15

петър

преди 6 години

между агресивна русия и ислямизираща се турция,единствената гаранция за нас е нато и ес

14

Анонимен

преди 6 години

Прав е Макрон - България е "межди". България не е никаквъ фактор, никога не е била считана за такава и никога няма да я приемат за равна с другите, ще си остане васална територия с полуколониален статут.

13

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя кифльо що се вижда с презиедента, не би ли трябвало по протокол да се вижда с премиера? Не че предпочитам втория, но е странно президентът на президентска държава да се вижда с този на парламентарна. Освен това ми се струва, че освен добър ПР, срещата е загуба на време, тъй като знаем че в тяхната държава командва Меркел. В нашата пък - мафията. Поне са си направли хубави снимки.

12

реалността

преди 6 години

Българите трябва да изчезнат, този регион е от изключително значение за войната срещу Русия. А още Цар Борис е казал на Хитлер, че ако изпрати войници въе Вермахта срещу Русия те още при първата битка ще минат на страната на руснаците. За българите е решено - или трябва да започнат на мразят Русия като поляците и Прибалтийските или ще бъдат изчистени, тука става дума за голем интереси, американците затриват милиони и за много по малки интереси.

11

До 13

преди 6 години

Аааа,той с Борисов не може да си хортува,защото нашия две чужди думи на кръст не може да каже.Каквото му изтълкуват преводачите,това ще е.Да не се изгуби в превода само.

10

Христофор Колумб

преди 6 години

Президентът държава между Германия и Великобритания посети държава между Крим и Турция! Великите географски открития продължават и днес!

9

Анонимен

преди 6 години

Макроне,от Крим не ни е страх,но за Турция-с повишено внимание.

8

Анонимен

преди 6 години

селски пъдар зелени чорапи бил експерт по отбраната :))) тоя е експерт само по писанията на ленинчо сталинчо и путинчо

7

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен. Който иска да си залага.

6

Анонимен

преди 6 години

След снощната излагация на Б.Борисов с дебелашкото си поведение,днешното представяне на Р.Радев беше на ниво и малко изми срама от челата ни заради бай *** от Банкя.

5

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на г-н Макрон, че ни информира къде се намира България!

4

Анонимен

преди 6 години

"Професоре",явно да станеш професор е неосъществената ти детска мечта.Ако беше такъв,нямаше да се излагаш толкова.

3

Анонимен

преди 6 години

"Между Крим и Турция в сърцето на залозите"А по средата кй е бе, френски ка ун? Дошъл в България да ми говори за Крим и Турция..

2

Анонимен

преди 6 години

Има реална опасност Макрон да бъде отровен от кремълските доносници

1

Анонимен

преди 6 години

Впечатляващо изказване на нашия президент на пресконференцията.Браво!Макрон беше невзрачен пред него и като визия и като изказване,ноооо,представител на една по-силна и влиятелна държава.Това е положението.