8

Анонимен

преди 6 години

До #6Тази глупост я пишеш от вчера.. Да беше прочел текста...

7

Сърбе на....

преди 6 години

Сърбите няма да се оправят скоро, че и по-зле ще стават. Яд ги е, че изгубиха Македония от сферата си на влияние и не могат да си прокарват анти-българските политики.

6

Анонимен

преди 6 години

Да, трудно им е на сърбите. Златният им Век изтича с гръм и трясък. Но поне са им останали мъжките атребути и се държат достойно, за разлика от нас.

5

шматка

преди 6 години

Сърбите са готови да скъсат дипломатическите си отношения с Македония само заради един договор за добросъседство между Б и М.Това го пиша за всички онези които дращят тука какви братя ни били сърбите

4

пиринско маке

преди 6 години

"знаем всичко, и какво сте договаряли, и какво сте договорили"При условие, че структурите на УДБА си работят в Македония, бих се изненадал ако не знаят.Почти успяха да изкоренят българщината там. Да се наречеш българин е значело да си подпишеш смъртната присъда. Колко българи загинаха по югославските затвори и лагери?Имат графа за турчин, босненец, ром, влах, но не и за българин! Те попадат в "други"?!Но времената се менят, хората имат достъп до нет и виждат истината.

3

Анонимен

преди 6 години

Сърбия си получават това което заслужават !!!

2

Анонимен

преди 6 години

Да се обединим всички българи, тези в Сърбия(българите в Сърбия са писали на старобългарски до 18.., а и тези земи допреди да се определят като сърби, все са били спор между България и Византия) и тези в Македония и да смажем подлия народ и всичко ще си дойде на място!

1

Анонимен

преди 6 години

Русия нарежда, Сърбия действа.