151

Анонимен

преди 6 години

Ако беше православен щеше да ходи на служба в неделя, да пости 200 дни в годината, да ходи поне 4 пъти годишно на изповед и причастие, да се допита до свещеник, да не говорим че щеше да взима други решения за личния си живот. И трудно щеше да се случи тази трагедия.

150

руснак

преди 6 години

80% от рускините са фанатички в църквата и тотални грешници извън нея.90% от тях са груби материалистки и не спират пред нищо докато не си го вземат със всякакви методи.70% от тях е възможно да ти изневерят с по-богат и успял от теб.25% ще ти изневерят дори с по-беден.5% може и да не изневерят, ако имаш късмет, ако си богат и ако изпълянваш всичките им прищявки.90% ще се правят на жертви пред съда, и ще те натопят, че ги биеш, дори и само ако сте се карали99% обичат палта от умрели норки

149

Анонимен

преди 6 години

Абе какво от това какво е правила тая жена. Ако ще и гола по улиците да е ходила никой няма право да отнема живот щото някой е направил нещо което според другия не е хубаво. А и щом е допуснал тая жена навремето той много добре знае тя как се държи. Вече щом навремето я е приел каквато е какво сега се възмущава и раздава справедливост с оръжие. ***.

148

Анонимен

преди 6 години

Църквата по канон разрешава развод само в редки случаи, не разрешава изневярата, извънбрачните връзки. В миналото вторите венчавки са се правили тихо, било е нещо срамно. Противното е смъртен грях, физическата смърт е нищо в сравнение с духовната. Църковните канони водят до стабилност в обществото. Разбиването на семейството разбива обществото изводи до лично нещастие.

147

Анонимен

преди 6 години

Да е за урок на всички комплексирани чички, дето искат да спят с момичета и на всички малки златотърсачки, дето се женят за чички.

146

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха обърнали внимание на жалбите и в прокуратурата,сега нямаше да коентираме този случай.Какъв са го държали в прокуратурата?

145

Анонимен

преди 6 години

До ШопНе той изглежда млад,а ти си с визия на стар.

144

Анонимен

преди 6 години

С пари любов не се купува!(ло). Е, дано, ама нещо не е крайно убедително.

143

Анонимен

преди 6 години

Опасно Ку-Ку,с боядисана коса,ала-"още съм си млад".

142

Шоп

преди 6 години

Между другото, бих искал на 64 и аз да изглеждам така.Явно са му добри добавките.

141

Шоп

преди 6 години

Аз ви обяснявах, че рускинята е б0клук, но вие не вдявате.Тези жени са НЕСЪВМЕСТИМИ с нашия бит.Те си искат водката, силните мъже с татуировките и железните зъби, пиянките, общите кухни, китарите, "Циганский табор уходит в небо"... А вие какво им предлагате ? Скучен живот на европейска домакиня. Не получается, дорогие мои, но пасаран.Евала на човека, истински мъж е.Може да го осъдите, но той е морален победител.

140

Анонимен

преди 6 години

Първата му жена да го беше утрепала още като и е изневерил.Тогава коментиращите пак немаше да са доволни.

139

Анонимен

преди 6 години

Според мен изневярата е вид престъпление, сравнимо с измамата и трябва да се наказва по този начин. При подписването на брачен договор никъде не пише, че изневярата е разрешена. Ако искаш да спиш с други, не се жени.

138

куpви сбогом?

преди 6 години

Когато тя е била ученичка той е бил чичак.От тук насетне всичко е ясно.Тя е била с него заради пари и уредена работа той я е ползвал като млада креватна асистентка за разплод.Нямало е любов-само нужда,келепир и тънки сметки.В Бг е пълно с такива жени и момичета.Е,ударила е петицата от джакпотът.Хитрата сврака с двата крака..

137

Анонимен

преди 6 години

Типично възпитание на поколението от комунизма! Какво очаквате от *** и рускиня? По добре че децата им ще ги гледа друг вземе поне от тях да става нещо....

136

Иванов

преди 6 години

До Жеко143А този психопат защо не е живял с жена на неговата възраст а?

135

Анонимен

преди 6 години

Цели 29 години живял с първата си жена и накраят му се приискало агнешко. Ало така ако ставаше и аз щях да си взема по млада жена. Незнаеш ли че всяка жаба трябва да си знае гьола или си си мислел че като си бизнесмен всичко можеш да купиш с пари? С пари любов не се купува! Възраста не прощава. Разликата в годините вие много голяма. Да беше 5 или 10 години можеше и да я задържиш. Тази млада жена иска ласки иска любов секс а ти на тази възраст си издал багажа. Защо я уби? Какво спечели?

134

Анонимен

преди 6 години

Така е, като мислиш с долната си глава вместо с горната...

133

Жеко

преди 6 години

Като утрепят една к.рва за к.рвалъка и, и наблюдавам как под статиите се активизират всички *** да защитават това поведение и да оплюват мъжете, защото започва да ги напушва страх че и на тях ще им се случи, всеки получава по заслугите

132

st.anger

преди 6 години

всъщност, всяка една жена има право да пие и да се среща с приятелки точно колкото си поиска.също така, трябва да е ясно, че като си вземеш жена двадесет години по-млада от теб, това няма как да продължи вечно.всеки има право да си живее живота.а тоя е за бесилото.