18

Анонимен

преди 6 години

Ето затова деца се правят до определена възраст. Лапето на 15, а майка му на възрастта на баба.

17

До 24

преди 6 години

Както и какво са правили точно в този вход на този блок, щом не са от махалата

16

Киро кофражиста

преди 6 години

Не можел да ползва вилица и нож, ама интернет и фесбук можел да ползваНе можел да се сети кво правел в асансьора, ама се сетил да прибере скъпия телефон на жертватаИ един мармот завивал шоколад...

15

Lan

преди 6 години

Изобщо няма да се учудя ако вкъщи маминка му е рязала салама. Има някаква мания по прегрижване и презадоволявне на физическите нужди на децата (справка кърмаческия форум в маммата, където има такива, които кърмят до първи клас!). Това само "изгражда" едни индивиди, които както бебетата си мислят, че абсолютно всичко им е позволено и си е тяхно...

14

Анонимен

преди 6 години

Според мен трябва да направят психо профил на това дете,за да се разберат причините за агресията му!И да се превъзпита,само затвора няма да му помогне.

13

Анонимен

преди 6 години

Оф, първо тази жена и мъжа и трябва да затворят доживот, че са създали и.з.р.од.

12

до 15

преди 6 години

Така беше, но не ставаха откачалки и *** като днешните, а ставаха дисциплинирани мъже.

11

Анонимен

преди 6 години

Децата от социализма имаха трудово обучение, всеки знаеше да реже с нож, с трион, да боравии с чук, пила, менгеме, бормашина. Дървообработване, металообработване.

10

Анонимен

преди 6 години

Пишете го умрял и го оставете да играе на криеница. Те всички тези дето са родени по времето на чалгата са неадекватни. Кой ще и повярва че синчето и неможе да държи нож и вилица. Да не би тя още да го храни? Когато казвам че в мутроландия са останали само неадекватни никой не ми вярва. Кой нормален човек ще убие момичето затова че не са се разбрали къде да пушат наргиле? Много плитко скроена лъжа. Сега цялото семейсво в затвора при бай Ставри. Човека е строг но справедлив!

9

Сократис

преди 6 години

Майката си е майка и винаги ще направи и невъзможното за да защити детето си, но въпросът е - Защо, се дава думата на родителите, които са пристрастни към децата си и мнението им е подвеждащо?! Сигурно ще се намерят и комшии, които да похвалят това момче, че е поздравявало редовно и дори е помагало на възрастните хора от блока, но...какво от това и какво се опитват да правят журналистите като вкарват тези сълзливи репортажи на фона на едно хладнокръвно и съзнателно убийство?!

8

ТТТ

преди 6 години

Не може да ползва прибор , но има профил в мрежата , при това със СОП!!! Лелеее , ако беше НОРМАЛЕН , щеше да е ГЕНИЙ , а??! РОДИТЕЛИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА!!!

7

Анонимен

преди 6 години

да си направил бенямаше ли хора за колене

6

Анонимен

преди 6 години

Аз честно казано съчувствам на младежа. Не ме ражбирайте погрешно - изобщо не оправдавам това, което е извършил - обаче тук се споменава, че е бил тормозен и бит от другите деца. Аз също бях тормозен като по-малък и ми е идело да им направя някои много гадни неща, но съм се въздържал и сега аз станах много успешен човек с много пари, а тези, които ме тормозиха станаха чистачи, продавачи, сервитьори...

5

Анонимен

преди 6 години

В тоя случай няма как да се обърка. При толкова кръв , ще има улики по ръцете , под ноктите, на дрехите. Ако е той , вече е 100% ясно.

4

шматка

преди 6 години

Не можел да използва вилица и лъжица.На 15 г.Баси плиткоумната лъжа.Тези явно цялото семейство са ку ку

3

Анонимен

преди 6 години

Тя всяка майка , така казва за детето си. Никоя не знае , какви ги върши или на какво е способен докато не стане.

2

Анонимен

преди 6 години

Според майката той не може да се храни, явно и родителите са за затвора.

1

Неа

преди 6 години

И какво правим сега ?