33

Чикън

преди 6 години

Свиквайте... Докато в тази държава не започне да се наказва за малко и голямо престъпление ще е така, че и по-зле ще става.Кога е била велика България? Когато Крум е рязал ръце!

32

анонимен

преди 6 години

Докато я има тази ***.от.ия с редуцирането на присъдите било, защото престъпникът е непълнолетен или защото си е признал, или защото му е чисто досието, няма как да има правосъдие и страх от наказание. Щом си отнел човешки живот нямаш право на редукция на присъда! Единствено разлика в присъдата трябва да има при предумишлено, непредумишлено и по непредпазливост. Сега каквото и да си говорим, тоя нож едва ли е бил в асансьора... гадна работа, жалко за децата, но не мисля, че 3-10 г. е адекватно

31

Anonimen

преди 6 години

11-годишно момиче и 15 годишно момче в спор къде да пушат наргиле.Тези деца имат ли родители?

30

Анонимен

преди 6 години

До 10 И не само деца. Много зрели мъже на 30 години,също живеят във филм,матрицата.Ще я хвърля през балкона тя ще оживее.Така е видял във клипа...,филма...,комикса.И след това,като излезе от матрицата ще осъзнае,че е направил нещо страшно и че жената не може да я върне,никога.Както във филма...,клипа...,комикса.Анимацията.И Джери пер*даши Томи с тиган и чук в главата,но вечно оживяват.Нали!? В реалния живот нещата по друг начин стоят.

29

Анонимен

преди 6 години

За убийство -доживотна каторга,на хляб и вода, независимо от възрастта на убиеца.

28

Чикатило

преди 6 години

Абе Ками, Абе Цветанова. Стига говорихте за клане, сякаш са изпозаклали една дузина народ. Бездарна медия сте и това си е. То само телевизията като ви види човек лошо му ства.

27

Български Съдия

преди 6 години

Момчето го грозят 3-10 години. Обаче не е криминално проявено и сега ще си признае. Мисля че е повече от справедливо да му дам 2 месеца ефективно с приспадка от 6 седмици след обжалването при мой колега в апелативния и три години пробация. Все пак новата училищна година започва след 3 седмици. да не му пречим на образованието на момчето.

26

Бодев

преди 6 години

Не повече от 10% от децата получават истинско възпитание от родителите си. 40 % въобще не получават, а на останалите 50 възпитанието им се състои в това: Чрез нахалство към прогрес.

25

Отврат

преди 6 години

И след 3-10 год този из-од ще излезе навън. АМи закопчайте майка му и бащам!

24

Бай Тошо

преди 6 години

При демокрацията трябва да гледате по-философски на нещата и да се отнасяте хуманно и толерантно особенно към убийците, за да помогнете да преодолеят психическата си травма и по-лесно да станат закоравели такива. Те имат нужда да убиват нека я задоволим. Нали другаре демократе?

23

Жалко за детето

преди 6 години

Генади, 11 годишно момиче е направило "пакост" като тайно се срещнало с баткото посред бял ден. Това не е престъпление. И повечето деца/младежи правят пакости и забранени неща. Кофтито е, че е попаднало на някакъв тотален психар. Недей да виниш родителите на момичето

22

Анонимен

преди 6 години

Клането в Бургас е станало благодарение на родителското безхаберие и постоянното налагане от политици и медии на слободията,разврата,величаене на престъпността и безнаказаността им.

21

Анонимен

преди 6 години

Тотален упадък! Нито има държава, нито има народ! Всичко се движи на абсолютен самотек!

20

Анонимен

преди 6 години

"...тъй като убиецът е непълнолетен, наказанието се редуцира от 3 до 10 години лишаване от свобода."Ибрее курорте!Че то направо ще изкара едно виШо там и ей го пак на свободния пазар.

19

Уважаеми родители,

преди 6 години

обръщайте внимание на децата си освен да ламтите за пари и глупости! Възпитайвайте хора, а не психoпати!

18

Анонимен

преди 6 години

Абе не есамо това но да си зомбиран от игри от 2 годишен хмм...ние възрастните не излизаме от игрите.....

17

хайде още един

преди 6 години

Това си е чисто предумишлено убийство с голям садизъм и цинизъм. Извършителят, нищо че е на 15 , е тотален откачалник. И е поредният луд. Въпросът е защо лудите не са в лудници (дори детски психиатрии за такива) а се разхождат сред нормалното население? Вчера някакъв смахнат застрелва жена си ей така, онзи ден някой рита хора в гръб по улицата. С луди оправия няма. Трябва да бъдат изолирани

16

Тъпак

преди 6 години

Медиите не трябва да пишат кой какво е направил, а кой с колко е наказан. За да се замислят следващите бабаити и майстори на ножа. Само в случая на този наказанието му е малко.

15

Генади

преди 6 години

11-годишна петокласничка тръгнала с 15 годишен да пушат наргиле?а родителите и къде са били? и те ли пушили?

14

Анонимен

преди 6 години

Не са игрите виновни, нито филмите, виновни са родителите и самата система.