121

Анонимен

преди 6 години

САЩ са в криза, загиват бавно. По вероятно е да се върна в БГ от колкото да отида в сащ. Там е мизерия, безработица, ежеминутни престъпления, убийства, стрелят се по улиците.

120

Анонимен

преди 6 години

Дънди е "канадска фирма? Канадците са изпълнители,а шапката е американска.Браво,че храним бедните американци.Това е далаверата на века у нас,а Костов и сие са живи и здрави.Ега ти народо!

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРаботните американци затова ли изнесоха производството в Китай.Работни са в мошеничество,интриги и икономическо и политическо поробване.За съжаление им се получава.

118

редник

преди 6 години

:) подкрепа казваш , добре че сте вие новите историци та да ни просветите! Ама прав си за такива като мен е късно , ти се пробвай с по младите дето не знаят как беше! и не забравяй че и ние бяхме битата страна ! А от мене да знаеш , че пак ще сме от битата ! И няма такива като мен да са виновни , а такива като теб!

117

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКанадска с американско участие.Под прикритие.

116

Анонимен

преди 6 години

И покана, и безплатна виза, и безплатно пътуване до САЩ да ми дават никога не бих отишъл. Доста от сащ дойдоха да живеят в Германия.

115

смешки

преди 6 години

До Анонимен 164Дънди прешъс ли имаш предвид,с 1% комисион " печалба" и отравяне на околната среда.Или безплатните им бази на нато,където сме единствен пример.Единствени пари които дават е за пропаганда и промиване на съзнание.

114

ТТ

преди 6 години

До НезнайкоПрави са коментарите, нацизъм и комунизъм не са реципрочно равни. Комунизъм не е имало, имаше Сталинизъм, последван от Хрушчовият социализъм. До ден днешен във Франция, Гърция и някой други западни демокрации има комунистически партии. Може да им прочетеш манифестите, а нацизъм в крайната му форма има и сега - тотална монархия. Това, че Хитлериският райх и Сталиниският СССР си приличат е поради диктатурата. Двама еврей един срещу друг.

113

човек на Кутев

преди 6 години

Не си заслужава в САЩ. В Русия е наистина хубаво.

112

Коко

преди 6 години

Сляп ли си. Американците отдавна са тук с интересите си, с военните си бази... Наистина с идването им живеем по-зле.

111

редник

преди 6 години

Руснаците празнуват деня на победата и правилно! Да попитам празнуващите деня на Европа какво празнуват? Да припомня че окъсаните мужици прегазиха не просто Хитлерова Германия а и съюзниците му ,това беше именно Европа. Така че денят на Европа е денят в който руснаците ги биха милите демократични европейци. И както е тръгнали Подпийнали одеколон и препарат за вани руснаци скоро пак ще ги бият , ама този път няма да си тръгнат :)

110

до Незнайко

преди 6 години

Наистина си незнайко. Не знаеш нищо за нацизма, а го сравняваш с комунизма. Който всъщност никога не е имало. Преди да се изказваш трябва много да четеш.

109

Коко

преди 6 години

Преди да дойдат аметиканците в България се живееше много по-добре.

108

123

преди 6 години

Накратко шах и мат с пешката. "руският елит" е като нашият "елит", крадливи и предателски б*клуци, дето все за русия плачат, пък все към америка ги тегли.

107

редник

преди 6 години

Много благодаря за психо-анализа ти :) Ти в американскя военен завод в БГ ли работиш ? Там така ли мислят?

106

Американец

преди 6 години

Сметката на американците накрая ще излезе крива. Руснаците все по-ясно виждат двуличието на краварите.

105

редник

преди 6 години

А когато ние бяхме руска колония имахме най силна армия на балканите и най образовано общество ! Сега като ни освободиха американците стана обратното...Поробителите руснаци ни въоръжаваха ( още правим руско оръжие ) , а освободителите и оръжието и селското стопанство и индустрията ни закриха ! И сега сме свободни...да клявкаме по форумите....богатите викат че това е сладка демокрация ! бедните нали знете ?

104

Petrov

преди 6 години

За Русия ясно, обаче най смешното е че българите се смятат за "съюзник" на американците, дали са си г...за за военни бази и американск оръжия, тиат по чукарите в някакви америкнски учения а трябва да минават същите унизителни процедури за американска виза като руснаците. Това било свобода както ни учат по медиите.

103

хах

преди 6 години

До Анонимен 140"Но повечето жители на страната няма и да забележат проблема с визите за САЩ, както не забелязаха и продоволственото ембарго"Живата истина - мда.

102

редник

преди 6 години

Както го назначиха , така и ще го махнат :) . За Тръмп говоря !