14

Анонимен

преди 6 години

Колкото по гладък мозък имаш, толкова по лесно по лесно можеш да бъдеш управляван.В момента в Турция им изгаждат мозъците, тези които не подлежат влизат в затвора.

13

Анонимен

преди 6 години

Би Би Си...Пробвай с нещо друго...Вие правите и репортаж и с ИДИЛ...Вярвам във всичко, което ми каже би би то...:-) :-) :-)

12

Циник до Член-@

преди 6 години

Виж ся ...ЧЛЕН :-) Трябва да си наистина доста т*п - да нямаш никакво мнение по злободневните въпроси.Иначе те разбирам - с килийното ти образование , не е лесно да си съставиш мнение.Така е - света не е еднакъв...И хората не са - едни се раждат предестинирани за слуги....а други за господари....ти си от първите!

11

Смешници сте

преди 6 години

Турция е страна с младо и образовано население, с огромен научен и икономически потенциал. Турсктите лекари и клиники са най-добрите в света, Турция е на светлинни години пред България. Какъв джихад, какъв Дарвин, Дарвин е отречен вече дори от официалната наука.

10

Карина

преди 6 години

Елкe, вместо да ни кажеш колко лош е Доналд Тръмп, ти си седнала да ни разправяш, че Турция е Ислямска страна... все едно да ни обясняваш, че...водата е мокра!

9

Me

преди 6 години

Колкото е по-*** народа, толкова по-лесен е за манипулиране. Ердоган го подкрепят е по-ниско образованите райони, по-образованите не.

8

българина

преди 6 години

Джихад е мирно понятие, служене на общността? На коя общност очевидно джихадистката а тя не общността на инженерите химиците и изобщо на белия цивилизован свят. Радвам се за турция, ще се връщат към корените си, което нас ни устройва чудесно. Така цял свят ще разберат вевнъж завинаги как сме оцелели на балканите 500г., което е и единствената причина да сме по бедни от западна европа, но пък имаме по силно чувство за самосъхранение. Западнала европа е пътник и този път без нас, юнкер си иска т

7

Интилигента

преди 6 години

Такива диктатори мислят, че ще векуват, но всички изкарваме макс 80-90год. Някой ден тези деца от снимката ще го съдят посмъртно за разпада на Турция. Тоз ги изпотрепа, напълни затворите, бой и хората нормално се страхуват. По- големите да си спомнят у нас, как за вицове идваха на проверки по къщите. Русофилите сега ще гракнат-ааа... сега да не по-добре. Не Г-да - това си направихме сами, толкова можем с тоз ***'триял!!

6

ХМ

преди 6 години

Само хубави неща ни очакват,а и света като цяло.Може ли в 21 век да учиш децата на теория за джихата?

5

Членска карта №7

преди 6 години

Хората си грижат за единството на държавата си! Разбирам, че не ви харесва, вие на първо място мразите собствения си произход, пък после всички които се гордеят с произхода и традициите си!

4

Членска карта №7

преди 6 години

До ЦиникЗа теб съществували изобщо, някаква материя или тема, в която да нямаш грандиозни познания или талибански убеждения!????

3

Анонимен

преди 6 години

Жална ни майка с такъв съсед като Турция. Скоро ще ни присъединят без проблеми, а *** всичколози ще ни обясняват как не бива да се дърпаме, за да не стане по-зле.

2

Анонимен

преди 6 години

Пуйкия се търкаля по мръсната наклонена дъска право към помий.ната яма!

1

Циник

преди 6 години

Турция....потенциален...и настоящ развъдник на алахогъзни терористи! 85 000 000 примитивници, от които света не се нуждае!