23

Анонимен

преди 6 години

Пърленка 10лв? Аре нема нужда да лъжете така. Не съм бил там, но и 10лв пърленката със сигурност не е била, освен ако не е била с луканки и кашкавали подплатена.

22

Ганьооооооооо!!!!

преди 6 години

*** иска да му работят за без пари!***, разходи се малко по света и ще видиш как хората си оценяват труда и как никой не мрънка, че в ресторант му е по-скъпо отколкото в супермаркет! ***, стига муча, помисли с тази празна тиква! Животът ти мина, ти още не можеш да разбереш къде се намираш!!!! Все искаш да минеш тънко и все ти си прееееее....ния!

21

Анонимен

преди 6 години

До Аз бях тамТи беше там, а нашата репортрка борето е захапала някое кебапче другаде , та няма впечатления.

20

Има

преди 6 години

ли още заблудени българи,които да вярват в клишетата "патриотизъм","родолюбие" и други такива клишета от соца???Преди 10 ноември,докато партийните другарки и другари ни баламосваха с тях,за наша сметка и на наш гръб си построиха домашният комунизъм?!?!?!Сега новите партийни дами и господа,по-добре познатите им схеми и системи, се опитват да си построят домашният капитализъм,с техните стари номера от партийни вечеринки?!Някой дори вече успяха?!Онова другото,за лудия и зелника го знаете?!?!?!

19

Анонимен

преди 6 години

Вчера проблем беше, че на някакъв в Кранево му взели два лева, че искал да му препържат лука в ястието...Днес проблем е, че някакъв друг дал 10 лева за пърленка /въпреки че съм сигурен, че цената не е била такава/ ...Как пък веднъж не стана въпрос за фалшивия алкохол по големите курорти, за надрусаните, опикани и *** чужденци, които са срам за България като туристическа дестинация...Интересен критерий за естетика имате...

18

Аз бях там

преди 6 години

Бях на фестивала. Цените бяха ОК. 0.5л наливна бира струваше 2.50лв,кебапчето и кюфтето- по 1.50 лв, мекиците-по 2лв,наливна минерална вода по 1 лв/литъра. Пърленки за по 10лв нямаше. Имаше възстановка на Битката на Шипка пътвата вечер,в която участваха около 200 души. Имаше и много други изпълнители. Общият им брой със сигурност надхвърляше 500 души. Техният труд да не би да няма стойност- нормално е да се плати тази такса. Което не ми хареса,беше изключително малкия брой фотографи на фестивала

17

Анонимен

преди 6 години

т.е целта е да ни убедите колко е било скъпо и колко ми е било хубаво че не съм отишъл?ще да ви е трудно. Мога само да съжалявам че не отидох.п.п: ама нормално за текущият вестник, на хубава новина кой ще чете? Пък кой да я напише...

16

Анонимен

преди 6 години

А на герп това дето няма да го напиша , че ще ме цензурират по ефтино ли ще ти излезе бе.....

15

а

преди 6 години

А... и Далавери и Кауноглавестият бях там за да дадат рамо на този частен проект ! Иснитски патрЕоти !

14

The vice

преди 6 години

Живея в чужбина и тука има българи дори танцуват фолклор на фестивали който са безплатни за всички..цените не се вдигат защото всичко е етно за различните нациии.такива 25 лв или 12.50 евро за вход да аи ги заврът в на мутранските си задничиета..ненормални в жеравна нямащи нищо общо с българщината

13

Анонимен

преди 6 години

Едно излизане в чалготека ти е поне 100 лева...Ама там проблеми няма явно...От Jameson и Bushmills знаят ли, че продават алкохол по дискотеките?

12

Анонимен

преди 6 години

Патриотизмът на патриотичния фронт ще ни излезе доста по-скъпо.

11

Анонимен

преди 6 години

Боре стой си при мама на село и много ефтино ще ти излезе.

10

Пич

преди 6 години

25 лева не е много за подобен фестивал. Какъв е проблема?! Едно ходене до плажа е 30-40 лева. Плачем за безплатните кебапчета на социализма ли?

9

ей

преди 6 години

Никой не иска безплатен обяд а нормални цени,ясно дървени философи!?

8

Анонимен

преди 6 години

Патриоти ли? Обикновени ***!

7

пак

преди 6 години

Хубава работа ама Българска .......

6

Анонимен

преди 6 години

Безплатен обяд няма. 30 години не ви ли стигнаха да го разберете. Никой няма задължение да ви хрантути. Идеите нямат нищо общо с кебапчето. *** недоучили.

5

Анонимен

преди 6 години

автора на статията Боряна Павлова явно има толкова акъл, колкото и Атанас Калев

4

ХМ

преди 6 години

Е има ли пари в нещо винаги се изкривява ,но пък защо да не си плащаме за патриотизъм.