколко пъти, като сринат изцяло Иран и го елиминират от голямата сцена. Саудитците и САЩ също само това и чакат, вярно, че в иран е пълно с аятоласи, но дори те не са толкова глупави да си направят такова харакири.

41

Анонимен

преди 6 години

Статията е руска.Толкова приказен стил на писане е само за руските уши.Това е за да се радва руснака че има още един приятел на Русия ;)Смешниците в Кремъл са болни.

40

Анонимен

преди 6 години

Очаква се и лично Сорос да падне на колене пред г-н Путин, и да пойска прошка!

39

Анонимен

преди 6 години

До Историята казваИсторията казва, че скоро руските *** в БГ ще останат без финансиране. От което следва , че новите безработни ще правят фелацио и анални забавления на турските тираджии на Дунавмост

38

Историята казва

преди 6 години

И накрая всички са на колене пред велика Русия!И Русия е великодушна и справедлива!

37

cazzo duro

преди 6 години

Не съм им фен на евреите но Израел заслужава уважение. Евала. Мачкат арабите и изобщо не им пука. И още един факт само: 12% от патентованите технологии за 2016г. са на тази малка държава с 2 000 000 население........А! И още нещо!! модификациите им на ф-16 са по-добри от американските!:)

36

Бог

преди 6 години

Да дава живот, здраве и мъдрост на Путин. Политик и дипломат на всички времена.Велика страна и велик народ ,напук на всички росоФОБИ,които се самоизяждат от омраза,но....да са живи и здрави.

35

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duro 31Ти това кога бе? Онзи ден ли? И като се събуди КВО СТАНА????

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Ти по-точно си ха-хо....какъв "крак" бе??? Ти въобще имаш ли си престава КОЛКО е руската диаспора в Израел???? Че там я има - я няма 10% от хората , които не говорят руски или не са с руски корени! Бегай се снимайте вече! То се видя в този свят кои са джуджетата - по дух, по мисъл, по интелект и по човечност! На дългучите това им е утешението - акъл не им и трябва! А Путин ги развъртя така, че на всички свят им се вие още и не могат да се освестят.....ама тепърва какво ги чака!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Саудитска Арабия и Турция са със САЩ и Израел а Иран няма атомна бомба.

32

Миял

преди 6 години

До cazzo duro--27;Тя Русия тогава илъга арабите че Израел им готви война и Насър блокира пристанището на Тел Авив.Израелците се мобилизираха и показаха чудеса.

31

Смехурко

преди 6 години

"...пише Айдин Мехтиев, в. "Правда"."Аха! Ясно.Това е същият вестник, който десетилетия твърдеше, че СССР настига и надминава САЩ.По този повод Микоян, стар член на Политбюро казал:"Хайде да ги настигнем, но да не ги надминаваме, че ще ни видят съдраните ***."Та и сега. Израел в паника? Ега ти майтапа!

30

cazzo duro

преди 6 години

До ХмРеално ВВС на Израел превъзхождат тези на русия. Трудно за възприемане ама е факт.:)

29

редник

преди 6 години

Притеснително е наистина ! Кой ще ги остави сега да скитат 40 години ! Е , може нова пустиня да се появи , зад океанска някаква , знае ли човек...

28

Анонимен

преди 6 години

Хо хо, жужачето ако си мисли, че може да подложи крак на Израел, жестоко се е излъгало горкото. Израелците не са американци или англичани да се опитват да преговарят с него. Ще го обесят с главата надолу в собствената му спалня, преди още да си е помислило, че може да ги препъне.

27

Анонимен

преди 6 години

"Този вестник "Правда" не беше ли аналога на "Работническо дело" в Русия?"==================Турил си каруцата пред коня, наборе. За да ме разбереш, ще ти припомня един брадясал виц: Питат Радио Ереван защо цената на вестник "Правда" в България е 2 (две) стотинки, а "Работническо дело" в България струва 3 (три) стотинки.Арменците отговорили, че в цената на "Работническо дело" е калкулирана и заплатата на преводача от руски на български.

26

cazzo duro

преди 6 години

Ужас!! Не знам на кой да вярвам! Стресиран съм! На тази статия или на факта, че израелците изтърбушиха Дамаск барабар с С-300 - С 400:)

25

Анонимен

преди 6 години

Един главорез на гости при друг главорез и накрая ще има бой, е...е и кървава сватба. Игра на тронове директно от Кралския чертог в Кремъл!

24

Рок енд рол

преди 6 години

Никой не е казал, че подценява Израел.